Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptikų vartojimo pasekmės - 2

QUOTE(nendrelė @ 2008 09 06, 13:49)
Aš BBc apskritai nelaikau šaltiniu, tai tik informavimo priemonė. O internetinė informacija apskritai turi tam tikrą procentą nepatikimumo, žodžio laisvė  mirksiukas.gif 
Logiškai mąstant suprantu, kodėl medikai ir farmacininkai gali būti suinteresuoti, kad KT klestėtų, bet neįsivaizduoju, kodėl pavieniai medikai gali būti suinteresuoti skleisti nepagrįstą informaciją neigiamą apie KT. Aišku, visi šališki, visi turi savų interesų. Galbūt tie, kas kalba, kad KT kenkia labai, nori, kad moterys būtų sveikesnės, gal jie ir perspaudžia, perdeda, bet geriau jau netikslumas į tą pusę, nei atvirkščiai.
Ir man iš tiesų keista: mirė septyniolika moterų, faktas, niekas neginčija, bet nieko tai nešokiruoja. Taip, galbūt nebuvo visai sveikos ar pan, bet ar mus medikai labai jau ištiria prieš leisdami naudoti KT, ar mes tikros, kad per kelis naudojimo metus neatsitiks taip, kad sveikata sušlubuos ir būsim tos aštuonioliktos. Ir ta rizika daug kam atrodo per menka  g.gif  Ar mes ramios dėl to, kad vėliau ar anksčiau vis vien mirsim?

o ka cia bandot isaiskint moterim,kurios anot ju yra labai apsiskaiciusios.ir viska zinancios.ir joms NIEKADA tas blogis neatsitiks.TIk poto ,kad netektu verkt...sad.gif

QUOTE(astor @ 2008 09 07, 01:10)
Naujausias kt vartojant tokios kaip Yarina arba Yasminele naudojant pagal instrukcijas pastot neimanoma.

vaahhhahhhaaa...mano bendradarbe pastojo butent po Yasminele . bigsmile.gif o paklaida 100% duodu max 10min. g.gif idomei visiskai apsaugo....xmmm
QUOTE(astor @ 2008 09 07, 13:38)
O jūs SM paskaitykit kaip moterys kt vartoja,tai tablete pamiršta išgert,tai išvis išvažiuoja ir jų nepasiima,tai geria ir nežino kada reik daryt pertrauką,kada vėl pradėt gert,geria kt ir antibiotikus ir t.t.Aš dalyvauju tuose forumuose ir patikėkit kokių kvailų klausimų užduoda-matos,kad arba nesugeba suprast kas info lapelyja parašyta arba išvis jo neskaičiusios.Teisingai geriant kt pastot beveik neimanoma,nes jų apsauga 99.9%.

Yra ir kt įvairių-sudėtinės,vienfazės,daugiafazėz,mažų ir didelių dozių ir t.t.Jos visos skirtingai veikia ir pamiršus išgert vienų poveikis daugiau valandų išlieka kitų mažiau,kažkurių poveikis  sumažėja tik 2 valandas pavėlavus.Tam yra gyditojo konsultacija,info lapelis kuriamia viskas parašyta,ką daryt vemiant,viduriuojant,geriant antibiotikus ar pamiršus išgert tablete.

Kontraceptikų formos:geremieji-gali pastot 1 iš 1000 per metus,Klijuojami-gali pastoti 1-2 iš 100 per metus.Dedami į makštį-gali pastoti 1 iš 100 per metus.Ar tikrai pasmus abortus daros vartojančios kt?

ligoninei maciau ir girdejau,kaip moteris pastojo po pleistru,ziedeliu,net spirales.nueikit Astor i ginekologijos ligonine.Tizenhauze.isgirsit daranciu valymus daktariu.o kad remiates procentais...pfff.ir viskas.
Atsakyti
Maniškis prieš kontraceptikus po to, kai pasiskaitė jų informacinį lapelį. Sakė, geriau jau gumytės, bet tų nuodų nenori, kad vartočiau.
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 09 08, 21:17)
Maniškis prieš kontraceptikus po to, kai pasiskaitė jų informacinį lapelį. Sakė, geriau jau gumytės, bet tų nuodų nenori, kad vartočiau.

Mano sesers vyras irgi paskaitė informacinį lapelį ir uždraudė jai juos gert. Jis ir arbatinuko su Fairy neplauna, geriau jau prijuodavęs nuo arbatos nei muiluotas bigsmile.gif Aš irgi panašiai mąstau mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 09 08, 22:14)
o ka cia bandot isaiskint moterim,kurios anot ju yra labai apsiskaiciusios.ir viska zinancios.ir joms NIEKADA tas blogis neatsitiks.TIk poto ,kad netektu verkt...sad.gif
vaahhhahhhaaa...mano bendradarbe pastojo butent po Yasminele . bigsmile.gif o paklaida 100% duodu max 10min. g.gif idomei visiskai apsaugo....xmmm

ligoninei maciau ir girdejau,kaip moteris pastojo po pleistru,ziedeliu,net spirales.nueikit Astor i ginekologijos ligonine.Tizenhauze.isgirsit daranciu valymus daktariu.o kad remiates procentais...pfff.ir viskas.

Žinjau kaip moterys pastoja vartodamos kt,kaip jos jas "atsakingai"vartoja.Tos kur ištikrūjų nenori pastot,tos ir nepastoja.Apie pleistrą,žiedą ir spirales nieks ir nekalba kaip apie labai patikimą kontracepsija.Apie valymus darančias irgi nemažai žinau ir juos daro tikrai netos kur atsakingai žiūri į pastojima ir vartoja kontracepsiją.
Papildyta:
QUOTE(nendrelė @ 2008 09 09, 10:22)
Mano sesers vyras irgi paskaitė informacinį lapelį ir uždraudė jai juos gert. Jis ir arbatinuko su Fairy neplauna, geriau jau prijuodavęs nuo arbatos nei muiluotas  bigsmile.gif  Aš irgi panašiai mąstau  mirksiukas.gif

Kam tokie kraštutinumai? doh.gif o jai rimtai tai ir su actu arba druska arbatinuką galima išplaut.Jai jūs jau iki tokio lygio prisimastot,tai nesistebiu jūsų pokiu požiuriu į kt .Ir kosmetikos turbūt nenaudojat?
Atsakyti
Idomi tema , man patiko . Kaip syk ruosiuos pirkti kontraceptines tabletes , tai kai perskaiciau net nzn ar dar vis noriu tai daryti . Aciu uz sraipsni . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lejurgitux @ 2008 09 09, 11:49)
Idomi tema , man patiko . Kaip syk ruosiuos pirkti kontraceptines tabletes , tai kai perskaiciau net nzn ar dar vis noriu tai daryti . Aciu uz sraipsni . smile.gif

Jai nori objektyvios informacijos,tai ieškok medicininių straipsnių,o ne kokios buhalterės patarimų medicininiais klausimais.Tas pats kas nueitum į kirpykla ir tave pasisiūlitų apkirpt valytoja ar administratorė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astor: 09 rugsėjo 2008 - 10:59
QUOTE(astor @ 2008 09 09, 10:59)
Jai nori objektyvios informacijos,tai ieškok medicininių straipsnių,o ne kokios buhalterės patarimų medicininiais klausimais.Tas pats kas nueitum į kirpykla ir tave pasisiūlitų apkirpt valytoja ar administratorė.

lotuliukas.gif ieškok medicininių straipsnių apie KT naudą, nes jei bus parašyta apie jų žalą - prašom laikyti tai beletristika, geltonąja spauda ir pan.

Valytoja ar administratorė gali puikiai patart, koks kirpimas tau tinka, o apkirps kirpėja, nes nedaug kirpėjų, kurios gali parinkt tinkamą kirpimą, tą patį galima pasakyt apie gydytojus, kurie kažkodėl neinformuoja, neįspėja apie KT pavojus. Taip kad, buhalterė (darbe), žmogus besirūpinantis savo sveikata ir besidomintis sveiku gyvenimo būdu (apskritai gyvenime), gali labiau patart, nei žmogus, kuris kažkokią KT reklamą vakarais (turbūt, aš taip manau) kalba vietoj Tėve mūsų. (turiu omeny šioj temoj minimum 5 kartus cituotą nenuginčijamą medicininį straipsnį apie tai, kaip negimdant daug vaikų galima būti nerealiai sveikom, tas stebuklingas preparatas, padedantis to pasiekti - tai KT)
Papildyta:
QUOTE(astor @ 2008 09 09, 10:45)
Žinjau kaip moterys pastoja vartodamos kt,kaip jos jas "atsakingai"vartoja.Tos kur ištikrūjų nenori pastot,tos ir nepastoja.Apie pleistrą,žiedą ir spirales nieks ir nekalba kaip apie labai patikimą kontracepsija.Apie valymus darančias irgi nemažai žinau ir juos daro tikrai netos kur atsakingai žiūri į pastojima ir vartoja kontracepsiją.
Papildyta:

Kam tokie kraštutinumai? doh.gif o jai rimtai tai ir su actu arba druska arbatinuką galima išplaut.Jai jūs jau iki tokio lygio prisimastot,tai nesistebiu jūsų pokiu požiuriu į kt .Ir kosmetikos turbūt nenaudojat?

viską mes naudojam, tik renkamės natūralius dalykus, ten, kur pasirinkti galima ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nendrelė @ 2008 09 09, 12:53)
lotuliukas.gif  ieškok medicininių straipsnių apie KT naudą, nes jei bus parašyta apie jų žalą - prašom laikyti tai beletristika, geltonąja spauda ir pan.

Valytoja ar administratorė gali puikiai patart, koks kirpimas tau tinka, o apkirps kirpėja, nes nedaug kirpėjų, kurios gali parinkt tinkamą kirpimą, tą patį galima pasakyt apie gydytojus, kurie kažkodėl neinformuoja, neįspėja apie KT pavojus. Taip kad, buhalterė (darbe), žmogus besirūpinantis savo sveikata ir besidomintis sveiku gyvenimo būdu (apskritai gyvenime), gali labiau patart, nei žmogus, kuris kažkokią KT reklamą vakarais (turbūt, aš taip manau) kalba vietoj Tėve mūsų. (turiu omeny šioj temoj minimum 5 kartus cituotą nenuginčijamą medicininį straipsnį apie tai, kaip negimdant daug vaikų galima būti nerealiai sveikom, tas stebuklingas preparatas, padedantis to pasiekti - tai KT)
Papildyta:

viską mes naudojam, tik renkamės natūralius dalykus, ten, kur pasirinkti galima ir tiek  mirksiukas.gif

Nežinau pas kokius kirpėjus jūs lankotės jai jum valytoja atrodo geresnė patarėja gali būt lotuliukas.gif Gyditoją irgi galima rinktis objaktyvią ir kompetentingą kuri nereklamuoja vienų ar kitų priemonių,kuri informuojav apie vienokį ar kitokį kt ar kitų preparatų pavojų.Nėra viskas vien baltą ir juoda.Apie tas reklamas ir maldas jūs išvis perlenkiat.Pagal jūsų nuomonę tai žmogus neturi teisės pats nusprest kas gerai,o kas ne,jai jau nenatūralu tai jis turi manyt,kad tai blogis,jūs norit,kad visi galvotų taip kaip jūs.Jai aš nevertoju alkoholio tai nuėjus į balių visiem neaiškinu koks jis žalingas ir koks jis blogis,nes tai kiekvieno reiklalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astor: 09 rugsėjo 2008 - 12:19
QUOTE(astor @ 2008 09 09, 12:18)
Nežinau pas kokius kirpėjus jūs lankotės jai jum valytoja atrodo geresnė patarėja gali būt lotuliukas.gif Gyditoją irgi galima rinktis objaktyvią ir kompetentingą kuri nereklamuoja vienų ar kitų priemonių,kuri informuojav apie vienokį ar kitokį kt ar kitų preparatų pavojų.Nėra viskas vien baltą ir juoda.Apie tas reklamas ir maldas jūs išvis perlenkiat.Pagal jūsų nuomonę tai žmogus neturi teisės pats nusprest kas gerai,o kas ne,jai jau nenatūralu tai jis turi manyt,kad tai blogis,jūs norit,kad visi galvotų taip kaip jūs.Jai aš nevertoju alkoholio tai nuėjus į balių visiem neaiškinu koks jis žalingas ir koks jis blogis,nes tai kiekvieno reiklalas.

Man valytoja yra pirmiausia žmogus; aš šiandien dirbu buhaltere, bet nesu tikrai, kad ryt nedirbsiu valytoja, nes kaip pati sakėt, gyvenime nėra vien tik juoda ar balta. O mano skokio pojūtis nuo to nenukentės, kokį darbą aš dirbu.
Aš nenoriu, kad visi galvotų kaip aš. Aš tik linkiu visom neprarast sveiko proto, kritiško mąstymo ir noro rūpintis savo sveikata ir neužsiciklint ant vieno straipsnio tuo tarpu visus kitus straipsnius vadinant beletristika.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 09 09, 10:45)
Žinjau kaip moterys pastoja vartodamos kt,kaip jos jas "atsakingai"vartoja.Tos kur ištikrūjų nenori pastot,tos ir nepastoja.

ar tikrai 100% galit tvirtinti apie moterų "atsakingumą"? labai drasu kalbėti apie visas... o dėl pastojimo, vienos visais įmanomais būdais besisaugodamos pastoja, o kitos net ir baisiai norėdamos vaikų neturi. norai čia ne prie ko
Atsakyti
QUOTE(nendrelė @ 2008 09 09, 12:53)
lotuliukas.gif  ieškok medicininių straipsnių apie KT naudą, nes jei bus parašyta apie jų žalą - prašom laikyti tai beletristika, geltonąja spauda ir pan.

Taip kad, buhalterė (darbe), žmogus besirūpinantis savo sveikata ir besidomintis sveiku gyvenimo būdu (apskritai gyvenime), gali labiau patart, nei žmogus, kuris kažkokią KT reklamą vakarais (turbūt, aš taip manau) kalba vietoj Tėve mūsų. (turiu omeny šioj temoj minimum 5 kartus cituotą nenuginčijamą medicininį straipsnį apie tai, kaip negimdant daug vaikų galima būti nerealiai sveikom, tas stebuklingas preparatas, padedantis to pasiekti - tai KT)

Tam, kad medicininis straipsnį galima būtų laikyti ne beletristika, reikėtų jo ieškoti ne moteriškuose žurnaluose, o rimtuose moksliniuse leidiniuose mirksiukas.gif

QUOTE(nendrelė @ 2008 09 09, 13:36)
Man valytoja yra pirmiausia žmogus; aš šiandien dirbu buhaltere, bet nesu tikrai, kad ryt nedirbsiu valytoja, nes kaip pati sakėt, gyvenime nėra vien tik juoda ar balta. O mano skokio pojūtis nuo to nenukentės, kokį darbą aš dirbu.
Aš nenoriu, kad visi galvotų kaip aš. Aš tik linkiu visom neprarast sveiko proto, kritiško mąstymo ir noro rūpintis savo sveikata ir neužsiciklint ant vieno straipsnio tuo tarpu visus kitus straipsnius vadinant beletristika.

Ar nustojusi dirbti buhaltere, pradėsite dirbti gydytoja bigsmile.gif Kodėl teigiate, kad užsiciklinama ant vieno straipsnio g.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2008 09 09, 13:09)
Tam, kad medicininis straipsnį galima būtų laikyti ne beletristika, reikėtų jo ieškoti ne moteriškuose žurnaluose, o rimtuose moksliniuse leidiniuose mirksiukas.gif
Ar nustojusi dirbti buhaltere, pradėsite dirbti gydytoja  bigsmile.gif Kodėl teigiate, kad užsiciklinama ant[b] vieno straipsnio  g.gif[/B]

Komentaras, į kurį atsakėte, skirtas išskirtinai astor. Ne, gydytoja nebūsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nendrelė: 09 rugsėjo 2008 - 13:16