QUOTE(Mistika_21 @ 2008 09 05, 12:21)
Laba diena
Na, zodziu mane kankina sioks toks nerimas del KT. Jas vartoju jau siek tiek virs metu laiko, ir kai visko blogo apie jas prisiskaitau tai darosi baisu
Kartais pamastau, kad gal ju jau vertetu atsisakyti
nes kazkuri cia minejo, kad jos ir gimda sudarko, kad sunkiai susilaukia kaikurios leliuku
baisu. Nors is kitos puses - suprantu, kad cia ne visoms taip buna... Bet juk vistiek rizika yra, ar ne?
Vaikiuko konkreciai dar neplanuojame, nes noriu pabaigti mokslus, kuriu liko 1,5metu ir dar kazkiek padirbi. Ir svarstau, ar dar gerti KT kokius tuos 1,5 metu, ar mesti dabar, ir saugotis kazkaip kitaip (pvz.:,prezervatyvas)?
Idomu, ant kiek per kokius 2 metus vartojimo KT moteriai jos gali vienaip ar kitaip pakenkti..? Cia tai klausimas... pasimetus esu, visiskai
Na o jei rimčiau, tai man nevisai aiškios priežastys, dėl kurių norit atsisakyti KT
Jei tai baimės, dėl to, ką girdėjote, tai žinios apie gimdos sudarkymą ir nevaisingumą dėl KT yra švelniai tariant netikslios
Gabūt yra dar kokių nors priežasčių, dėl kurių abejojate KT tinkamumu
Kontracepcijos būdo pasirinkimas kiekvienos poros asmenininis reikalas, ir tik jūs ir jūsų partneris kartu galite nutarti, koks saugojimosi būdas jums labiausiai tinkamas ir priimtinas(kartu įvertinanant, kokią reikšmę jums turėtų neplanuotas pastojimas, pasirinkus mažiau patikimą kontracepcijos būdą)