QUOTE(nendrelė @ 2008 09 02, 13:48)
Tai tik patvirtina, kad KT anoks čia ir mokslo stebuklas, jei su antru lazdos galu tvoja kaip reikiant ir kad cheminių vaistų vengt reikia kaip galima labiau. Aš stengiuosi gydytis homeopatiniais ar natūralios medicinos preparatais, o kad viską gadinčiau kasdien doze KT - na jau ne.
Gal ir per daug jau čia man norisi įrodyt savo tiesą
Papildyta:
Gal ir per daug jau čia man norisi įrodyt savo tiesą
Papildyta:
Tai gydykites kuo jus norite, galite ir visai nesigydyti, taciau kam reikia kisti snapa ten kur neismanote? As irgi gydausi naturaliai-bet jei naturaliu vaistu mano ligai nera,tai man uzsikasti zeme, bet jokiu budu negerti kt. is principo, ar del to ,kad jos neva kenkia?
Ir kodel jusu manymu kt yra nenaturalu? stai pacituosiu :" Į klausimus apie geriamuosius kontraceptikus atsako Vilniaus Šeškinės poliklinikos moterų konsultacijos vedėja, gydytoja akušerė - ginekologė Vilma Vasjanova
"Ar tikrai hormoninės kontraceptinės tabletės yra nenatūralus produktas ir dėl to kenkia sveikatai?"
Olga
Hormoninių kontraceptinių tablečių sudėtyje yra estrogeno ir progesterono, tai yra lygiai tokių pačių medžiagų, kurių išskiria kiekvienos sveikos moters kiaušidės. Todėl vadinti tabletes nenatūraliu produktu nelabai ir tinka.Tai yra artimos natūralioms, bet gautos sintetiniu būdu medžiagos.
Sveikai gyventi siais laikais imanoma tik gudziame kaime- kur nepasiekia pramonine tarsa, maistas ir vaistai. Gyvenant didmiestyje,is neekologisku medziagu pastatytame name ,vartojant genetiskai modifikuota maista, gyvuliu ,kurie uzauginti antibiotiku pagalba,mesa ir diena is dienos sedint prie PC (kuris taip pat nemaziau kenkia) - geriau jau nevaidinti sveikuoliu