Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptikų vartojimo pasekmės - 2

QUOTE(nendrelė @ 2008 09 02, 13:48)
Tai tik patvirtina, kad KT anoks čia ir mokslo stebuklas, jei su antru lazdos galu tvoja kaip reikiant ir kad cheminių vaistų vengt reikia kaip galima labiau. Aš stengiuosi gydytis homeopatiniais ar natūralios medicinos preparatais, o kad viską gadinčiau kasdien doze KT - na jau ne.

Gal ir per daug jau čia man norisi įrodyt savo tiesą  blink.gif
Papildyta:

Tai gydykites kuo jus norite, galite ir visai nesigydyti, taciau kam reikia kisti snapa ten kur neismanote? As irgi gydausi naturaliai-bet jei naturaliu vaistu mano ligai nera,tai man uzsikasti zeme, bet jokiu budu negerti kt. is principo, ar del to ,kad jos neva kenkia?
Ir kodel jusu manymu kt yra nenaturalu? stai pacituosiu :" Į klausimus apie geriamuosius kontraceptikus atsako Vilniaus Šeškinės poliklinikos moterų konsultacijos vedėja, gydytoja akušerė - ginekologė Vilma Vasjanova
"Ar tikrai hormoninės kontraceptinės tabletės yra nenatūralus produktas ir dėl to kenkia sveikatai?"
Olga
Hormoninių kontraceptinių tablečių sudėtyje yra estrogeno ir progesterono, tai yra lygiai tokių pačių medžiagų, kurių išskiria kiekvienos sveikos moters kiaušidės. Todėl vadinti tabletes nenatūraliu produktu nelabai ir tinka.Tai yra artimos natūralioms, bet gautos sintetiniu būdu medžiagos.

Sveikai gyventi siais laikais imanoma tik gudziame kaime- kur nepasiekia pramonine tarsa, maistas ir vaistai. Gyvenant didmiestyje,is neekologisku medziagu pastatytame name ,vartojant genetiskai modifikuota maista, gyvuliu ,kurie uzauginti antibiotiku pagalba,mesa ir diena is dienos sedint prie PC (kuris taip pat nemaziau kenkia) - geriau jau nevaidinti sveikuoliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JUODA_KAVA @ 2008 09 02, 12:07)
Tai gydykites kuo jus norite, galite ir visai nesigydyti, taciau kam reikia kisti snapa ten kur neismanote? As irgi gydausi naturaliai-bet jei naturaliu vaistu mano ligai nera,tai man uzsikasti zeme, bet jokiu budu negerti kt. is principo, ar del to ,kad jos neva kenkia?
  Ir kodel jusu manymu kt yra nenaturalu? stai pacituosiu :" Į klausimus apie      geriamuosius kontraceptikus atsako Vilniaus Šeškinės poliklinikos moterų konsultacijos vedėja, gydytoja akušerė - ginekologė Vilma Vasjanova
    "Ar tikrai hormoninės kontraceptinės tabletės yra nenatūralus produktas ir dėl to kenkia sveikatai?"
Olga
Hormoninių kontraceptinių tablečių sudėtyje yra estrogeno ir progesterono, tai yra lygiai tokių pačių medžiagų, kurių išskiria kiekvienos sveikos moters kiaušidės. Todėl vadinti tabletes nenatūraliu produktu nelabai ir tinka.Tai yra  artimos natūralioms, bet gautos sintetiniu būdu medžiagos.

Sveikai gyventi siais laikais imanoma tik gudziame kaime- kur nepasiekia pramonine tarsa, maistas ir vaistai. Gyvenant didmiestyje,is neekologisku medziagu pastatytame name ,vartojant genetiskai modifikuota maista, gyvuliu ,kurie uzauginti antibiotiku pagalba,mesa ir diena is dienos sedint prie PC (kuris taip pat nemaziau kenkia) - geriau jau nevaidinti sveikuoliu doh.gif

Ne tamstai nurodinėt, kur aš galiu reikšt savo nuomonę, o kur ne. Jei jum atrodo, kad noras išvengt nėštumo yra liga, tai galit nesikast žemėm, o daryt kaip išmanot. Ir jei jum atrodo, kad dabar, kai viskas nesveika aplink, stengtis gyvent nors truputį sveikiau, yra absurdiška, tai elkitės kaip tinkama.
Atsakyti
QUOTE(nendrelė @ 2008 09 02, 07:36)
Bet jei žmogus nuoširdžiai mano, kad KT kenkia ne labiau, nei pienas, tai reiškia, kad žmogus nežino ar nenori žinot. Nepadės ir jokie objektyvūs faktai ar informacija..

tie kas nori žinoti, tie žinot. pilnas internetas ir pilni laikraščiai informacijos. skirtingi žmonės skirtingai interpretuoja ir supranta tą informaciją.
Atsakyti
QUOTE(nendrelė @ 2008 09 01, 18:33)
Retkarčiais pagadinu akis prieš TV, tai teko matyt, o kur dar plakatai poliklinikose...

sita as penktadieni su vaikais zoologijojos sode lankiausi ir tenai ant kai kuriu gyvunu narvu yra tokia informacija, kaip kad si gyvuna remia ir globoja tas ar anas. Ir taip vaistu reklama nuo astmos. Ir kuriu velniu ta slamsta kisa, reklamuoja ir vartoti vercia - gi as kuo puikiausiai ir be jo gyvenu
Atsakyti
QUOTE(nendrelė @ 2008 09 02, 14:17)
Ne tamstai nurodinėt, kur aš galiu reikšt savo nuomonę, o kur ne. Jei jum atrodo, kad noras išvengt nėštumo yra liga, tai galit nesikast žemėm, o daryt kaip išmanot. Ir jei jum atrodo, kad dabar, kai viskas nesveika aplink, stengtis gyvent nors truputį sveikiau, yra absurdiška, tai elkitės kaip tinkama.

Na va ,tamsta, kaip gerai is mano postu mano ligas nustatot! cool.gif 6 metus santuokoje be kt apsiejom ,butumem dar tiek pat be ju gyvene, bet ligu zmogus nepasirinksi doh.gif
Todel jusu ziniai kt. vartojamos ne vien apsaugai nuo nepageidaujamo nestumo.
Dziaukites,kad sveika esate ,nes neduok die, rimta liga butu tai savo -naturalius preparatus tektu pamirsti ir netiek kenksmingu vaistu uz kt. tektu prigerti.
Kam kaip gydytis nusprendziam kiekvienas asmeniskai,tik nereikia uzsiciklinti ten kur ismanom ne tiek kiek noretume mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2008 09 02, 12:26)
sita as penktadieni su vaikais zoologijojos sode lankiausi ir tenai ant kai kuriu gyvunu narvu yra tokia informacija, kaip kad si gyvuna remia ir globoja tas ar anas. Ir taip vaistu reklama nuo astmos. Ir kuriu velniu ta slamsta kisa, reklamuoja ir vartoti vercia - gi as kuo puikiausiai ir be jo gyvenu

Buvo klausimas, kur reklamuojamos KT. Bet jum nelabai svarbu, pasijuokt ir taip galit sėkmingai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nendrelė @ 2008 09 02, 12:06)
O va homeopatija kiek žinau, nekenkia iš viso, net perdozuot neįmanoma.

drįsčiau prieštarauti. homeopatiją kaip ir kiekvieną kitą vaistą galima perdozuoti ir gali pasireikšti pašaliniai poveikiai. pati gydausi homeopatiniais vaistais ir labai puikiai žinau, kad juos reikia gerti TIK nustatytomis dozėmis, nes kitaip vietoj naudos bus bėdos
Atsakyti
QUOTE(nendrelė @ 2008 09 02, 13:30)
Buvo klausimas, kur reklamuojamos KT. Bet jum nelabai svarbu, pasijuokt ir taip galit sėkmingai  thumbup.gif

tai as specialiai tau ir atsakiau - reklamuojami yra visi vaistai. Kai kurie sakykim mano manymi tikrai ne itin tinkamose vietose ( kad ir mano minimas pvz su zoologijos sodu, kur lankosi tikrai daug vaiku), bet ar nuo to jie tampa blogiu?
Atsakyti
QUOTE(JUODA_KAVA @ 2008 09 02, 12:27)
Na va ,tamsta, kaip gerai is mano postu mano ligas nustatot!  cool.gif 6 metus santuokoje be kt apsiejom ,butumem dar tiek pat be ju gyvene, bet ligu zmogus nepasirinksi doh.gif
Todel jusu ziniai kt. vartojamos ne vien apsaugai nuo nepageidaujamo nestumo.
Dziaukites,kad sveika esate  ,nes neduok die,  rimta liga butu tai savo -naturalius preparatus tektu pamirsti ir netiek kenksmingu vaistu uz kt. tektu prigerti.
  Kam kaip gydytis nusprendziam kiekvienas  asmeniskai,tik nereikia uzsiciklinti ten kur ismanom ne tiek kiek noretume  mirksiukas.gif

Visos vieningai sutarėm, kad jei reikia gydytis KT, tai pirmyn, bet dėl nėštumo išvengimo galima ir pamąstyt.

Tai ir neužsiciklinkit. Man mano žinių apie KT užtenka pilnai.
Papildyta:
QUOTE(Katastrofa @ 2008 09 02, 12:37)
drįsčiau prieštarauti. homeopatiją kaip ir kiekvieną kitą vaistą galima perdozuoti ir gali pasireikšti pašaliniai poveikiai. pati gydausi homeopatiniais vaistais ir labai puikiai žinau, kad juos reikia gerti TIK nustatytomis dozėmis, nes kitaip vietoj naudos bus bėdos

Kalbėjau apie vaistinėj parduodamus cinabsin, influcid ir pan, kur apie perdozavimą neparašyta nieko, o apie šalutinį poveikį nieko, arba labai mažai.
Atsakyti
QUOTE(nendrelė @ 2008 09 02, 13:06)
Na jonažolė dar vadinama vaistu nuo 99 ligų... Bet neprotingai vartojant ir su vaistažolėmis galima pakenkt, nors nemanau, kad taip labai kaip su cheminiais vaistais. O va homeopatija kiek žinau, nekenkia iš viso, net perdozuot neįmanoma. Šiaip jau paskutiniu metu iš viso nebeprijaučiu tradicinei medicinai, man ji dabar užima vietą "ekstra atveju". Nes va pvz, man pienligės išgydyt negali joks daktaras. Absurdas, bet taip yra.. O su liaudies medicina gydantis švelnėja ji man... Beje, pienligė man nuo KT ir prasidėjo..  smile.gif

Jūs dažnai minit žodį chemija,lyg blogį,o ar žinot,kad mes irgi esam iš Chemijos elementų?
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 09 01, 20:53)
nes aš nemanau,kad jie daro žalą didesnę,nei pienas iš parduotuvės.

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nendrelė @ 2008 09 02, 12:45)
Kalbėjau apie vaistinėj parduodamus cinabsin, influcid ir pan, kur apie perdozavimą neparašyta nieko, o apie šalutinį poveikį nieko, arba labai mažai.

kiekvienas "daiktas" įeinantis į mūsų organizmą turi vienokį ar kitokį gerą ir blogą poveikį. net ir nekalta homeopatija gali tapti nuodu, jei perdozuosi.
p.s. čia aš apie vaistus ir maisto produktus kalbu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti