QUOTE(dange @ 2008 09 02, 10:55)
Klausiau būtent jūsų, kokias ligas laikote vertomis gydymo KT.Iš atsakymo supratau, kad menstruacijų ciklo sutrikimai, jūsų nuomone, gali būti gydomi. Na o kaip dėl spuogų(turiu galvoj ne spuogą, išdygusį ryte ant paauglės nosies, o bent jau vidutinio sunkumo spuoguotumą, kuris palieka randus veide)? Juk nuo to nemirštama, bet kaip ir ciklo sutrikimai, gyvenimo kokybei kenkia gana ženkliai. Ar tokios dėmesio nevertos ligos gydymas pateisinamas(jūsų nuomone), įvertinus visą KT riziką?
Ir dar vienas klausimas: jie 2/3 porų, nenorinčių susilaukti vaikų, nevartoja jokios kontracepcijos, tikėtina, kad 85 proc moterų iš šių porų pastos per pirmus metus.Kaip manote, koks gali būti laukiamas nėštumų nutraukimo dažnis
Jei nėra alternetyvos, manau KT galbūt vartočiau ir spuoguotumo atveju, ir nereguliaruas ciklo, nes įsivaizduoju jog tai būtų tam tikras vartojimo laikas, po kurio simptomai dingtų.
O dėl kontracepcijos manau alternatyva yra, bent jau aš ją matau ir ja sėkmingai naudojuosi. Aišku, dar vienas vaikas man nebūtų tragedija, dėl to galiu sau leisti saugotis procentaliai mažiau patikima kontracepcijos priemone, kuria sėkmingai naudojuosi 4 metus be jokios žalos sveikatai.
Papildyta:
QUOTE(JUODA_KAVA @ 2008 09 02, 10:59)
Gerai ,kad pripazinot ,kad jusu ziniu lygis zemas. Taip kategoriskai teigti ,kad kt yra absoliutus blogis ,net skeptiski gydytojai nedrista, o jei jus neturite nieko bendro su biochemija,farmacija ar ginekologija tai ne manot ,kad remiates nieko nepagristais teiginiais? Is ties ,jei kt. butu toks nenugincijamas nuodas tai gal bent viena civilizuota valstybe uzdraustu ju vartojima? Ar paranojiskai tikite ,kad pasaulio farmacija nutare letai nuodyti pasaulio moteris ir ateinancias kartas?
O jei baiminates del kt. salutinio poveikio ,tai ar zinote ,kad gamintojas privalo parasyti visus galimus salutinius poveikius net ir tuos ,kurie pasireiskia 1:100000.
paskaitykit koki pavoju gali sukelti citramonas -http://www.100metu.lt/114/12661/nuo_persalimo/nuo_temperaturos/citramonas_forte
arba vaistai nuo gripo-http://www.100metu.lt/198/1618/nuo_persalimo/nuo_temperaturos/grippostad
Taip, mano medicininių žinių lygis žemas, bet mano sąmoningumo lygis nepalyginamai aukštesnis už jūsų. Užsirašykit 200 šrifto dydžio raidėm ant sienos ir skaitykit kol įsiminsit: "CITRAMONO IR JOKIŲ KITŲ VAISTŲ SĄLYGINAI SVEIKAS ŽMOGUS KASDIEN NEGERIA. SKIRTINGAI NUO KT."
Jei nori, kad pasaga neštų laimę, turi dirbti kaip arklys.