Aš abejoju,kad mūsų pauglės kt vartoja savavališkai spuogam gyditi,nes tai nepigu,jos turi kam leist pinigus cigaretėm ir t.t.Nežinau nei vieno gyditojo kuris rašytų brestančiai merginai kt.Kiek esu susidūrus su gyditojais,tai jaunom panelėm siūlo saugotis prezervatyvais,nes kt neapsaugo nuo ligų ir t.t.Kai žurnalistai teigia,kad nesunku kt nusipirkt be recepto(nes atliko bandymą),tai lai pasiunčia 16metę,bet manau nesivargino ir patys bandė pirkt be recepto,bet manau yra skirtumas kur perka nepilnametė ir kur suaugus moteris.Kad kosmetologai išrašinėja kt kaip riemonę odai ir plaukuotumui gyditi,tai irgi niekur negirdėjau.
Mūsų dauguma pauglių išvis negalvoja apie jokią apsaugą ir tuolabiau nesuka sau galvos apie kt vartojimą.
Papildyta:
QUOTE(dange @ 2008 09 01, 17:13)
Teisę manyti ir spręsti klausimus susijusius su asmenine sveikata, nėštumų skaičiumi ir jų kontrolės būdais ir net su spuoguotumu ir plaukuotumu turime kiekviena. Taip pat sutinku, kad asmeninės nuomonės turėjimui faktai ir jais paremti argumentai reikalingi tiek, kiek jų reikia ar nereikia tau pačiai. Argumentų ir juos paremenčių tvirtų faktų prireikia ne tada, kai sakai sau: "Aš nevartosiu KT, nes manau, kad jie man gali pakenkti", o tuomet kai
kitiems sakai "Nevartokit KT, nes jie kenksmingi". Štai šiuo atveju ir reikalingos žinios, duomenys, statistika ir pan.
P.S kartais nesusipratimai kyla kad ir interpretuojant tas pačias reklamas.Tavo paminėtoje reklamoje aš nematau info apie visapusišką naudą(beje tų naudų dar galima pridėti

), o tik tiek, kiek pasakyta: sumažės spuoguotumas ir plaukuotumas.

Man patinka jūsų posmai,tikslūs ir teisingi pasisakymai.