Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptikų vartojimo pasekmės - 2

QUOTE(GMV @ 2008 09 01, 11:13)
Farmacijos industrija yra tokia galinga ir turtinga, kad vargu ar kada isgirsime juos teigiant, kad vaistai, nesvarbu kokie ir nuo ko, kenkia zmogaus sveikatai..taip, jie raso informaciniuose lapeliuose apie pasalinius poveikius, taciau mielosios ar zinote, kad pasaulyje  PASALINIS VAISTU POVEIKIS uzima 3-4 vieta tarp pagrindiniu mirties priezasciu....

O gal pasidomėkit,kiek žmonės gyveno ir kiek mirė nuo paprasčiausio peršalimo,nes nebuvo galingos farmacijos industrijos,manau nieks nevartoja medikamentų šeipsau.Kaikuriem pvz. insulinas,net vienintelis būdas išgyvent ir tai yra sukurta galingos farmacijos industrijos.Kiek,žmonių ir vaikų mirdavo,o kiek nevaiosingų būdavo ir visos pasaulio blogybės vyko,dar nesant vaistams,tai nesuprantu kaip tai galima susieti.Nerykit saujom vaistų nuo galvos skausmo ir ilgiau gyvensit,net apelsinas nesaikingai vartojamas gali pakenkti.
Papildyta:
QUOTE(spoksi @ 2008 09 01, 11:19)
Mano gydytoja sako tą patį sad.gif

O kas tas R. Basevičius?Jis gal koks mokslininkas atlikes tyrimus?Tokių paistalų pilna bulvarinė spauda,jiems juk reikia sensacijų,kad būtų apie ką rašyti,tai ir daro iš musės dramblį.
Papildyta:
QUOTE(GMV @ 2008 09 01, 11:38)
"Naujove", nes vartojama tik 50 metu...reikalingos istisos studijos, kad ivertinti visas pasekmes..kokia itaka turi genetikai ir t.t. Na, o tai, kad kontraceptikai kenkia sveikatai, tai jau seniai irodyta..

deja nėra yrodyta!!!Visos kalbos tik spėliojimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 09 01, 13:43)
O gal pasidomėkit,kiek žmonės gyveno ir kiek mirė nuo paprasčiausio peršalimo,nes nebuvo galingos farmacijos industrijos,manau nieks nevartoja medikamentų šeipsau.Kaikuriem pvz. insulinas,net vienintelis būdas išgyvent ir tai yra sukurta galingos farmacijos industrijos.Kiek,žmonių ir vaikų mirdavo,o kiek nevaiosingų būdavo ir visos pasaulio blogybės vyko,dar nesant vaistams,tai nesuprantu kaip tai galima susieti.Nerykit saujom vaistų nuo galvos skausmo ir ilgiau gyvensit,net apelsinas nesaikingai vartojamas gali pakenkti.

Kiek suprantu kalba eina apie "ar gerti kontraceptikus, jei gali jų negerti" g.gif Ar naudoti insuliną manau niekam į galvą toks klausimas neateitų, ar gydyti vėžį švitinimu?? Tai čia jau kraštutinumai... Taip, seniau mirė nuo peršalimo, buvo natūrali atranka, kas išliko, buvo stiprūs. O dabar galimybę gyventi ir daugintis turi kur kas silpnesni žmonės, ar tai blogai - ko gero ne, bet kam nuodytis dar kontraceptikais ir ėsti sveikatą?
Jei požiūris į kontraceptikus yra kaip į hormoninius vaistus, o ne kaip į galimybę LAIKINAI išvengti nėštumo ( ta prasme vėliau dar gimdyti), tai suprantama..
Papildyta:
QUOTE(astor @ 2008 09 01, 13:48)
O kas tas R. Basevičius?Jis gal koks mokslininkas atlikes tyrimus?Tokių paistalų pilna bulvarinė spauda,jiems juk reikia sensacijų,kad būtų apie ką rašyti,tai ir daro iš musės dramblį.
Papildyta:

deja nėra yrodyta!!!Visos kalbos tik spėliojimai ax.gif

Čia man turbūt vaidenasi, kad kai kurie žmonės nori žūtbūt užsimerkt prieš tam tikrus dalykus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nendrelė: 01 rugsėjo 2008 - 13:55
QUOTE(nendrelė @ 2008 09 01, 14:26)
Aš pakankamai skaičiau, kol supratau, kad nenoriu kontraceptikų. Nereikia nieko daug skaityt, užtenka informacinį lapelį paskaityt ir jau nebesinori. Jūsų atvejis gal išskirtinis, bet kai jau paauglės arba ateityje vaikų norėsiančios susilaukti moterys vos ne vietoj saldainių juos ryja, tai man baisu. Atsiprašau už grubų toną, tačiau moterų nenorinčių pripažinti kontraceptikų žalos, netrūksta tikrai.

Kad niekas kol kas garsiai apie žalą nekalba - normalu, toks yra farmacijos biznis, iš kurio kažkas milijonus kraunasi. O užsienis, kur neva tai niekas dėl kontraceptikų žalos nesiskundžia, manau gražiai atrodo tik iš tolo... Nebuvau ir apklausų neatlikau -nežinau, kas buvo, matyt žino...

Dar apie aspiriną ir paracetamolį: aš jų gal porą tablečių per metus sugeriu, o kontraceptikų tenka apie 300 tablečių... Visos renkasi kaip kam geriau, nors man asmeniškai būtų geriau, kad moterys kontraceptikų vartotų kuo mažiau mirksiukas.gif

1-2. teiginiai prieštarauja vienas kitam mirksiukas.gif Viena vertus teigiate, kad informacinio lapelio info jums užtenka apsispręsti KT nenaudai ir tuoj pat teigiate, kad farmacinės kompanijos slepia info apie KT žalą.
3. pasvarstykite, kiek dozių paracetamolio(kad ir nuo temperatūros) gauna ikimokyklinio amžiaus vaikas mirksiukas.gif
4. Kuo jums asmeniškai naudinga tai, kad kitos moterys atsisakytų KT vartojimo blink.gif
Atsakyti

Tai zinoma, juk tai yra kiekvieno asmeninis reikalas, dabar zmones netgi turi teise atsisakyti gydymo jei tik to pageidauja..taciau pasisakymai, " kad tai neirodyta" ir panasiai - tai tik saves apgaudinejimas ir raminimas, kad va uzsienyje niekas nemirsta, va uzsienyje taip gerai visi gyvena..tai nuvaziuokite ir paziurekite- ligonines tikrai netuscios...
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2008 09 01, 13:59)
1-2. teiginiai prieštarauja vienas kitam  mirksiukas.gif Viena vertus teigiate, kad informacinio lapelio info jums užtenka apsispręsti KT nenaudai ir tuoj pat teigiate, kad farmacinės kompanijos slepia info apie KT žalą.
3. pasvarstykite, kiek dozių paracetamolio(kad ir nuo temperatūros) gauna ikimokyklinio amžiaus vaikas  mirksiukas.gif
4. Kuo jums asmeniškai naudinga tai, kad kitos moterys atsisakytų KT vartojimo  blink.gif

Sakiau, kad skaičiau daugiau, nei informacinį lapelį, bet ir jame jau daug parašyta. Informaciniame lapelyje vis dėlto privaloma surašyti viską, bet kad imtų dar ir viešinti procentus kiek ir kokios žalos pridaro kontraceptinės piliulės (pvz per gydytojus informuoti moteris), to nėra kažkodėl, bet tokios info rasti galima. Bet kol ji nėra oficiali, tai lengva ranka galima pavadinti "bulvarine informacija"...
Aš asmeniškai linkiu visoms gyvent sveikai ir gimdyt sveikus vaikus. Toks mano ir interesas.
Atsakyti
QUOTE(GMV @ 2008 09 01, 15:02)
Tai zinoma, juk tai yra kiekvieno asmeninis reikalas, dabar zmones netgi turi teise atsisakyti gydymo jei tik to pageidauja..taciau pasisakymai, " kad tai neirodyta" ir panasiai - tai tik saves apgaudinejimas ir raminimas, kad va uzsienyje niekas nemirsta, va uzsienyje taip gerai visi gyvena..tai nuvaziuokite ir paziurekite- ligonines tikrai netuscios...

QUOTE(nendrelė @ 2008 09 01, 15:04)
Sakiau, kad skaičiau daugiau, nei informacinį lapelį, bet ir jame jau daug parašyta. Informaciniame lapelyje vis dėlto privaloma surašyti viską, bet kad imtų dar ir viešinti procentus kiek ir kokios žalos pridaro kontraceptinės piliulės (pvz per gydytojus informuoti moteris), to nėra kažkodėl, bet tokios info rasti galima. Bet kol ji nėra oficiali, tai lengva ranka galima pavadinti "bulvarine informacija"...
Aš asmeniškai linkiu visoms gyvent sveikai ir gimdyt sveikus vaikus. Toks mano ir interesas.

Nėra tie procentai nei kažkokia paslaptis nei ką , ir informacija apie šalutinius KT poveikius tikrai prieinama visiems gydytojams.
Yra tam tikros būklės, kurių rizika vartojant KT yra padidėjusi ir tai įrodyta moksliniais tyrimais ir publikuota/-jama mokslinėje literatūroje. Kalbama apie teiginius, kurie remiasi nežinia kuo, tačiau "įrodo", kad KT yra blogis visiškasis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dange: 01 rugsėjo 2008 - 14:13
QUOTE(nendrelė @ 2008 09 01, 14:53)
Kiek suprantu kalba eina apie "ar gerti kontraceptikus, jei gali jų negerti"  g.gif  Ar naudoti insuliną manau niekam į galvą toks klausimas neateitų, ar gydyti vėžį švitinimu?? Tai čia jau kraštutinumai... Taip, seniau mirė nuo peršalimo, buvo natūrali atranka, kas išliko, buvo stiprūs. O dabar galimybę gyventi ir daugintis turi kur kas silpnesni žmonės, ar tai blogai - ko gero ne, bet kam nuodytis dar kontraceptikais ir ėsti sveikatą?
Jei požiūris  į kontraceptikus yra kaip į hormoninius vaistus, o ne kaip į galimybę LAIKINAI išvengti nėštumo ( ta prasme vėliau dar gimdyti), tai suprantama..
Papildyta:
Čia man turbūt vaidenasi, kad kai kurie žmonės nori žūtbūt užsimerkt prieš tam tikrus dalykus  unsure.gif

Man tai yra netik vienintelė galimybė nepastoti,bet dar ir vaistai.Jau rašiau apie tai ir nesikartosiu.
Atsakyti
QUOTE(nendrelė @ 2008 09 01, 15:04)

Niekas čia akių neužmerkinėja,tiesiog kiekvienas renkasi tai kas jam priimtina.Jai aš turiu savo nuomuonę ir nemanau,kad kt blogis,tai nereiškia,kad aš užmerkus akis,gal aš kitaip mastau.Man gal kvailai atrodo moterys,kurios šneka ir dar teigia kaip apie absoliučia tiesą apie dalykus kūrių neišmano,neturinčios jokių įrodymų ir tam reikalingo išsilavinimo.
Jau kažkur minėjau,kad nėščia būdama tyriaus pas genetikos specelistus(ne dėl kt).Kt jau buvau vartojus 5 metus.Ištyrė,kad vaikelis gims sveikas ir aš gimdysiu sveikus palikuonis.Apsigimimus lemia genai arba tam tikri veiksniai nėštumo metu,kt nekeičia genetikos,o ir nėštumo metu nieks jų nevartoja.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 09 01, 14:24)
Niekas čia akių neužmerkinėja,tiesiog kiekvienas renkasi tai kas jam priimtina.Jai aš turiu savo nuomuonę ir nemanau,kad kt blogis,tai nereiškia,kad aš užmerkus akis,gal aš kitaip mastau.Man gal kvailai atrodo moterys,kurios šneka ir dar teigia kaip apie absoliučia tiesą apie dalykus kūrių neišmano,neturinčios jokių įrodymų ir tam reikalingo išsilavinimo.
  Jau kažkur minėjau,kad nėščia būdama tyriaus pas genetikos specelistus(ne dėl kt).Kt jau buvau vartojus 5 metus.Ištyrė,kad vaikelis gims sveikas ir aš gimdysiu sveikus palikuonis.Apsigimimus lemia genai arba tam tikri veiksniai nėštumo metu,kt nekeičia genetikos,o ir nėštumo metu nieks jų nevartoja.

O tamsta turbūt būsit mediciną pusę savo amžiaus studijavus, kad taip gerai žinot, kas sukelia apsigimimus. Aš medicininiais terminais nesišvaistau. Taip pat tik išsakau savo nuomonę. O jei žmogus kategoriškai atsisako pripažint netgi tai, kas informaciniame lapelyje parašyta, vadinu tai užmerktų akių sindromu, o Jūs vadinkit kaip norit.
Atsakyti
Žmonės spam.gif atmerkit akis! Ką jūs darot doh.gif .Naikinat save ir savo palikuonis,meskit visus vaistus lauk,visus mobilius telefonus,nebepirkit maisto iš prekybos centrų,nevažinėkit su automobiliais,negerkit,nerukykit ir grįžkit atgal į miškus,vyks natūrali atranka ir kt nebereikės lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(nendrelė @ 2008 09 01, 15:30)
O tamsta turbūt būsit mediciną pusę savo amžiaus studijavus, kad taip gerai žinot, kas sukelia apsigimimus. Aš medicininiais terminais nesišvaistau. Taip pat tik išsakau savo nuomonę. O jei žmogus kategoriškai atsisako pripažint netgi tai, kas informaciniame lapelyje parašyta, vadinu tai užmerktų akių sindromu, o Jūs vadinkit kaip norit.

Ne nestudijavau medicinos ir nesišvaistau medicininiais terminais,pacitavau ką man atsakė tam turintys kompetecijos medikai.O jūs darkart pasiskaitykit info lapelį,ten labai aiškiai parašyta kokiais atvejais kt gali pakenkt,ten nieks nerašo apie sveiką jauną moterį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astor: 01 rugsėjo 2008 - 14:44
QUOTE(astor @ 2008 09 01, 14:42)
Žmonės spam.gif atmerkit akis!  Ką jūs darot doh.gif .Naikinat save ir savo palikuonis,meskit visus vaistus lauk,visus mobilius telefonus,nebepirkit maisto iš prekybos centrų,nevažinėkit su automobiliais,negerkit,nerukykit ir grįžkit atgal į miškus,vyks natūrali atranka ir kt nebereikės lotuliukas.gif
Papildyta:

Ne nestudijavau medicinos ir nesišvaistau medicininiais terminais.O jūs darkart pasiskaitykit info lapelį,ten labai aiškiai parašyta kokiais atvejais kt gali pakenkt,ten nieks nerašo apie sveiką jauną moterį.

Aš įsivaizduoju, kad kai kam keistai atrodo, kad net XXI amžiuje yra žmonių, kurie 100 proc. netiki visagale farmacija ir mokslu, kurie labiau pasitiki (kai yra galimybė, nekalbu apie sunkias ligas) pasikliauti natūraliais dalykais... O lapelį dar paskaitysiu ir jei ten nebus nieko parašyta apie sveiką jauną moterį, kontraceptikus pusryčiams po tris rysiu drinks_cheers.gif (tiesa, tai bus kitam gyvenime)
Atsakyti
QUOTE(nendrelė @ 2008 09 01, 15:46)
Aš įsivaizduoju, kad kai kam keistai atrodo, kad net XXI amžiuje yra žmonių, kurie 100 proc. netiki visagale farmacija ir mokslu, kurie labiau pasitiki (kai yra galimybė, nekalbu apie sunkias ligas) pasikliauti natūraliais dalykais... O lapelį dar paskaitysiu ir jei ten nebus nieko parašyta apie sveiką jauną moterį, kontraceptikus pusryčiams po tris rysiu  drinks_cheers.gif  (tiesa, tai bus kitam gyvenime)

Ne schmoll.gif man neatrodo keistai,viskas kas natūralu sveikiau ir geriau.Jai galėčiau rinktis natūralų šeimos planavimą,tai tikrai rinkčiaus ir netik dėl sveikatos,bet ir dėl ekonominių sumetimų.O lapelyja nėra sakinio "sveika moteris",o yra nurodomas amžius kada iškyla grėsmė vartot kt,nes vyresniems žmonėms kraujagyslės kalkėja ir.t.t.Yra nurodytos ligos kuriomis sergant kt vartot negalima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astor: 01 rugsėjo 2008 - 15:12