QUOTE(d-krall @ 2008 08 31, 16:18)
Mano šiemos gydytoja yra prieš kontraceptikus, nes JI KEIČIA KIAUŠIDŽIŲ LĄSTELIŲ DNR!!! Aišku, būna ligų, kurias gydo kontraceptikais, bet, pasak gydytojos, kosmetologus, kurie SPUOGUS gydo jais, reikia statyti prie sienos ir šaudyti, nes dėl spuogų neverta taip organizmo žaloti.
Aišku, gal jums atrodys nesąmonė, bet ne visa info apie vaistus ir kitus dalykus(kad ir sultinį kubeliais ar silkės file) yra skelbiama grynai dėl komercinių tikslų

.
Man kontraceptikus israse butent GINEKOLOGAS ir butent del spuogu( ne kosmetologas gink die

, juk kosmetologas manes nepatikrins ginekologiskai pries skirdamas kt, o tai yra svarbu ,todel kt ir turetu skirti tik ginekologai!). Itakos turejo ir tai ,kad esu istekejus ,bet vaiku artimiausiais metais neplanuojam, bet tai toli grazu ne buvo priezastis nr1. Kontraceptikus vartoju ,kad pagerinciau gyvenimo kokybe ir psichine bukle. Nors kadaise buvau labai pries, dabar mano nuomone pasikeite kontraceptiku naudai. Beto konsultavausi su 4 ginekologais- vien del to ,kad neitin pasitikejau kt, taciau nei vienas nesake ,kad del to galiu kazkaip pakenkti sau ar busimoms kartoms

Beto kt. buvo skirti nevien paziurejus i akis(kaip daugelis mano, kad ginekologai skiria tuos kt, kurie neva jiems nesa procenteli. Juk labai svarbus moters amzius,hormonu lygis, menstruacijos, ginek. ligos ir t.t. O jei moteris nutaria vartoti kt pasitarusios su draugemis tai nenuostabu ,kad kt. sukelia labai nelauktu pasekmiu, nes kiekvienas organizmas yra skirtingas)
P.s. i gydytojus ,kurie siulo statyti prie sienos ir saudyti, ziureciau itartiniau
Visgi cia isprusimo klausimas. Nera vienos tiesos, tiesesnes uz kita. Galiu sutikti ,kad kt nera 100% naudinga orgnizmui (beje kaip ir kiekvienas medikamentas) ,bet kad dar ir zalojantis -cia jau nesamone (nebent vartos 16-mete, arba kt vartos be gydytojo zinios)
Visur yra isimciu ,bet nebukime tokios kategoriskos ir ypac srityse ,kuriose nesam 100% kompetetingos. Pabreziu- as nesakau ,kad kt yra geris ,bet kad - absoliutus blogis,taip pat nesutinku