QUOTE(astor @ 2008 08 14, 14:59)
na gerai jau sakysiu tu,dar kiek suprantu tu dar ir jaunesnė už mane Turint polinkį į kokią problemą ar liga betkokie vaistai gali pakenkt,tad reik su visais preparatais atsargiai,net su homopatiniais.Yra viena daktarė sakius,kad gudobelė skystina krauja,o jos galima isigyti ir arbatos ir lašiukų,bet irgi reik žiūrėt,kad spaudimas per aukštas nebūtų.Nenusimink tu dar jauna daug ligų galima įveikt su tikėjimu.Jai rūkai tai būtinai atsikratyk šio įpročio,nes nikotinas lėtina kraujotaka.
dbr jau orfarina duoda 10,5 mg ...sako jei kraujavimas is dantenu,nosies iskart i greitaja skambint..bet su krauju visada turejau kazko problemu...prasidejo nuo 13 metu.prasidejo mmm.smarkios.tada pradejo krist hemoglobinas.nes mm trukdavo po 10-12-14 dienu.is ju 10 gausios.kartais is namu neiseidavau.nes i diena vos ne pakelis iseidavo.. tada anemija.tada tirt jau nuveze i santarus.galvojo kad leokemija. ir sugalvojo man skirt Lindynette 20.ir vsio...tad manau gali but ,kad jau toki krauja vriedna turiu.spaudimas tai mano mazas ...60/80 ,80/100.cia auksciausias...tfu tfu tfu..vaistinese parduodama be recepto?