Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptikų vartojimo pasekmės - 2

Mano patirtis su KT yra liudna. Iki siol niekur apie tai nerasiau, bet manau atejo laikas. 4 metus geriau KT. Kadangi juos buvo lengva gaut, pirkdavau be recepto. Ginekologe pasiule juos gert neatlikus jokiu tyrimu. Po 4 metu KT vartojimo staiga stuburo smegenyse uzsikimso kraujagysle, aptirpo kojos, negalejau paeiti, net sedeti, is pradziu daktarai nesuprato kas man yra, nes negalejo ir pagalvoti jog tokiai jaunai susidare kresulys ir i stubro smegenis issiliejo kraujas, ir kur, ir del ko. Daktaras pasiteiravo ar nevartoju kokiu nors vaistu, kai atsakiau jog 4 metus geriu KT, isgirdau:
"tuomet viskas aisku"... Issitraukiau KT informacini lapeli ir tarp daugybes salutiniu poveikiu perskaiciau - kresuliu susidarymo galimybe. Si lapeli buvau skaicius ne karta ir ne du, bet kaip ir visos pagalvodavau, kad man taip tikrai nenutiks.

Praejo 2 metai, bet man vis dar sunku vaiksciot, nes nevaldau vienos kojos pedos. Esu jauna, o kartais jauciuosi kaip senute, nes negaliu begiot, nesiot batu ant kulniuku....

Taip kad pries naudojant bet kokias kontraceptines priemones turincias hormonu, pagalvokit kas jum svarbiau, ar sveikata, ar ...

Dabar visom savo draugem sakau NE kontraceptikams, bet netgi matydamos mano nelaime jos neatsisako KT, sako: "Man taip nenutiks".
Atsakyti
As irgi papasakosiu savo istorija su KT. Isbandziau gal 5 skirtingas KT-visas gerdavau po kokius 4 men, nes man jos netikdavo-budavo ziaurus krutu tempimas-istisai visa menesi, be pertrauku-tai sakiau stogas nuvaziuos nuo to skausmo.
Po to per patikrinimas, kaip tik per savo gimtadieni, suzinojau, kad krutyje yra guzelis-beveik 2 cm-siuntimas i onkologini. Is karto liepe mesti gerti KT.Onkologiniam visokie tyrimai-pvz. durimas su adata i cista ir skyscio paemimas. Galiausiai paaiskejo, kad ten ne cista, o fibroadenoma ir del jos labai kieto apdangalo bei nezymaus didejimo-isoperavo. Toliau pastovus tikrinimaisi kas puse metu. Ir grieztai-JOKIU KT.
Kito patikrinimo metu onkologineja ligonineje vel rado guzeli apie 1 cm toje pacioje krutyje-ir ka-vel tas pats-kruvos vitaminu, pastovus tikrinimas ir pastovus skausmas, kurio man niekaip nepavyksta iveikti. Kol kas sia cista dar paliko-jei prades dideti-ispjaus. verysad.gif
Va tokia ta mano istorija.As labai pries KT-ir labai galiuosi, kad pradejau gerti tas tabletes.
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2008 08 08, 08:53)
As irgi papasakosiu savo istorija su KT. Isbandziau gal 5 skirtingas KT-visas gerdavau po kokius 4 men, nes man jos netikdavo-budavo ziaurus krutu tempimas-istisai visa menesi, be pertrauku-tai sakiau stogas nuvaziuos nuo to skausmo.
Po to per patikrinimas, kaip tik per savo gimtadieni, suzinojau, kad krutyje yra guzelis-beveik 2 cm-siuntimas i onkologini. Is karto liepe mesti gerti KT.Onkologiniam visokie tyrimai-pvz. durimas su adata i cista ir skyscio paemimas. Galiausiai paaiskejo, kad ten ne cista, o fibroadenoma ir del jos labai kieto apdangalo bei nezymaus didejimo-isoperavo. Toliau pastovus tikrinimaisi kas puse metu. Ir grieztai-JOKIU KT.
Kito patikrinimo metu onkologineja ligonineje vel rado guzeli apie 1 cm toje pacioje krutyje-ir ka-vel tas pats-kruvos vitaminu, pastovus tikrinimas ir pastovus skausmas, kurio man niekaip nepavyksta iveikti. Kol kas sia cista dar paliko-jei prades dideti-ispjaus.  verysad.gif
Va tokia ta mano istorija.As labai pries KT-ir labai galiuosi, kad pradejau gerti tas tabletes.

Lygiai tos pačios bėdos kankino mano 22 metų draugę nors ji jokių kt gyvenime nebuvo vartojusi ir natūralistė,saugojosi tik natūraliu būdu.Po operacijos praėjo 3 metai,jau daugiau nei metai vartoja kt ir tfu tfu tfu kolkas jokių cistų,jaučiasi puikiai.Kartais ir kt gali pabloginti situacija,bet jos tik pagreitina tai kas kažkada būtų įvyke.Vien kt kaltint negalima,nes ir nevartojančiom tokie dalykai nutinka.
Papildyta:
QUOTE(egliukas28 @ 2008 08 08, 08:53)
Kito patikrinimo metu onkologineja ligonineje vel rado guzeli apie 1 cm toje pacioje krutyje-ir ka-vel tas pats-kruvos vitaminu, pastovus tikrinimas ir pastovus skausmas, kurio man niekaip nepavyksta iveikti. Kol kas sia cista dar paliko-jei prades dideti-ispjaus.  verysad.gif

Nenusimink ir nepasiduok,gal dar galimą kažką padaryti,gal kokia rebilitacija padėtų,juk net nevaikštančiu dabartinė medicina pastato ant kojų g.gif
Atsakyti
As nesu nei salininke nei priese, tiesiog manau, kad cia per daug puciamas burbulas. Vaikiukai mano manymu gimsta nesveiki, kad siaip tas musu gyvenimas yra baisiai nesveikas. Ir nereikia suversti kaltes kontraceptikams. O kas liecia gydytojus tai jie taip pat yra zmones su savo nuomone. Ir kuris yra teisus???? As turiu ne viena drauge, kurios turi giminaiciu ginekologiu,kurios israso joms kontraceptikus. Tai negi jus savo giminaitei rasytumet nuodus tik del farmacininku siulomu kelioniu? Jeigu jau esate tokios sveikuoles ir taip galvojate apie savo vaikucius tai gyvenkite kokiam miske kur oras neuzterstas, valgygite koses be koncervantu ir laukite tu sveiku vaikuciu. O dabar ryjate visoki slamsta kas po ranka papuola, geriate sidriuka ir ne tik, rukote, ryjate visokius sintetinius vitaminus papildudus lieknejimui ( kuriu poveikis isvis neistirtas) ir dar cia aiskinate kaip kontraceptikai visa zmonijos gyvenima gadina. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iri @ 2008 08 06, 23:55)
Mano patirtis su KT yra liudna. Iki siol niekur apie tai nerasiau, bet manau atejo laikas. 4 metus geriau KT. Kadangi juos buvo lengva gaut, pirkdavau be recepto. Ginekologe pasiule juos gert neatlikus jokiu tyrimu. Po 4 metu KT vartojimo staiga stuburo smegenyse uzsikimso  kraujagysle, aptirpo kojos, negalejau paeiti, net sedeti, is pradziu daktarai nesuprato kas man yra, nes negalejo ir pagalvoti jog tokiai jaunai susidare kresulys ir i stubro smegenis issiliejo kraujas, ir kur, ir del ko. Daktaras pasiteiravo ar nevartoju kokiu nors vaistu, kai atsakiau jog 4 metus geriu KT, isgirdau:
"tuomet viskas aisku"... Issitraukiau KT informacini lapeli ir tarp daugybes salutiniu poveikiu perskaiciau - kresuliu susidarymo galimybe. Si lapeli buvau skaicius ne karta ir ne du, bet kaip ir visos pagalvodavau, kad man taip tikrai nenutiks.

Praejo 2 metai, bet man vis dar sunku vaiksciot, nes nevaldau vienos kojos pedos. Esu jauna, o kartais jauciuosi kaip senute, nes negaliu begiot, nesiot batu ant kulniuku....

Taip kad pries naudojant bet kokias kontraceptines priemones turincias hormonu, pagalvokit kas jum svarbiau, ar sveikata,  ar ...

Dabar visom savo draugem sakau NE kontraceptikams, bet netgi matydamos mano nelaime jos neatsisako KT, sako: "Man taip nenutiks".

verysad.gif man panasei ...man tik 22metai...o klubines vidines venos tromboze..irgi nuo KT..bet as puse metu tik vartojau.buvau zalia ..ir man nieko apie tirimus nesake.net nezinojau,kad kazka reik atlikt..ir kad tai labai baisu...gide nuo plaucio uzdegimo (kosyjau krauju) skaudejo ziauriai ziauriai kur plautis..daktare pasake ,kad tai no stuburo..bla bla..nes tipo jis truputi iskripes..o kai pradejau kosyt ,dusdama kvepuot..nemiegot naktim i daba eit,tonomis nuskausminamuju ryt,ir nuo 59 per ~2 sav nusokt iki 50~52kg tada sunerimo.bet gide nuo plaucio uzdegimo..o kai mennesinem susirgau kur kaiusydes neralus skausmas buvo..galvojau..opa gauvau dar skausmo,lig ir taip mazai butu..o daktare eilini kart pasake,praeis.nee tau cia nuo mmm.kai pamaciau vakare kokia koja turiu...is poliklinikos iskart nuveze greitaja i ligonine,o ten iskart i reanimacija.kresuliai buvo pateke i plaucius... blink.gif galejau nusmukt darbe ir nebeatsikelt.daktaras pasake greit guldyt.ir iskart prasidejo laselines,vaistai,sirdziai matuokliai.visa prietaisuose buvau.bet svarbiausia ,kad daktare tai mano zinojo kad vartoju KT.pati man pratese recepta.pusei metu. verysad.gif dbr visa vasara vaikstau su elast.bintu.per visa koja.ryju varfarina didelem dozem.as irgi negaleciau pagalvot kad man taip galejo atsitikt...dbr kruvis eina ant kojos..ir sanaris trasket pradejo verysad.gif o koja dbr 2 cm didesne uz kita..o buvo 5 cm.....
aisq musu istoriju nesuligint...uzjauciu tave labai...bet bendro kazko turim:
KONTRACEPTIKAMS NE verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 08 13, 13:32)
verysad.gif man panasei ...man tik 22metai...o klubines vidines venos tromboze..irgi nuo KT..bet as puse metu tik vartojau.buvau zalia ..ir man nieko apie tirimus nesake.net nezinojau,kad kazka reik atlikt..ir kad tai labai baisu...gide nuo plaucio uzdegimo (kosyjau krauju) skaudejo ziauriai ziauriai kur plautis..daktare pasake ,kad tai no stuburo..bla bla..nes tipo jis truputi iskripes..o kai pradejau kosyt ,dusdama kvepuot..nemiegot  naktim i daba eit,tonomis nuskausminamuju ryt,ir nuo 59 per ~2 sav nusokt iki 50~52kg tada sunerimo.bet gide nuo plaucio uzdegimo..o kai mennesinem susirgau kur kaiusydes neralus skausmas buvo..galvojau..opa gauvau dar skausmo,lig ir taip mazai butu..o daktare eilini kart pasake,praeis.nee tau cia nuo mmm.kai pamaciau vakare kokia koja turiu...is poliklinikos iskart nuveze greitaja i ligonine,o ten iskart i reanimacija.kresuliai buvo pateke i plaucius... blink.gif galejau nusmukt darbe ir nebeatsikelt.daktaras pasake greit guldyt.ir iskart prasidejo laselines,vaistai,sirdziai matuokliai.visa prietaisuose buvau.bet svarbiausia ,kad daktare tai mano zinojo kad vartoju KT.pati man pratese recepta.pusei metu. verysad.gif dbr visa vasara vaikstau su elast.bintu.per visa koja.ryju varfarina didelem dozem.as irgi negaleciau pagalvot kad man taip galejo atsitikt...dbr  kruvis eina ant kojos..ir sanaris trasket pradejo  verysad.gif o koja dbr 2 cm didesne uz kita..o buvo 5 cm.....
aisq musu istoriju nesuligint...uzjauciu tave labai...bet bendro kazko turim:
KONTRACEPTIKAMS NE verysad.gif

per puse metų kt negalėjo taip jūsų sužalot, g.gif Manau jie ankščiau išryškino problemą kuri vistiek būtų išryškėjus,jie tik pagreitino jūsų ligą,bet sveiko žmogaus nesveiku per tokį trumpą laiką tikrai negali padaryt.Čia ne antibiotikai.
Atsakyti
QUOTE(lusis @ 2008 08 13, 13:28)
O dabar ryjate visoki slamsta kas po ranka papuola, geriate sidriuka ir ne tik, rukote, ryjate visokius sintetinius vitaminus papildudus lieknejimui ( kuriu poveikis isvis neistirtas) ir dar cia aiskinate kaip kontraceptikai visa zmonijos gyvenima gadina. smile.gif

Kiekvieno teise rinktis. As po tokios patirties su KT, atsargiai ziuriu i bet kokius vaistus. Kai skauda galva isvis vaistu negeriu, nekalbant apie sintetinius vitaminus ir papildus. O apie KT zala yra daug kalbeta ir dar manau ilgai bus kalbama.
Atsakyti
siaubas blink.gif čia kiekvienam organizmui skirtingai manau verysad.gif net nebežinau ką galvoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 08 13, 16:35)
per puse metų kt negalėjo taip jūsų sužalot, g.gif Manau jie ankščiau išryškino problemą kuri vistiek būtų išryškėjus,jie tik pagreitino jūsų ligą,bet sveiko žmogaus nesveiku per tokį trumpą laiką tikrai negali padaryt.Čia ne antibiotikai.

Astor baik i mane kreiptis JUS smile.gif smile.gif bet daktarai taip sake,kad tai nuo kt...bet gal rimtai sakai......gal isriskino mano polinki...nzn ka galvot.bet nieko jau nebepadesi.man tik uzknysa.didina vaistu doze..o kraujas pagereja,poto vel kresumas pasididina blink.gif
Atsakyti
Taip, ziauru. Kuo daugiau skaitau ar girdziu apie KT, ka jos padaro zmogui, ar gali padaryti, krecia siurpas. Juk manau, bet kokie skausmai gali buti pasalinis KT poveikis... As asmeniskai zinau tiek, kad vartojant KT reikia gerti ne 1,5 - 2l skysciu, kaip bet kuriam zmogui, bet siuo atveju vartojancioms tabletes - dvigubai daugiau per para reikia isgerti skysciu. Taciau, ar visos taip sugebame? doh.gif As vartoju KT jau beveik metai. Mesti, nemesti.... g.gif kirba mintys. Noreciau mesti kokiu puse metu pries planuojant vaikuti. Zodziu, laikykites ir nuspreskite pacios, kas jums geriausia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mistika_21: 13 rugpjūčio 2008 - 17:17
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 08 13, 17:01)
Astor baik i mane kreiptis JUS smile.gif smile.gif bet daktarai taip sake,kad tai nuo kt...bet gal rimtai sakai......gal isriskino mano polinki...nzn ka galvot.bet nieko jau nebepadesi.man tik uzknysa.didina vaistu doze..o kraujas pagereja,poto vel kresumas pasididina blink.gif

friends.gif na gerai jau sakysiu tu,dar kiek suprantu tu dar ir jaunesnė už mane blush2.gif Turint polinkį į kokią problemą ar liga betkokie vaistai gali pakenkt,tad reik su visais preparatais atsargiai,net su homopatiniais.Yra viena daktarė sakius,kad gudobelė skystina krauja,o jos galima isigyti ir arbatos ir lašiukų,bet irgi reik žiūrėt,kad spaudimas per aukštas nebūtų.Nenusimink tu dar jauna daug ligų galima įveikt su tikėjimu.Jai rūkai tai būtinai atsikratyk šio įpročio,nes nikotinas lėtina kraujotaka.
Atsakyti
QUOTE(Iri @ 2008 08 13, 14:48)
Kiekvieno teise rinktis. As po tokios patirties su KT, atsargiai ziuriu i bet kokius vaistus. Kai skauda galva isvis vaistu negeriu, nekalbant apie sintetinius vitaminus ir papildus. O apie KT zala yra daug kalbeta ir dar manau ilgai bus kalbama.

Ir manau kuo toliau, tuo labiau bus apie tai kalbama. Kaip ir apie mobilių telefonų įtaką žmogui. Dabar manau tik ledkalnio višūnė pasirodė. Visada buvo ir bus norinčių bent prieš save pasiteisint ir nenorinčių matyt akivaizdžių logiškų dalykų, kalbu apie šių stebuklų žalą. Taip, modifikuotas krakmolas yra blogai, bet kontraceptikams (o ypač gaila ateityje planuojančių gimdyti, kurios dabar tiesiai į kraują varo hormonus per pleistrus ir pan.) ir mobiliems lygių kol kas manau nėra. Plius kita chemija į kūna ateina nereguliariai, pavalgai tai sveikiau, tai sugriešiji, o kontraceptika diena iš dienos savo juodą darbą dirba. Linkėčiau moterim mokytis iš svetimų klaidų, kad nereikėtų mokytis iš savų.
Atsakyti