Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptikų vartojimo pasekmės - 2

QUOTE(astor @ 2008 05 12, 14:15)
ne,tikrai ne nuo kt smile.gif Gal pavargo raumenįs,gal mėnesinių skausmai.Kodėl merginos vostik ką nors suskaudus kaltinat kt.Gerai pamastykit ar nevertojant kt nieko nėra sakaudėja.Nejau tikrai nei galvos,nei pilvo,nei dar konors nėra skaudėja? g.gif

Nežinau, dar perskaičiau KT lapelį ir pirmas požymis dėl ko staigiai nutraukti KT buvo blauzdų skausmas. Bet gal čia nuo krūvio tai nežinojau ką daryti... dabar toliau geriu ir lyg nieko. g.gif nekaltinu iškart KT, tiesiog jaudinuos dėl sveikatos.
Atsakyti
trombai taip greit nesusidaro,turi atsirast ir kitų požymių.Kad tau būtų ramiau gali nueit pas gyditoja ior paprašyt,kad padarytų kraujo tyrimus,kurie rodo kraujo krešėjimą,bet moterim iki 30 retai tokie dalykai pasitaiko,nebent esi paveldėjus arba daug rūkai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-freya- @ 2008 05 13, 08:50)
Nežinau, dar perskaičiau KT lapelį ir pirmas požymis dėl ko staigiai nutraukti KT buvo blauzdų skausmas. Bet gal čia nuo krūvio tai nežinojau ką daryti... dabar toliau geriu ir lyg nieko. g.gif nekaltinu iškart KT, tiesiog jaudinuos dėl sveikatos.

labas rytas_ale, norit tikekit, norit ne, bet ir man jau kokios 4 dienos skauda blauzdas. Toks jausmas, kad buciau labai sportavus, ar ka nesus sunkiai.
O cia pasirodo pirmas pozymis, kai nebevartoji KT g.gif
100% tikiu, kad tai nuo KT. Juk vis delto KT kaip vaistai. O juk kai vaistu nebe vartoji, tai daug kas keicias. Va, as jau men.kaip nevartoju KT ir laukiu MM, o ju...nera:(
Atsakyti
Na man pirmosios mmm pasirodė kaip laikrodukas, o va antųjų tai nesulaukiu ir aš, vėluoja ir man verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 05 10, 22:39)
[B]as tai siulyciau geriau paskaityt ne apie KT pasekmes, o apie spiraliu pasekmes senatveje:)

Manau, skaityt reikia apie visas pasekmes, tiek spiralių, tiek KT, jei jau ryžtatės vartoti.
Atsakyti
drinks_cheers.gif pritariu,man atrodo prieš bet kokį vaistą,kad ir vitaminus naudojant reik kuo daugiau sužinoti.Kai gyditojai man ar man ar mano vaikui išrašo kokių vaistų,tai pirmiausia atsisėdu prie interneto ir susirandu kuo daugiau informacijos,o tik paskui einu į vaistinę,o ir vaistinėj kelis kart mano mažiukui vos neįkišo stipresnių nei recepte parašyta.Nieks mumis taip nepasirūpins kaip mes pačios mirksiukas.gif
Atsakyti
O galit paaiškint kaip galima KT nustot vartot nestaigiai? Nes ir šitam forume vartojamas toks žodis ir gydytoja man taip sakė 'negalima iškart nustot gert'. O tai kaip kitaip? Mažint kasdien po tablete?
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2008 05 13, 12:30)
O galit paaiškint kaip galima KT nustot vartot nestaigiai? Nes ir šitam forume vartojamas toks žodis ir gydytoja man taip sakė 'negalima iškart nustot gert'. O tai kaip kitaip? Mažint kasdien po tablete?

n e s u p r a t a u?
kaip tai KT dar galima nestaigiai nustot vartot? g.gif
tai juk isgeri cikla, susergi MM, ir po MM daugiau KT nebegeri. KAs cia neaiskaus?
Atsakyti
tai ir reiškia nestaigiai-pabaigi pakuote,susergi ir nebegeri,o jai nebaigus pakuotės nustosi gert,prasidės ms,bet išreguliuosi cikla,nes gausi 2 ms per mėnesį.
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 05 13, 09:09)
trombai taip greit nesusidaro,turi atsirast ir kitų požymių.Kad tau būtų ramiau gali nueit pas gyditoja ior paprašyt,kad padarytų kraujo tyrimus,kurie rodo kraujo krešėjimą,bet moterim iki 30 retai tokie dalykai pasitaiko,nebent esi paveldėjus arba daug rūkai ax.gif

Neturiu 30 ir jokių žalingų įpročių... tas stiprus skausmas buvo tik vieną kartą, tpfu tpfu tpfu ir daugiau nesikartojo, tai nusiraminau. O prieš pradedant vartoti, klausiau gydytojos apie tyrimus, kad paskirtų konkrečiai man tinkančias KT, tai sako iš kur išvis ištraukei apie tokius tyrimus... tipo jokių nedarom ir nebenusisvaik. (mažas miestelis su senom gyd.ir pasenusiom žiniom). Nu vienžo pakišo yarina lankstinuką ir tiek. Nusipirkau cilest.
Atsakyti
QUOTE(-freya- @ 2008 05 17, 13:58)
Neturiu 30 ir jokių žalingų įpročių... tas stiprus skausmas buvo tik vieną kartą, tpfu tpfu tpfu ir daugiau nesikartojo, tai nusiraminau. O prieš pradedant vartoti, klausiau gydytojos apie tyrimus, kad paskirtų konkrečiai man tinkančias KT, tai sako iš kur išvis ištraukei apie tokius tyrimus... tipo jokių nedarom ir nebenusisvaik. (mažas miestelis su senom gyd.ir pasenusiom žiniom). Nu vienžo pakišo yarina lankstinuką ir tiek. Nusipirkau cilest.

baisokai.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-freya- @ 2008 05 17, 13:58)

Galima prašyt siuntimo į didesnius miestus kur daro tyrimus,tik gal ne visi turi galimybę važinėt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astor: 08 liepos 2008 - 15:35