Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryti kad būtų artimas ryšys su vaiku?

QUOTE(Laisvė @ 2005 03 15, 19:22)
Man tai visai natūraliai atrodo, nes tėčiai turi mažiau buities darbų, daugiau laiko gali skirti tiesioginiam bendravimui. Be to, galbūt sugalvoja įvairesnės veiklos, įdomesnių žaidimų, daugiau įvairių atrakcijų...
Beje, o kas čia blogo, jei sūnus myli tėtį?

Vyras vyrą supranta drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(*valdonė* @ 2010 12 19, 10:52)
As galvoju, kad arba yra tas artimas rysys nuo pat gimino mamos su vaiku arba ne 4u.gif

Vaikai taip pat būna skirtingi drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Ditė-Bitė @ 2012 03 04, 15:09)
užsukau į temą, nes kažkaip vis iš galvos neišeina nesenas pokalbis su sese.
Paauglys sūnus užsidaro kambarin ir neišlenda iš kompo. Save ji kaltina, kad per daug laido, kaip kad sakot savarankiškam būti.
Greičiausiai turi būti ir kažkoks grįžtamasis ryšys, jei jau pasitikite ir leidžiate savarankiškai įrankio griebtis ar dar ko, tai  negerai nepasidomėti, kaip sekasi, kas neaišku, o kai perpranta darbą ir jau visai savarankiškai ką padaro, tai kiekvienas nori savo darborezultato įvertinimo.

Todėl labai keistai čia nuskambėjo tas Jūsų " mažiau iš jūsų reikalau:

Ar Jūs bijot savo vaiko poreikių tenkint? :{ ?

Gali nutikt, kad su tokiu vyro požiūriu ir įvyksta susvetimėjimas ir užsidarymas į savą erdvę...

Įdomu būtų išgirsti psichologo patarimų.

Su vaiku reikia dirbti kartu, visko jį išmokinti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svarbi @ 2011 11 29, 13:36)
O nemanote,kad to per didelio prisirisimo pasekme(tai berniukam daugiau taikoma)infantilumas?
As pastebejau tendensija tokiai kartai,kai nuo per dideles meiles ir globos persistengiama.
Jei i tema,manau rysi su vaiku turesi tada,kai vaikas tavim pasitikes,jaus sauguma,pagarba,sugebesit but vaiko draugu.
As galiu drasiai kalbet ir atsakyt uz savo zodzius,kadangi mano dukrai 12m.ir turim labai stipru rysi,toki pati as turiu su savo mama..

Pritariu 100% smile.gif Pasitikejimas yra tvirciausias rysio sajungininkas.
Atsakyti
pritarsiu kazkieno cia jau pasakytiems zodziams, kad svarbu pasitikejimas,pagarba ir pns, bet dar pridursiu, kad reikia meiles 4u.gif jei bus meile, pasitikejimas ir pagarba, tai su visu tuo bus ir artimas rysys smile.gif toki rysi jauciu su savo teveliais ir tikiuosi, kad toki pati rysi su manim ir vyru jaus musu vaikai mirksiukas.gif
Atsakyti
tikejaus rast patarimu pagal tema-o cia daugiausia diskusijos tarpusavy rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2012 06 12, 13:21)
tikejaus rast patarimu pagal tema-o cia daugiausia diskusijos tarpusavy rolleyes.gif

O man diskusijos patinka smile.gif Juk diskutuojant ir daromos išvados, atsirenkama kas kiekvienam priimtina ar atrodo teisinga. Nemanau, kad gali būti universalių, visiems priimtinų taisyklių, elkis taip ir ne kitaip, tuomet tikrai bus artimas ryšys su vaiku mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau, kad vaikai labai jaucia, kas juos myli, jais rupinasi, prie tu ir prisirisa. Nors aisku, ta meile kiekvienas gali suvokti savaip, bet tikra meile turi geriausia apibrezima biblijoje. Cia aisku, tik mano nuomone, bet kiekvienas turi teise manyti savaip. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2012 06 12, 13:21)
Koks gali būti universalus patarimas,tinkantis visoms mamoms ir visiems vaikams?Man aplamai kraupokai atrodo klausimas:ką aš galiu padaryti,kad būtų ryšys su vaiku.O kur motinystės instinktas? g.gif
Atsakyti
nera nustatytu taisykliu kaip elgtis nei su vaikais nei su suaugusiais viskas yra labai individualu ir viskam ateina laikas, turi jausti kaip reik prieit prie zmogaus o tuo labiau vaiko, reikia viska daryti is sirdies ir atsidavimo jei siandien nesupranta praeis kiek laiko ir supras ir pajus ir nepagalvosi kad gali kitaip buti. reikia viskam laiko ir atsidavimo viskas turi gautis savaime o ne pagal kokius uzrasus ar patarimus nes visi mes esam skirtingi ir kas tinka vieniem visai gali netikti kitiem
Atsakyti
geri patarimai, bet kas patars kaip atrasti rysi su savo mama, gal del to ta rysi sunku palaikyti ir su savo vaiku ?
Atsakyti
QUOTE(simama04 @ 2012 09 24, 17:28)
geri patarimai, bet kas patars kaip atrasti rysi su savo mama, gal del to ta rysi sunku palaikyti ir su savo vaiku ?

Va, va, apie tą patį pagalvojau..Kažkur paauglystėj kažkas nutrūko, o iki tol sulipusios su mamuku buvom unsure.gif Ir pati bijau sūnų pražiopsot ateityje, nors kol kas tai viskas thumbup.gif
Atsakyti

žinot man atrodo kad kiekvienas vaikas individualus ir mato meilę kitaip ir sau kuria tokią kokią nori kad būtų ...jaigu mama su tėčiu namuose dažnai kalbasi pakeltu tonu ir vaikui dar esant mažam tai matoma ir girdima taip jau traumuojam savo vaikus ir auginam nemeilę sau ir to ryšio tuomet ir nėra ..jis nebežino į kurio barikados pusę stoti ar čia rimtas ginčas ar ne ir kas tada jo galvelėje verda nesužinosim niekada...

žinau buna del menkniekių pradedam pyktis nes pavargstam visi tačiau kaip sugebėti nueiti į kitą kambarį ir patyliukais vienas kitam viską išrėžti kad vaikas net nesuuostų ... mes patys sukuriam aplinką namų kurioje vaikas jaučiasi suprastas, laimingas ir saugus arba atvirkčiai...

pasikartosiu kaip ir maukis2 meilė, pasitikėjimas, pagarba tada bus ir ryšys jai mes gerbsim save ir savo vaikus tada ir ryšys bus be galo stiprus..šių dienų šeimose pagarbos labai maža... verysad.gif
Atsakyti
nemanau,kad patarimai gali padet, reikia moket atrasti rysi su vaiku, bendrauti:) o rysiai bun askirtingi, priklausomai nuo zmoniu tipu:)))
Atsakyti