Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryti kad būtų artimas ryšys su vaiku?

QUOTE(savika @ 2011 01 17, 16:46)
ir be galo svarbu issaugoti vaiko pasitikejima  4u.gif

Pritariu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2010 10 07, 11:20)
Tesėti pažadus būtina.Kai kalbate su vaiku,nežadėkite nieko,ko neišpildysite,nes vaikai priima viską daug rimčiau,nei mes apie juos manome.

100% PRITARIU, VISOM KETURIOM, kaip sakoma smile.gif cia is savo patirties, niekad nemaniau, kad vaikas gali taip rimtai sureaguoti i neteseta pazada. nuo to karto nebezadu to ko neistesesiu.
Ir dar dbr griauzia sirdi del to, kad ant didelio ledo kai buvo i LT grize nenuejom blush2.gif verysad.gif (pas mus nera tokiu) verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(<<sypsenele>> @ 2011 01 29, 19:52)
100% PRITARIU, VISOM KETURIOM, kaip sakoma  smile.gif  cia is savo patirties, niekad nemaniau, kad vaikas gali taip rimtai sureaguoti i neteseta pazada. nuo to karto nebezadu to ko neistesesiu.
Ir dar dbr griauzia sirdi del to, kad ant didelio ledo kai buvo i  LT grize nenuejom  blush2.gif  verysad.gif  (pas mus nera tokiu) verysad.gif

na, kartais pazadi, bet ne viskas nuo taves priklauso...musu tetis kai pazada, tai pastoviai apsimeluoja, o teisinuos as...(mes kartu negyvenam). Pazadejo siuniuka per kaledas padovanoti, spekit, padovanojo???? blush2.gif geda man del jo kartais buna...tikiuosi, kai manoji uzsaugs, tai supras kas yra kas... ax.gif
Atsakyti
[quote=eva,2005 03 15, 16:50]
Kartais pajaučiu kad vaikas labiau myli tėtį nei mane cry.gif , būna iš tiesų skaudu, manęs dažniau neklauso, na gal kad aš nuolaidesnė, jei pakeliam balsą tai ne tik aš bet ir vyras, todėl negaliu sakyti kad daugiau šaukiu ant vaiko, be to tėtį vaikas dažniau bučiuoja, gal sakau todėl kad vaikui dažniau sakau kad jį myliu, ir pati jį bučiuoju.
Nežinau labai noriu turėti tvirtą ryšį su sunumi, bet kaip tai padaryti , patarkit prašau sad.gif
[/quote
Tavo vaikas dar mazas todel jis dar nezino su kuo jam geriau,taigi pabandyk vaika kur nusivesti kad pabutu su mama dviese tuomet vaikas zinos kad abu tevai ji myli ir tiek tete tiek mama jam patiks

Atsakyti
Dažnai gaunu iš artimųjų pastebėjimų, kad per daug prisirišę prie manęs, bet manau geriau taip, nei suaugę vaikai ieško savo antros pusės vyresnio amžiaus už save, nes kažkažkada vaikystėje, pasirodo, trūko mamos ar tėvo meilės ir šilumos
Atsakyti
Myleti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(arunele @ 2011 06 25, 18:34)
Dažnai gaunu iš artimųjų pastebėjimų, kad per daug prisirišę prie manęs, bet manau geriau taip, nei suaugę vaikai ieško savo antros pusės vyresnio amžiaus už save, nes kažkažkada vaikystėje, pasirodo, trūko mamos ar tėvo meilės ir šilumos

Pritariu 4u.gif
Atsakyti
mielai pasigrožėčiau tais vaikiukais,bet kadangi nepriklausau tam ratui... schmoll.gif
Atsakyti
Niekada neatstumti - kad ir kokios nuotaikos ar reikalo vedamas atkeliautu maziukas ar jau paauges musu maziukas. 4u.gif
Kad vaikas jaustusi visada laukiamas, suprastas, paguostas ir turintis tevus. wub.gif
Atsakyti
Pasitikėjimas yra ugdomas ilgai, o prarasti jį galima labai greitai.Pasitikėjimas turi būti abipusis.
Svarbiausi komponentai:
1. Nuoširdūs pokalbiai;
2. Atidumas vaiko problemoms;
3.Teisingumas;
4.Tikėjimas vaiku. rolleyes.gif
Atsakyti
pilnai pritariu,
o kaip ta padaryt kai esi ne tevas o patevis?
Atsakyti
QUOTE(MARIUS82 @ 2011 10 11, 11:54)
pilnai pritariu,
o kaip ta padaryt kai esi ne tevas o patevis?

Man patevis buvo pats geriausias draugas smile.gif, vadinasi galma rasti kelia i vaiko sirdi nebutinai bunant kraujo rysiui.
Atsakyti