Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryti kad būtų artimas ryšys su vaiku?

Vaikas daug daugiau laiko praleidžia su mama, tai tėtis būna jau kaip ir pramoga smile.gif Dėl to nereikia sielvartauti. Tikrai myli 2.gif
Atsakyti
mano dukrytė kol buvo su manim namuose, tai kažkaip daugiau prie manęs glaudėsi, bet kai pradėjau dirbti, pamačiau kas yra kas. Vyras ryte veža į darželį, vakare su ja žaidžia, kol aš paruošiu vakarienę blush2.gif Tikrai pradėjau pavydėti, nors žinau kad tai kvaila...tiesiog galvoju, kaip vaikus lengva palenkti į savo pusę doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eva @ 2005 03 15, 17:50)
Kartais pajaučiu kad vaikas labiau myli tėtį nei mane cry.gif , būna iš tiesų skaudu, manęs dažniau neklauso, na gal kad aš nuolaidesnė, jei pakeliam balsą tai ne tik aš bet ir vyras, todėl negaliu sakyti kad daugiau šaukiu ant vaiko, be to tėtį vaikas dažniau bučiuoja, gal sakau todėl kad vaikui dažniau sakau kad jį myliu, ir pati jį bučiuoju.
Nežinau labai noriu turėti tvirtą ryšį su sunumi, bet kaip tai padaryti , patarkit prašau sad.gif

Reikia daugiau bendrauti. Dalintis su vaiku jo rūpesčiais.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2005 03 15, 18:47)
kartais tokias situacijas sunku suprasti. gal jis teti mato reciau, todel labiau pasiilgsta? o gal tetis su juo idomesnius zaidimus zaidzia? kitas dalykas -- vaikas dar pakankamai mazas, dar nelabai gali samoningai diferencijuoti meiles.

Man atrodo kad tokios problemos išsisprendžia su laiku.
Atsakyti
man atrodo kad visada vaikams tetis didesnis kaifas nei mama. kai buvau maza man reikedavo tik tecio (kai jis gryzdavo mamos galedavo ir nebuti), taip pat elgiasi ir musu dukte... Nematau cia tragedijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmic @ 2005 03 24, 13:04)
Vaikas daug daugiau laiko praleidžia su mama, tai tėtis būna jau kaip ir pramoga smile.gif  Dėl to nereikia sielvartauti. Tikrai myli  2.gif

Aš ir taip manau, bet ir mama gali juk su vaiku paišdykauti lotuliukas.gif Tada ir su ja labai smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eva @ 2005 03 15, 17:50)
Kartais pajaučiu kad vaikas labiau myli tėtį nei mane cry.gif , būna iš tiesų skaudu, manęs dažniau neklauso, na gal kad aš nuolaidesnė, jei pakeliam balsą tai ne tik aš bet ir vyras, todėl negaliu sakyti kad daugiau šaukiu ant vaiko, be to tėtį vaikas dažniau bučiuoja, gal sakau todėl kad vaikui dažniau sakau kad jį myliu, ir pati jį bučiuoju.
Nežinau labai noriu turėti tvirtą ryšį su sunumi, bet kaip tai padaryti , patarkit prašau sad.gif

Senokai viskas buvo, daug kas, aisku, pasikeite, bet va vistiek parasysiu blink.gif
O gal Jus pavydit (kad ir baltai) ne tik vaiko demesio tetei, bet ir tetes demesio vaikui, tai paprasykit, kad tetis pabuciuotu Jus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norako: 10 lapkričio 2006 - 16:20
Būna dienų, kai mūsų mažė tik su tėčiu nori būti, bet būna dienų, kai jai rikalinga tik aš..
Aš nelabai dabar pergyvenu, nes manau, kad esam vienodai jai svarbūs. Bet man aktualiau, kad artimi santykiai būtų, kai ji bus vyresnė - paauglė ar jau suaugusi. Kaip, kad mano santykiai su mama... Tikiuosi, kad mažoji matydama mūsų bendravimą irgi tokio norės ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Vaikui svarbus abu, ir tetis ir mama. Pas ka bega vaikiukas uzsigaves?????? Kai pavarges? Ar nuliudes??????? Dazniausiai pas mama. O tetis - tai dukimas, zaidimai, pramogos ir t.t.
Manau ir mamai reikia padukt, paseliot, ne tik su knygelem sedeti blush2.gif
O veliau paaugus, manau is tiesu labai tamprus rysys su tevu atsiranda. Atsiranda ivairiu vyrisku reikalu: eiti i garaza, meskerioti, ar kieme kamuoli paspardyt......bet mama visada isliks mama smile.gif
Atsakyti
O aš kiek atsimenu, tai man irgi visada labiau reikėjo tėčio, ir buvau jo vaiku vadinama. Tik kai kas blogo atsitikdavo, ar skauda, ar ko reikia, tada maaaama. O kad mama valgyt virė, skalbė, rūpinos, mylėjo ne ką mažiau ir t.t., nevertinau, net būdama paauglė. Dabar graužiuos dėl to. Vis dėlto mama yra mama. Užtat dabar beveik visą dėmesį skiriu mamai biggrin.gif Ir ji tai žino.
Atsakyti
Mano bėda panaši blush2.gif Kai būnam namie su sūnum,jis mano geriausias draugas.Kai užsigauna man guodžiasi,užėjusi švelnumo akimirka man atitenka.Bet... Užtenka į svečius močiutei ateit ir vaikas kaip svetimas pasidaro. verysad.gif Kartais net pavydas suima blush2.gif Kai Gytis pas ją svečiuojasi(beveik kiekvieną savaitgalį vaiką iš mūsų konfiskuoja),ji visą dėmėsį jam skiria,su juo žaidžia iki nukritimo,jokių jam nepatinkančių procedūrų nedaro(pvz plaukučių šukavimas,nosytės valymas ir kt.)O aš namie ne vien žaidimais užsiimu,ant mano spando visa namų ruoša.Taigi automatiškai vaikas tiek dėmesio,kiek pas močiute,negauna 4u.gif
Atsakyti
Tiesa sakant, ir as kartais taip paty karciai pagalvoju, kaip Eva. Keista, kodel manes maziuks taip daznai nepabuciuoja, kaip kad teti? O juk ir demesio, ir meiles stengiuosi skirti, kiek tik pajegiu, kiek tik galiu, stengiuosi prisigalvoti nauju zaidimu, kvieciuosi kartu "padet" man gaminti valgyti, tesla pamaisyti... Darbus stengiuos i sali padeti tol, kol maziukas labai nusiteikes zaisti ar bendrauti. Veliau jis moka ir pats vienas graziai zaisti su savo zaisliukais, kol vel pasigenda manes kaip zaidimu kompanijos. Bet kazkaip man atrodo, kad tas svelnumo ir meiles israiskas ismokes is manes, retai namie bunantis tetis mazajam suneliui reiskia kur kas daugiau, nei as. Kartais pagalvoju, kad negaliu ir negalesiu niekad sunui pasakyti, kad tetis jo isvis nenorejo siam pasauly, kad tik as ji isverkiau, issiderejau, islaukiau, tik ant savo peciu nesiau laukimo dziaugsmus ir nerimus, bemieges naktis... Teciui ir varda vaikui isrinkt visai nerupejo, o kai rinkom, tai turejau i skaudzius kompromisus leistis, bijodama, kad jis to vaikucio neatstumtu... Tetis subrendo buti teciu tik tada, kai maziukui suejo 7 men, kuomet mazylis eme jam skirti savo sypsenas ir gugavimus... O dabar pastebiu, kad su teciu jam linksmiau, rodos, labiau krykstauja, nei su manim... Nors kai uzsigauna, tai eina pas mane rekdamas... Bet ir tetis, zinoma, moka graziai nuraminti. Gal ir be reikalo nerimauju, meginu ismatuoti vaiko meile kiekvienam is musu... unsure.gif Is tikro tai ir dziaugiuos, ir slapta pavydziu, kad sunaus ir tevo rysys stipreja. rolleyes.gif
Atsakyti