Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa rankų oda

O as naudoju Perlamar ranku krema,labai geras,tik labai mazai kur jo gausi 4u.gif Siaip labai drekina ir ilgam,o ranku svelnumas nail.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 03 24, 16:50)
Man vienas geriausių kremų rankoms:
user posted image

momentaliai sudrėkina rankas  wub.gif Manu vėl pirksiu ax.gif

Turėjau Doliva mėginukus veidui, tai kvapas nepatiko, toks keistas. O kaip rankų kremukas? Poveikis, tikiu, kad geras, tik koks jo kvapas?
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2008 10 26, 08:56)
geriausiai susalusias rankas atgaivina, pamaitina, sudrekina parafino voneles. O is kremu man labiausiai patinka Margaritos kremas rankoms su saltalankiais (oranzine tubele). Siaip Margaritos nemegstu, bet sitas -  thumbup.gif

Šitas kremas šiais metais gavo Cosmopolitan prizą kaip geriausia Metų rankų priežiūros priemonė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2008 10 26, 09:56)
geriausiai susalusias rankas atgaivina, pamaitina, sudrekina parafino voneles. O is kremu man labiausiai patinka Margaritos kremas rankoms su saltalankiais (oranzine tubele). Siaip Margaritos nemegstu, bet sitas -  thumbup.gif

taip girdėjau,kad parafino vonelės fainas dalykas,tik niekaip neprisiruošiu nueiti...
o aš tai rankom naudoju irgi kremuką su šaltalankiais,jis riebokas,bet tikrai super drėkina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma1978 @ 2008 11 14, 18:35)
taip girdėjau,kad parafino vonelės fainas dalykas,tik niekaip neprisiruošiu nueiti...
o aš tai rankom naudoju irgi kremuką su šaltalankiais,jis riebokas,bet tikrai super drėkina thumbup.gif

Parafino vonelės tikrai veiksmingos, visada is anksto manikiūrininkės užsiprašau, nes mano ne tik rankų oda sausa, bet ir nagų odelės, o iš naujai išbandytų kremų: Uriage ir TBS su kanapėm labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma1978 @ 2008 11 14, 18:35)

tikrai fainas thumbup.gif . Nors karta i menesi stengiuosi rasti laiko, nors reiketu dazniau. Dabar kartu darausi ir ******, vistiek vienas laiko gaisimas. Tai taip pedos atsigavo thumbup.gif
Atsakyti
As darau i savaite ranku pilinga su kavos tisceis ir grietinele smile.gif Rankos atsigauna ,prisisotina ,tokios svelnios lieka thumbup.gif Si pilinguka darau tik ziema mirksiukas.gif Ranku kremo nenaudoju ,vietoj kremo tepu aliejuku avokadu arba migdoliu pries einant miegoti thumbup.gif
Atsakyti
Man pats geriausias Nail Tek ranku kremas thumbup.gif Tikrai puikiai drekina, labai gerai sausoms rankoms smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2008 11 26, 18:39)
Man pats geriausias Nail Tek ranku kremas thumbup.gif  Tikrai puikiai drekina, labai gerai sausoms rankoms smile.gif  4u.gif

Pritariu... thumbup.gif
Atsakyti
http://nevo-spa.com/...on-gft-pack.jpg

Šis labai drėkina, net veidui kartais panaudoju tongue.gif Tik gaila, kad kaina brangoka doh.gif
Bet jis tinka ir veidui ir rankoms ir kūnui. smile.gif (bent jau man)
Atsakyti
Sveikos, as tai siulau pabandyt lietuviska margaritos ranku krema. Nu zinokit tikrai geras, kiek esu isbandzius visokiu visokiausiu, sitas liekas I vietoj. Nepalieka jokio riebumo, nors drekina, minkstina tai tikrai gerai. Pabandykit, ir gana pigus
Atsakyti
Naudoju Doliva rankų balzamą, super thumbup.gif . Tuoj pat susigeria, iškart suminkština ir sušvelnina rankų odą, netgi gydo. Tik jo jo kvapas man nepatinka.
Atsakyti