O as naudoju Perlamar ranku krema,labai geras,tik labai mazai kur jo gausi Siaip labai drekina ir ilgam,o ranku svelnumas
QUOTE(jadzka @ 2008 03 24, 16:50)
Turėjau Doliva mėginukus veidui, tai kvapas nepatiko, toks keistas. O kaip rankų kremukas? Poveikis, tikiu, kad geras, tik koks jo kvapas?
QUOTE(Dusele @ 2008 10 26, 08:56)
geriausiai susalusias rankas atgaivina, pamaitina, sudrekina parafino voneles. O is kremu man labiausiai patinka Margaritos kremas rankoms su saltalankiais (oranzine tubele). Siaip Margaritos nemegstu, bet sitas -
Šitas kremas šiais metais gavo Cosmopolitan prizą kaip geriausia Metų rankų priežiūros priemonė
QUOTE(Dusele @ 2008 10 26, 09:56)
geriausiai susalusias rankas atgaivina, pamaitina, sudrekina parafino voneles. O is kremu man labiausiai patinka Margaritos kremas rankoms su saltalankiais (oranzine tubele). Siaip Margaritos nemegstu, bet sitas -
taip girdėjau,kad parafino vonelės fainas dalykas,tik niekaip neprisiruošiu nueiti...
o aš tai rankom naudoju irgi kremuką su šaltalankiais,jis riebokas,bet tikrai super drėkina
QUOTE(vilma1978 @ 2008 11 14, 18:35)
taip girdėjau,kad parafino vonelės fainas dalykas,tik niekaip neprisiruošiu nueiti...
o aš tai rankom naudoju irgi kremuką su šaltalankiais,jis riebokas,bet tikrai super drėkina
Parafino vonelės tikrai veiksmingos, visada is anksto manikiūrininkės užsiprašau, nes mano ne tik rankų oda sausa, bet ir nagų odelės, o iš naujai išbandytų kremų: Uriage ir TBS su kanapėm labai patiko
QUOTE(vilma1978 @ 2008 11 14, 18:35)
tikrai fainas . Nors karta i menesi stengiuosi rasti laiko, nors reiketu dazniau. Dabar kartu darausi ir ******, vistiek vienas laiko gaisimas. Tai taip pedos atsigavo
As darau i savaite ranku pilinga su kavos tisceis ir grietinele Rankos atsigauna ,prisisotina ,tokios svelnios lieka Si pilinguka darau tik ziema Ranku kremo nenaudoju ,vietoj kremo tepu aliejuku avokadu arba migdoliu pries einant miegoti
Man pats geriausias Nail Tek ranku kremas Tikrai puikiai drekina, labai gerai sausoms rankoms
QUOTE(Gelaite @ 2008 11 26, 18:39)
Man pats geriausias Nail Tek ranku kremas Tikrai puikiai drekina, labai gerai sausoms rankoms
Pritariu...
http://nevo-spa.com/...on-gft-pack.jpg
Šis labai drėkina, net veidui kartais panaudoju Tik gaila, kad kaina brangoka
Bet jis tinka ir veidui ir rankoms ir kūnui. (bent jau man)
Šis labai drėkina, net veidui kartais panaudoju Tik gaila, kad kaina brangoka
Bet jis tinka ir veidui ir rankoms ir kūnui. (bent jau man)
Naudoju Doliva rankų balzamą, super . Tuoj pat susigeria, iškart suminkština ir sušvelnina rankų odą, netgi gydo. Tik jo jo kvapas man nepatinka.