zinau kad rankom padeda nakciai isitepti kaskokiu aliejum ir gausiai,paskui i berods vilnones pirstines ir labankt,ryte buna akivaizdus rezultatas,pati dar nebandziau
Man geriausias Weledos ranku kremas, netgi daznai tepantis nealergizuoja odos, nes kai darau masazus tai nuo aliejaus pasauseja rankos tai tenka daznokai pasitepti, tik dabar niekus nerandu nusipirkti Kazkada senai buvo ziauriai suskirdusios rankos, tai tada naudojau neutrogenos (ten beveik vien glicerinas) tada padejo, o dabar jeigu juo pasitepu atrodo dar labiau issauseja
Sveikutes, visos temos neskaiciau, gal ir buvo apie tai rasyta...kai mano rankos labai issauseja, net suskilineja jokie kremai nepadeda, o vaistineje radau pirkt glicerina su amoniaku, uzpili truputuka ant ranku, o grauzia tai ojojoj jei labai suskirdus oda, nosi nusuku i sali kad amoniako neuzuosciau, greitai issitrinu, per kelias sekundes amoniakas isgaruoja lieka tik glicerinas, nepamainomas dalykas. Tik jo negalima naudoti kasdien kaip kremo, tik butinais atvejais. ir nebrangiai kainuoja
QUOTE(ccoolliiuukkee @ 2008 05 26, 11:47)
zinau kad rankom padeda nakciai isitepti kaskokiu aliejum ir gausiai,paskui i berods vilnones pirstines ir labankt,ryte buna akivaizdus rezultatas,pati dar nebandziau
cia alyvuogiu aliejus
QUOTE(claraave @ 2008 05 27, 21:32)
O kokios pirstinaites labiausia tiktu sitam reikalui?Gal yra kazkur ju specialiai pirkt?Nes as noreciau alieju per nakti palaikyt, bet nesugalvoju su kokiom pirstinem
buna pirkti tokios baltos pirstinaites, specialiai ir skirtos tokiems laikymams..as turiu nusipirkus is Avon, bet labai greit man jos issitampe..dar maciau The Body Shop parduoda.
QUOTE(claraave @ 2008 05 27, 23:32)
O kokios pirstinaites labiausia tiktu sitam reikalui?Gal yra kazkur ju specialiai pirkt?Nes as noreciau alieju per nakti palaikyt, bet nesugalvoju su kokiom pirstinem
oriflame taip pat yra pirtinaites geros, ir nebrangios tam reikaliukui
Vėl atkeliauja šaltukas ir rankoms reikia daugiau priežiūros. Ką tik nusipirkau kremą rankoms "Ahava" su Negyvosios jūros mineralais. Vėliau parašysiu savo pastebėjimus.
QUOTE(laimasalt @ 2008 05 27, 12:15)
Sveikutes, visos temos neskaiciau, gal ir buvo apie tai rasyta...kai mano rankos labai issauseja, net suskilineja jokie kremai nepadeda, o vaistineje radau pirkt glicerina su amoniaku, uzpili truputuka ant ranku, o grauzia tai ojojoj jei labai suskirdus oda, nosi nusuku i sali kad amoniako neuzuosciau, greitai issitrinu, per kelias sekundes amoniakas isgaruoja lieka tik glicerinas, nepamainomas dalykas. Tik jo negalima naudoti kasdien kaip kremo, tik butinais atvejais. ir nebrangiai kainuoja
Man ir sitas Pora kartu ir ranku oda atsigauna,o tai jokie kremai nepadeda,kai nuserpetoja.
geriausiai susalusias rankas atgaivina, pamaitina, sudrekina parafino voneles. O is kremu man labiausiai patinka Margaritos kremas rankoms su saltalankiais (oranzine tubele). Siaip Margaritos nemegstu, bet sitas -
essex hidrolotion greitai susigeria, nepalieka riebumo