Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa rankų oda

Iš pirmo karto man labai padėjo zepter firmos losjonas rankoms bigsmile.gif Bet jis brangus gyvatė.... Siūlau pirmiau pabandyti tokį būda ir tada rinktis kremą... Gal būt netgi tas pats stovintis spintelėj puikiai tiks. Tai va aš išsimuilavau rankas ir pasiėmiau kavos ax.gif . Kelias minutes gan intensyviai ta kava masažavau muiluotas rankas(tarsi rankų pylingas). Nuplovus rankos švelnios švelnios wub.gif Tik vietomis dar matosi, kad buvo šerpetojusios rolleyes.gif O tada jau ir mano senasis lievasis kremas šiek tiek padėjo(nors po kavos ir taip buvo pakankamai švelnu). Bet nemanau, kad gerai tokią procedūrą darytis dažnai.

Siūlau retkarčiais taip pasidaryti, o jei labai šerpetoja tai ir kelias dienas iš eilės. Mano jau rankoms trečia diena po šitos procedūros, o jos vis dar švelnios ir nešerpetoja bigsmile.gif .
Atsakyti
Nusipirkau Eucerin rankų kremą thumbup.gif Labai geras mirksiukas.gif
Atsakyti
dowiliuke, o gal eucerin be alergizuojančių medžiagų? g.gif
Atsakyti
o as siandien nusipirkau isgirtaji TBS ranku kremuka su kanapem smile.gif tikiuosi jis pagelbes mano rankytems ax.gif bet jau kvapelis to kremuko, tai eina sau...kaip bobutes vaistai kokie tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rammune @ 2008 04 06, 20:35)
dowiliuke, o gal eucerin be alergizuojančių medžiagų? g.gif

Nežinau blush2.gif Skirtas jis jautrioms rankoms smile.gif
Atsakyti
as naudoju mary kay visa ranku sistema- man geriausios priemones. na dabar pakeiciau body shop kremuka- paivairinimui biggrin.gif
Atsakyti
man sis kremas geriausias, ypac sausom rankom is L'occitane
user posted image
Atsakyti
As naudoju ivairius,nes po kiekvieno ranku suslapimo privalau tepliotis,tai ir pigesniu imaisau smile.gif Netepus negaliu nieko ciupineti,tiesiog purto schmoll.gif
Atsakyti
Siuo metu turiu rasos su silko baltymais, tai labai patinka, drekina pakankamai ir puikiai susigeria.
Atsakyti
Doliva, Doliva, Doliva thumbup.gif
Tikrai gerai drėkina, saugo, minkština, susigeria momentaliai, nelieka jokio lipnumo, plėvelių ir pan. O rankų kremų išbandžiau tikrai daug.....
Atsakyti
Atsiprasau, neturiu laiko perskaityti visos temos, tai gal jau kas nors bus minejes ta pati. Bet man vienintele isbandyta ir nerealiai (per diena-dvi) padedanti priemone yra glicerinas. Vaistinese buna tiesiog grynas glicerinas (kaip aliejukas toks), juo pasitepu eidama miegot ir rankos kaip silkines... Nezinau, ar gerai butu vartoti daznai ir daug (vietoje kremo), bet man dar niekad ir neprireike - iskart sumazina serpetojima.
Atsakyti
QUOTE(Kuitulienė @ 2008 04 23, 18:43)
Doliva, Doliva, Doliva  thumbup.gif
Tikrai gerai drėkina, saugo, minkština, susigeria momentaliai, nelieka jokio lipnumo, plėvelių ir pan. O rankų kremų išbandžiau tikrai daug.....

O MAN VISISKAI NEPATIKO NEI TIKO schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Morepink @ 2008 02 17, 01:01)
Aš naudoju pakaitom: Les Karites user posted image
Oriflame user posted image
TBS kanapinis user posted image

AS TAIP PAT JUOS NAUDOJU VISUS IR LABAI PATENKINTA smile.gif
Papildyta:
QUOTE(999999999 @ 2008 05 25, 15:57)
O MAN VISISKAI NEPATIKO NEI TIKO  schmoll.gif
Papildyta:

AS TAIP PAT JUOS NAUDOJU VISUS IR LABAI PATENKINTA smile.gif

oi oriflame tai nenaudoju- tik tbs ir les karites smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Madera @ 2007 12 01, 14:20)
aciu uz patarimus.  4u.gif Girdejau, kad padeda proceduros su karstu parafinu. ar bandete? ir koks efektas? smile.gif

TOS PROCEDUROS SU PARAFINU NEREALUS DALYKAS thumbup.gif TIK VIENOS NEPAKAS, O JAU RANKYTES PO JU BUNA PAMAITINTOS IR SVELNIOS, LABAI GERAS DALYKAS ATSALUS ORAMS thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Wiolla @ 2007 12 29, 22:55)
Dabar atradau neutrogena rankų krema. Labai geras mano sausoms rankoms. Geresnio dar nemačiau. smile.gif  smile.gif  smile.gif

TUREJAU MEGINUKA TO KREMO schmoll.gif GERAI, KAD IR NEPIRKAU
Atsakyti