Iš pirmo karto man labai padėjo zepter firmos losjonas rankoms Bet jis brangus gyvatė.... Siūlau pirmiau pabandyti tokį būda ir tada rinktis kremą... Gal būt netgi tas pats stovintis spintelėj puikiai tiks. Tai va aš išsimuilavau rankas ir pasiėmiau kavos . Kelias minutes gan intensyviai ta kava masažavau muiluotas rankas(tarsi rankų pylingas). Nuplovus rankos švelnios švelnios Tik vietomis dar matosi, kad buvo šerpetojusios O tada jau ir mano senasis lievasis kremas šiek tiek padėjo(nors po kavos ir taip buvo pakankamai švelnu). Bet nemanau, kad gerai tokią procedūrą darytis dažnai.
Siūlau retkarčiais taip pasidaryti, o jei labai šerpetoja tai ir kelias dienas iš eilės. Mano jau rankoms trečia diena po šitos procedūros, o jos vis dar švelnios ir nešerpetoja .
Nusipirkau Eucerin rankų kremą Labai geras
dowiliuke, o gal eucerin be alergizuojančių medžiagų?
o as siandien nusipirkau isgirtaji TBS ranku kremuka su kanapem tikiuosi jis pagelbes mano rankytems bet jau kvapelis to kremuko, tai eina sau...kaip bobutes vaistai kokie tai
QUOTE(rammune @ 2008 04 06, 20:35)
dowiliuke, o gal eucerin be alergizuojančių medžiagų?
Nežinau Skirtas jis jautrioms rankoms
as naudoju mary kay visa ranku sistema- man geriausios priemones. na dabar pakeiciau body shop kremuka- paivairinimui
man sis kremas geriausias, ypac sausom rankom is L'occitane
As naudoju ivairius,nes po kiekvieno ranku suslapimo privalau tepliotis,tai ir pigesniu imaisau Netepus negaliu nieko ciupineti,tiesiog purto
Siuo metu turiu rasos su silko baltymais, tai labai patinka, drekina pakankamai ir puikiai susigeria.
Atsiprasau, neturiu laiko perskaityti visos temos, tai gal jau kas nors bus minejes ta pati. Bet man vienintele isbandyta ir nerealiai (per diena-dvi) padedanti priemone yra glicerinas. Vaistinese buna tiesiog grynas glicerinas (kaip aliejukas toks), juo pasitepu eidama miegot ir rankos kaip silkines... Nezinau, ar gerai butu vartoti daznai ir daug (vietoje kremo), bet man dar niekad ir neprireike - iskart sumazina serpetojima.
QUOTE(Kuitulienė @ 2008 04 23, 18:43)
Doliva, Doliva, Doliva
Tikrai gerai drėkina, saugo, minkština, susigeria momentaliai, nelieka jokio lipnumo, plėvelių ir pan. O rankų kremų išbandžiau tikrai daug.....
Tikrai gerai drėkina, saugo, minkština, susigeria momentaliai, nelieka jokio lipnumo, plėvelių ir pan. O rankų kremų išbandžiau tikrai daug.....
O MAN VISISKAI NEPATIKO NEI TIKO
Papildyta:
QUOTE(Morepink @ 2008 02 17, 01:01)
AS TAIP PAT JUOS NAUDOJU VISUS IR LABAI PATENKINTA
Papildyta:
QUOTE(999999999 @ 2008 05 25, 15:57)
O MAN VISISKAI NEPATIKO NEI TIKO
Papildyta:
Papildyta:
oi oriflame tai nenaudoju- tik tbs ir les karites
Papildyta:
QUOTE(Madera @ 2007 12 01, 14:20)
aciu uz patarimus. Girdejau, kad padeda proceduros su karstu parafinu. ar bandete? ir koks efektas?
TOS PROCEDUROS SU PARAFINU NEREALUS DALYKAS TIK VIENOS NEPAKAS, O JAU RANKYTES PO JU BUNA PAMAITINTOS IR SVELNIOS, LABAI GERAS DALYKAS ATSALUS ORAMS
Papildyta:
QUOTE(Wiolla @ 2007 12 29, 22:55)
Dabar atradau neutrogena rankų krema. Labai geras mano sausoms rankoms. Geresnio dar nemačiau.
TUREJAU MEGINUKA TO KREMO GERAI, KAD IR NEPIRKAU