Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa rankų oda

mano ranku oda ypac sausa,serpetojanti,suskilinejusi,kartais net iki krauju verysad.gif tai vaistinej nusipirkau altermed panthenol forte krema,riebus,oda iskart pasvelnejusi,kvapas man asmeniskai nekoks,nors mamai sake normalus...kaina dabar su akcija 12lt,rekomenduoju mirksiukas.gif

va toks:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Celeste: 17 kovo 2008 - 00:14
QUOTE(Celeste @ 2008 03 17, 00:09)
mano ranku oda ypac sausa,serpetojanti,suskilinejusi,kartais net iki krauju  verysad.gif  tai vaistinej nusipirkau altermed panthenol forte krema
o pasitepus nelieka riebumo pojūčio? greit susigeria?
mano sausą ir trūkinėjančią rankų odą išgydė eucerin kremas. neatsimenu tiksliai kaip vadinasi, bet su raudonu kamšteliu. labai geras smile.gif
Atsakyti
maniškės žiemą labai šiurkščios būna doh.gif atradau oriflame kažkokį spa rankų kremą naktinį g.gif likau patenkinta, po 2-3 naudojimų rankos pasidarė ypač švelnios wub.gif wub.gif

user posted image

Swedish Spa rankų kremas su mineralais

Šis maitinamasis kremas minkština rankas ir odeles aplink nagus per naktį, t.y. tuomet, kai oda geriausiai pasisavina drėgmę. Praturtintas grynais jūros mineralais. Ramina ir gaivina. 100 ml
Atsakyti
as naudoju EUCERIN su slapalu thumbup.gif losjonas skirtas visam kunui, bet ir rankytems thumbup.gif
Atsakyti
Mano rankos ypač sausos,konsultavausi su dermatologe, išrašė "Locobase" kremą.
Likau patenkinta 4u.gif ,tas kremas ypač ypač sausai odai.

Dar Eucerin kremai geri:)
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2008 03 14, 18:02)
Mano rankos ir sausos, bet man nelabai kas padėjo, net išgirtasis TBS su kanapėm  doh.gif  dabar įsigijau Zepter firmos, tai kol kas  thumbup.gif , greitai susigeria, rankytės švelnios, o kvapas  wub.gif

o kur ta Zepter krema isgijai? kiek kainuoja?
mano mama gavo dovanu, isbandziau ir man patiko, galvoju reiktu isigyti. 4u.gif
Atsakyti
Man patiko Dove regeneruojantis kremas rankoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ebi @ 2008 03 23, 22:26)
o kur ta Zepter krema isgijai? kiek kainuoja?
mano mama gavo dovanu, isbandziau ir man patiko, galvoju reiktu isigyti.  4u.gif

zepter kremukas kainuoja 44.89 300ml. jis su dozatorium.
jei domina, rasykit i Az 4u.gif
Atsakyti
Man vienas geriausių kremų rankoms:
user posted image

momentaliai sudrėkina rankas wub.gif Manu vėl pirksiu ax.gif
Atsakyti
O as neseniai atradau priemones su sviestmedzio sviestu - kauno "akropolyje" - maximoje - nemazai rusiu yra:
http://www.promofarm...ge;151;group;48

Ir kaina nedidele - apie 10 Lt, bet tikrai veiksminga biggrin.gif
Ypac drekina plauku kauke - matyti, kad tikrai naturalus produktas ax.gif
Atsakyti
Mano rankos ir labai sausos, pleiskanoja doh.gif Tai šiuo metu naudoju Neutrogenos, visai nieko, tik sunkiai įsigeria ir kvapas nepatinka g.gif Kaip tik baigias, tai žadu kitą pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 03 24, 16:50)
Man vienas geriausių kremų rankoms:
user posted image

momentaliai sudrėkina rankas  wub.gif Manu vėl pirksiu ax.gif

o kas čia per kompanija, lyg ir nematytas, gal koks naturalus???? g.gif labai norėčiau kokio gero. O kur tokį nusipirkti????? rolleyes.gif
Atsakyti