mano ranku oda ypac sausa,serpetojanti,suskilinejusi,kartais net iki krauju tai vaistinej nusipirkau altermed panthenol forte krema,riebus,oda iskart pasvelnejusi,kvapas man asmeniskai nekoks,nors mamai sake normalus...kaina dabar su akcija 12lt,rekomenduoju
va toks:
QUOTE(Celeste @ 2008 03 17, 00:09)
mano ranku oda ypac sausa,serpetojanti,suskilinejusi,kartais net iki krauju tai vaistinej nusipirkau altermed panthenol forte krema
o pasitepus nelieka riebumo pojūčio? greit susigeria?mano sausą ir trūkinėjančią rankų odą išgydė eucerin kremas. neatsimenu tiksliai kaip vadinasi, bet su raudonu kamšteliu. labai geras
maniškės žiemą labai šiurkščios būna atradau oriflame kažkokį spa rankų kremą naktinį likau patenkinta, po 2-3 naudojimų rankos pasidarė ypač švelnios
Swedish Spa rankų kremas su mineralais
Šis maitinamasis kremas minkština rankas ir odeles aplink nagus per naktį, t.y. tuomet, kai oda geriausiai pasisavina drėgmę. Praturtintas grynais jūros mineralais. Ramina ir gaivina. 100 ml
Swedish Spa rankų kremas su mineralais
Šis maitinamasis kremas minkština rankas ir odeles aplink nagus per naktį, t.y. tuomet, kai oda geriausiai pasisavina drėgmę. Praturtintas grynais jūros mineralais. Ramina ir gaivina. 100 ml
as naudoju EUCERIN su slapalu losjonas skirtas visam kunui, bet ir rankytems
QUOTE(Akvilexxx @ 2008 03 14, 18:02)
Mano rankos ir sausos, bet man nelabai kas padėjo, net išgirtasis TBS su kanapėm dabar įsigijau Zepter firmos, tai kol kas , greitai susigeria, rankytės švelnios, o kvapas
o kur ta Zepter krema isgijai? kiek kainuoja?
mano mama gavo dovanu, isbandziau ir man patiko, galvoju reiktu isigyti.
Man patiko Dove regeneruojantis kremas rankoms
QUOTE(ebi @ 2008 03 23, 22:26)
o kur ta Zepter krema isgijai? kiek kainuoja?
zepter kremukas kainuoja 44.89 300ml. jis su dozatorium.
jei domina, rasykit i Az
O as neseniai atradau priemones su sviestmedzio sviestu - kauno "akropolyje" - maximoje - nemazai rusiu yra:
http://www.promofarm...ge;151;group;48
Ir kaina nedidele - apie 10 Lt, bet tikrai veiksminga
Ypac drekina plauku kauke - matyti, kad tikrai naturalus produktas
http://www.promofarm...ge;151;group;48
Ir kaina nedidele - apie 10 Lt, bet tikrai veiksminga
Ypac drekina plauku kauke - matyti, kad tikrai naturalus produktas
Mano rankos ir labai sausos, pleiskanoja Tai šiuo metu naudoju Neutrogenos, visai nieko, tik sunkiai įsigeria ir kvapas nepatinka Kaip tik baigias, tai žadu kitą pirkti
QUOTE(jadzka @ 2008 03 24, 16:50)
o kas čia per kompanija, lyg ir nematytas, gal koks naturalus???? labai norėčiau kokio gero. O kur tokį nusipirkti?????