Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa rankų oda

QUOTE(Sicilly @ 2008 03 07, 12:47)
Aha, gal kas zinot? Girdejau, kad labai veiksmingas bigsmile.gif

Gal kas naudojot Neutrogena? Kazin, ar vertas demesio?
Mano rankos labai issauseje, tai jau reikia rimto kremo.

Neutrogena man ypatingai netiko schmoll.gif ,o su kanapėm TBS thumbup.gif ,kainuoja pardoj apie 34-39 LT.
Atsakyti
o man Neutrogena labai tiko, tiek kremas rankom, tiek vazelinas lūpoms, o mano odai daug kas netinka..
Įsigeria ir drėkina, bent jau man tiko.
Atsakyti
o niekas dar neisbandet to naujo Neutrogena kremo - greitai isigeriancio?
Atsakyti
Mano dukrytei buvo issauseje siaubingai rankytes,kasydavosi delniukus nakti,vargsiuke,delniukai tokie raudoni ir susirauksleje buvo,tai vaistineje patare neutrogena panaudoti-padejo gan greitai.O as pati naudoju lietuviska dabar kremuka margarita,maitinamaji ranku krema su glicerinu,nes vanduo pas mus tragiskas vos tik pakisu rankas po kranu iskart reikia kremu teptis,bet uztat nagams kaip padeda,toks daznas tepimas kremu.
Atsakyti
QUOTE(imaginaire @ 2008 03 08, 14:43)
o niekas dar neisbandet to naujo Neutrogena kremo - greitai isigeriancio?

As bandziau.Mano rankos sausos kaip popierius,tai labai patiko bigsmile.gif ,pakankamai greit isigeria ,zymiai lengviau pasiskirsto,nei konsentruotasis Neutrogena, nepalieka riebumo pojucio.
Atsakyti
TBS kremas su kanapem kainuoja 100ml- 39 Lt. Nusipirkau sau ir kai pradėjau naudoti tai rankos atsigavo, o nežinojau ką jau daryti buvo labai sausos, o pirštų galiukai tokie šiurkštus buvo. Jis tikrai vertas šitu pinigų thumbup.gif
Atsakyti
Mano rankos ir sausos, bet man nelabai kas padėjo, net išgirtasis TBS su kanapėm doh.gif dabar įsigijau Zepter firmos, tai kol kas thumbup.gif , greitai susigeria, rankytės švelnios, o kvapas wub.gif
Atsakyti
Aš kiekvieną vakarą pasitepu Linola Fett kremu,man jis labai patinka.Štai nuoroda
http://www.vaistai.l...archword=linola
Dienai nebereikia tokio riebaus,todėl tepuosi kokį''lengvą''kremuką
Atsakyti
QUOTE(Madera @ 2007 12 01, 13:20)
4u.gif Girdejau, kad padeda proceduros su karstu parafinu. ar bandete? ir koks efektas? smile.gif

man tikrai padeda procedūros su karštu parafinu. tai ypač rekomenduočiau ir toms, kuriu rankytės dažnai šaltos būna smile.gif o kad rankytės nebūtų sausos naudoju Victorias Secret rankų kremą ir aliejuką nagų odelėms, nes man pirštukai šaltu oru ypač sausėja.. smile.gif
Atsakyti
o man paskutiniu metu labai issausejo rankos sad.gif nepadeda nei vienas turimas kremas laikinai sudrekina, bet po valandos ir vel... verysad.gif
Atsakyti
mano sesutei irgi atrodo niekas nepadeda.. vis sausos rankytės ir sausos.. unsure.gif
Atsakyti
sausom rankytem labai geras kremas is L'OCCITANE kosmetikos su taukmedzio sviestu, labai man padejo, jis nepigus bet poveikis tikrai thumbup.gif:
Atsakyti