Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa rankų oda

QUOTE(Morepink @ 2008 02 26, 15:55)
Visi trys geri, tik tbs per brangus truputi schmoll.gif  4u.gif

TBS kainos kandziojasi doh.gif sa dabar naudoju kamil, gerai drekina, puikiai susigeria thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 02 26, 17:52)
TBS kainos kandziojasi doh.gif sa dabar naudoju kamil, gerai drekina, puikiai susigeria thumbup.gif

ne per riebus jis tau? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(m.e.s @ 2008 02 27, 12:39)
ne per riebus jis tau?  g.gif  smile.gif

turiu su abrikosu pieneliu ir ilko proteinais-zalsvoj su oranzine tubelej, tai jis legvutis toks
Atsakyti
Visa ziema pranaudojau Garnier intensive care extra-dry skin. Dabar turiu margaritos krema su saltlankiais. Anksciau tai buvo visai nieko, bet galvoju, kad grisiu atgal prie garnier. mirksiukas.gif
Atsakyti
Eurovaistinėj aptikau rankų kremą Hospital hand, bekvapis, labai gerai susigeria ir rankų oda labai pagerėjo thumbup.gif
Atsakyti
nakciai kartais patepu alyvuogiu aliejum..o siaip nera jos sausos tai kokiu kremuku su saltalankiais pateplioju tongue.gif
Atsakyti
o kiek tas tbs su kanapem kainuoja?
Atsakyti
Dabar naudoju Avon krema auksinej pakuotej-ANEW auksinis -taip ir vadinasi-superinis , tik kaina didokoka.
Atsakyti
visgi padariau isvada - geriausias iki siol bandytas ranku kremas - L'occitane su taukmedzio sviestu, ale brangus rupuziokas doh.gif
Atsakyti
man patinka Regeneruojamasis rankų kremas su ožkos pienu , lietuviškas raskila gamina, IKI parduotuvėje yra pirkti.
Atsakyti
mano rankos irgi pastaruoju metu prasosi drekinimo, ko anksciau nereikedavo smile.gif
laime nera isrankios ir kiek kremu bandziau visi tiko ir patiko, tad toliaus sekmingai ekspermentuoju, kiekvienakart vis kitokius pirkdama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wetta @ 2008 03 04, 19:31)
o kiek tas tbs su kanapem kainuoja?

Aha, gal kas zinot? Girdejau, kad labai veiksmingas bigsmile.gif

Gal kas naudojot Neutrogena? Kazin, ar vertas demesio?
Mano rankos labai issauseje, tai jau reikia rimto kremo.
Atsakyti