Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa rankų oda

QUOTE(mimi1 @ 2013 04 04, 23:43)
man pats geriausias ranku kremas Zepter firmos. Nerealus...

Kokia kaina ? Ir nuoroda gal galima, ar kur gauti Vilniuje?
Atsakyti
man oda buvo be gali išsausėjusi, net tempimą jausdavau. naudoju paprastą Margarita kremuką, bet labai dažnai tepu, tai po kiek laiko susitvarkė viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kiwi82 @ 2013 10 11, 23:24)
Man tai pats geriausias jau treti metai, minusas - stiprokas kvapas, todel tepuos vakarais

man jis irgi pagelbejo nusalusias rankas nuo zvarbaus oro smile.gif
Atsakyti
Iki siol mano dermatitine, plius kadaise nusalusi ranku oda labiausiai myledavo The Body Shopo legendini kanapini ranku krema, bet ne visose situacijose jis tikdavo/patikdavo savo riebumu, taigi drasiai galiu rekomenduoti nauja atradima - NUMIS MED atkuriamaji ranku balzama su 10proc. slapalo, tiesiog fantastiskas! Susigeria iskart, nera jokio ikyraus kvapo, nepalieka lipnumo, padrekina, suminkstina odele, super thumbup.gif

http://www.eurovaist...palo-75-ml.html
Atsakyti
O man tai geriausias sausu ranku draugas ''Neutrogena hand cream concentrated'' smile.gif
Atsakyti
Man patinka Nivea kremas tame apvaliame indelyje. jis universalus ir rankoms siurkscioms pagelbeja ir nudegusia oda nuramina. o siaip pries einat gulti pasitepu rankas sviestmedziu atstato ranku odos bukle po keliu kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rotta @ 2014 10 18, 08:34)
O man tai geriausias sausu ranku draugas ''Neutrogena hand cream concentrated'' smile.gif

Man jis visai nevykes pasirode.
Atsakyti
QUOTE(Rotta @ 2014 10 18, 09:34)

Pritariu.Puiki produkcija Neveltui norvegų žvejams skirta.. tongue.gif
Atsakyti
Gal turit atsiliepimu apie bioten maitinamaji ranku krema (be dazikliu, parafinu, parabenu)?
user posted image
Atsakyti
Geriau už The Body Shop kanapių rankų kremą nėra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiwi82: 15 gruodžio 2014 - 13:34
Esu isbandzius begale ranku kremu, ant desines rankos turiu egzema, tad ranka nuolatos siaubingai sauseja. geriausias kremas, koki esu atradusi ir kurio naudoju jau trecia bonkute is eiles - Decubal (original clinic cream)
Atsakyti
O gal kas gali parekomenduoti kokį kremą iš natūralios kosmetikos, bet kad kaina nesikandžiotu? Čia anksčiau minėtas Dr. hauschka man šiek tiek brangokas...
Atsakyti