O man labiausiai patiko Dr. Haushka, ekologiskas ranku kremas. Ziema rankos buvo labai sausos, net zaizdeliu buvo atsirade nuo sausumo, tai nakciai tepdavau si krema ir super Tik brangokas, apie 40 Lt kainuoja.
QUOTE(bresk5 @ 2012 02 15, 23:34)
o kaip tbs kanapiu ranku kremas,ar gerai drekina
Man tai pats geriausias jau treti metai, minusas - stiprokas kvapas, todel tepuos vakarais
Man atšalus orams, nebepadeda joks kremas. Tai vaistinėj perku tokį skystį( Skystis rankų odai minkštinti) ir tepuosi einant miegoti. Į jo sudėtį įeina amoniakas, tad smirda kol susigeria baisiai ir graužia, kartais net pašokinėti tenka, bet po to rankos minkštutėlės
Del sausos ranku odeles galiu patart gerti daug vandens, bei rudens-ziemos sezonu palepinti rankeles parafino proceduromis. Na ir aisku pries kiekviena indu plovima ar ilgesni mirkyma rankeliu vandenyje tepti rankas kremu, ir po to butinai nepamirsti.
Nusipirkau Neutrogena (koncentruotą), drėkina gerai, bet jau tas kvapo intensyvumas
Man asmeniskai labiausiai padeda gausus kremo istepimas ir palaikymas bent pora valanda su medvilninemis specialiomis pirstinaitemis. Efektas nerealus. Nelieka jokio odos siurkstumo, uzsitraukia mini zaizdeles (nuo salcio manosios iki kraujo suskeldeja..). O kremuka naudoju "Emolium" su slapalu ir sviestmedziu, riebokas, bet puikiai susigeria.
QUOTE(Arguendo @ 2013 12 14, 15:06)
Man asmeniskai labiausiai padeda gausus kremo istepimas ir palaikymas bent pora valanda su medvilninemis specialiomis pirstinaitemis. Efektas nerealus. Nelieka jokio odos siurkstumo, uzsitraukia mini zaizdeles (nuo salcio manosios iki kraujo suskeldeja..). O kremuka naudoju "Emolium" su slapalu ir sviestmedziu, riebokas, bet puikiai susigeria.
Kur pirstinaites tokias pirkti? Kiek pamenu, TBS turi, o dar gal kitu gamintoju yra?
QUOTE(Caridian @ 2013 12 15, 21:48)
Kur pirstinaites tokias pirkti? Kiek pamenu, TBS turi, o dar gal kitu gamintoju yra?
Sveika,
dar "Ecotools" tokiu buna
QUOTE(Caridian @ 2013 12 15, 20:48)
Avon esu pirkusi. Naudoju ne vienerius metus.