Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa rankų oda

kai pradėjau gerti daugiau gryno vandens dingo ir rankų sausumo problema, net atšalus orams smile.gif
Atsakyti
O man labiausiai patiko Dr. Haushka, ekologiskas ranku kremas. Ziema rankos buvo labai sausos, net zaizdeliu buvo atsirade nuo sausumo, tai nakciai tepdavau si krema ir super thumbup.gif Tik brangokas, apie 40 Lt kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2012 02 15, 23:34)
o kaip tbs kanapiu ranku kremas,ar gerai drekina

Man tai pats geriausias jau treti metai, minusas - stiprokas kvapas, todel tepuos vakarais
Atsakyti
Man atšalus orams, nebepadeda joks kremas. Tai vaistinėj perku tokį skystį( Skystis rankų odai minkštinti) ir tepuosi einant miegoti. Į jo sudėtį įeina amoniakas, tad smirda kol susigeria baisiai ir graužia, kartais net pašokinėti tenka, bet po to rankos minkštutėlės bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sasorisa: 26 spalio 2013 - 22:37
Aš tiesiog sviestmedi tepuosi kelis kartus savaiteje, po to oda buna tokia svelni.
Atsakyti
Del sausos ranku odeles galiu patart gerti daug vandens, bei rudens-ziemos sezonu palepinti rankeles parafino proceduromis. Na ir aisku pries kiekviena indu plovima ar ilgesni mirkyma rankeliu vandenyje tepti rankas kremu, ir po to butinai nepamirsti. 4u.gif
Atsakyti
Neutrogena tikrai labai geras smile.gif O parafinas isvis nereliai smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau Neutrogena (koncentruotą), drėkina gerai, bet jau tas kvapo intensyvumas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zappy: 14 gruodžio 2013 - 10:59
Man asmeniskai labiausiai padeda gausus kremo istepimas ir palaikymas bent pora valanda su medvilninemis specialiomis pirstinaitemis. Efektas nerealus. Nelieka jokio odos siurkstumo, uzsitraukia mini zaizdeles (nuo salcio manosios iki kraujo suskeldeja..). O kremuka naudoju "Emolium" su slapalu ir sviestmedziu, riebokas, bet puikiai susigeria.
Atsakyti
QUOTE(Arguendo @ 2013 12 14, 15:06)
Man asmeniskai labiausiai padeda gausus kremo istepimas ir palaikymas bent pora valanda su medvilninemis specialiomis pirstinaitemis. Efektas nerealus. Nelieka jokio odos siurkstumo, uzsitraukia mini zaizdeles (nuo salcio manosios iki kraujo suskeldeja..). O kremuka naudoju "Emolium" su slapalu ir sviestmedziu, riebokas, bet puikiai susigeria.

Kur pirstinaites tokias pirkti? Kiek pamenu, TBS turi, o dar gal kitu gamintoju yra?
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 12 15, 21:48)
Kur pirstinaites tokias pirkti? Kiek pamenu, TBS turi, o dar gal kitu gamintoju yra?

Sveika,
dar "Ecotools" tokiu buna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 12 15, 20:48)

Avon esu pirkusi. Naudoju ne vienerius metus.
Atsakyti