Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa rankų oda

Kai rankos serpetoja reik padaryti pilinga (kavos tirsciai su grietine), po to pamaitinti kokiu kremuku, o siaip gerai i alyvuogiu alieju ispausti alavijaus sulciu (nedaug)ir uzsideti gumines pirstines 20-30 min.(savo ranku neatpazinsit biggrin.gif )
Atsakyti
As karta per savaite prisitepu storai rankas kremu ir miegu su pirstinemis, kita diena rankos laaabai svelnios buna. O kasdiena naudoju Spenol norvegiska krema, kai rankos pradeda serpetoti, labai padeda. Nera brangus, bet ir labai veiksmingas thumbup.gif
Atsakyti
gal kas turite tokį rankų kremą - Crabtree & Evelyn Citron, Honey & Coriander Hand Therapy?

http://www.feeluniqu...nd-Therapy-100g
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 26 sausio 2013 - 14:54
QUOTE(dynamite @ 2013 01 09, 00:43)
As karta per savaite prisitepu storai rankas kremu ir miegu su pirstinemis, kita diena rankos laaabai svelnios buna. O kasdiena naudoju Spenol norvegiska krema, kai rankos pradeda serpetoti, labai padeda. Nera brangus, bet ir labai veiksmingas  thumbup.gif

O kur jūs jį pirkote?
Atsakyti
Su kavos tirščių pilingu gerai ištrinu po to palepinu natūraliu nerafinuotu aliejumi ir rankutės kaip naujos biggrin.gif
Atsakyti
alyvuogiu alieju pasisildau, istepu gausiai rankas ir i maiselius. Susuku siltai pleduke ir paziuriu televizoriu tuo metu. Labai maitinasi rankytes ir sveika smile.gif Manikiurininke ismoke smile.gif
Atsakyti
As asmeniskai neturiu problemu su ranku oda, tik va su alkunem sausom turiu, Ir mano vaikinas kencia nuo labai issausejusiu ranku, net kartais skilineja jam. Tai visai netiketai mums padejo naturalus 100% Pure kuno sviestas.
As pirkausi ji sau kunui, bet kunui teptis man jis nelabai tiko, per daug riebus, tai tepiausi as juo tik alkunes, ir alkuniu oda pasitaise thumbup.gif
Kuo as jas netepiau ir aliejais, ir citrinom (skaiciau kazukur kad padeda) niekas nepadejo, o va sis sviestas padejo bigsmile.gif
Tada ir ant draugo isbandemsi sviesta, jam irgi labai pagerejo ranku bukle, nors naudoja tik savaitele, tikekimes ilgiau panaudojus ir jam pagydis rankytes..
As turiu citrinu svieta, bet manau kad nesvarbu koki skoni pasirinksi, ju sudetys vienodos manau turetu but g.gif
http://www.100pure.lt/22-kuno-sviestas
user posted image
bandysiu dar 100% Pure kuno kremo poveiki.. cool.gif
Atsakyti
Mano rankų oda nuo vaikystės žiemos metu tragiškai sausa, odą traukią, rankos paraudusios, šerpetoja, sausos doh.gif tūkstantį kremų išbandžiau ir man padėjo Hospital rankų kremas thumbup.gif superinis daiktas! Labai riebus, pamaitina puikiai, gyvenime geresnio kremo neturėjau biggrin.gif Kainuoja kažkur 6 Lt
Nuoroda
Atsakyti
man pats geriausias ranku kremas Zepter firmos. Nerealus...
Atsakyti
ranku kremas iwostin thumbup.gif
Atsakyti
Neutrogena kremukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji sirdele @ 2013 07 08, 16:28)
Neutrogena kremukas  smile.gif

drinks_cheers.gif man jis pats paciausias
Atsakyti