Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa rankų oda

Su ranku oda turejau nemazai problemu, pirma visiskai netiko indu ploviklis.. sad.gif naudojom Fairy, megstu plauti be pirstiniu, bet nuo jo man pasidare alergija, teko netgi kreiptis i gydytojus. Visus cheminius valiklius ismeciau ir visai chemija pakeiciau kita, zinoma islaidos buvo nerealios sad.gif sad.gif sad.gif neseniai pietavom su kolegemis mindaugo 11 ir uzmaciau man nauja parduotuve, jeigu neklystu pavadinimas Juara, uzsukom is smalsumo pasiziuret, uzklaus konsultate is karto pasake kad ir jie turi ekologisku valikliu, nusipirkau Lerutan, kaina nemaza, bet parasyta kad koncentruotas. Isbandziau - alergiju nera, rankos nesauseja thumbup.gif o ranku krema naudoju Omnia Botanica su argano aliejumi, isbandziau megineli, patiko, o dabar jau koki 4 perku biggrin.gif
Atsakyti
Geriausiai pamaitina ranku oda ir alkunes tik sviestai, tai taukmedzio ir dabar mano atradimas emu aliejus. Pasitepu nakciai ir ryte oda svelni, nebetraukia jos smile.gif
Atsakyti
Mano oda labai išsausėjo: rankų oda pleiskanoja, vietomis netgi skilinėja, alkūnės taipogi, skilinėja lūpų kampučiai... verysad.gif

Kiek girdėjau, tai gali būti dėl vitaminų A ir D trūkumo g.gif
Taigi problema vidinė, ne išorinė, jokie kremai, aliejai ir kt. nepadeda verysad.gif

Ką patartumėt vartoti (kokius papildus), kad tiktų maitinančiai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2012 03 28, 20:25)
Mano oda labai išsausėjo: rankų oda pleiskanoja, vietomis netgi skilinėja, alkūnės taipogi, skilinėja lūpų kampučiai... verysad.gif

Kiek girdėjau, tai gali būti dėl vitaminų A ir D trūkumo g.gif
Taigi problema vidinė, ne išorinė, jokie kremai, aliejai ir kt. nepadeda verysad.gif

Ką patartumėt vartoti (kokius papildus), kad tiktų maitinančiai? 4u.gif

pameginkit tept taukmedzio sviestu ir lupas ir rankas
Atsakyti
as naudoju firmos arran ranku krema su levandom ir vitaminu E.
man labai patinka wub.gif
nzn ar Lietuvoj jo yra pirkti
Atsakyti
šiuo metu pats geriausias- neutrogena concentrated formula. rankos super! thumbup.gif
Atsakyti
Labai dziaugiuosi Skin MD Natural Shielding Lotion. Rezultatai labai geri vos po keliu naudojimu. Rankos laaaabai svelnios, padrekintos. wub.gif Pasitepus greitai isigeria, nepalieka tokio bjauraus riebumo jausmo kaip buna kiti. Labai labai patenkinta siuo pirkiniu. wub.gif

user posted image
Atsakyti
Mano ranku oda nuolat reikalauja drekinimo, jau toks bjaurus iprotis susiformavo - kremas turi buti visada salia. doh.gif Bet is visu bandytu tai vienareiksmiskai geriausi NEUTROGENA - nors jie brangesni, bet labai skalsus, mazai reikia, darba atlieka liuksiskai. thumbup.gif Reciau tepti rankas reikia apskritai.
Atsakyti
Gal galite palyginti Uriage ranku krema su avene? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 03 birželio 2012 - 12:29
Gal turite krema Burt's Bees Hand Creme - Beeswax & Banana ?

user posted image
Atsakyti
Nivea pure and natural rankų kremas thumbup.gif
Atsakyti
ka naudojaute rankoms ziema, kad neserpetotu ir butu padrekintos?
Atsakyti