Su ranku oda turejau nemazai problemu, pirma visiskai netiko indu ploviklis.. naudojom Fairy, megstu plauti be pirstiniu, bet nuo jo man pasidare alergija, teko netgi kreiptis i gydytojus. Visus cheminius valiklius ismeciau ir visai chemija pakeiciau kita, zinoma islaidos buvo nerealios neseniai pietavom su kolegemis mindaugo 11 ir uzmaciau man nauja parduotuve, jeigu neklystu pavadinimas Juara, uzsukom is smalsumo pasiziuret, uzklaus konsultate is karto pasake kad ir jie turi ekologisku valikliu, nusipirkau Lerutan, kaina nemaza, bet parasyta kad koncentruotas. Isbandziau - alergiju nera, rankos nesauseja o ranku krema naudoju Omnia Botanica su argano aliejumi, isbandziau megineli, patiko, o dabar jau koki 4 perku
Geriausiai pamaitina ranku oda ir alkunes tik sviestai, tai taukmedzio ir dabar mano atradimas emu aliejus. Pasitepu nakciai ir ryte oda svelni, nebetraukia jos
Mano oda labai išsausėjo: rankų oda pleiskanoja, vietomis netgi skilinėja, alkūnės taipogi, skilinėja lūpų kampučiai...
Kiek girdėjau, tai gali būti dėl vitaminų A ir D trūkumo
Taigi problema vidinė, ne išorinė, jokie kremai, aliejai ir kt. nepadeda
Ką patartumėt vartoti (kokius papildus), kad tiktų maitinančiai?
QUOTE(~Beauty~ @ 2012 03 28, 20:25)
Mano oda labai išsausėjo: rankų oda pleiskanoja, vietomis netgi skilinėja, alkūnės taipogi, skilinėja lūpų kampučiai...
pameginkit tept taukmedzio sviestu ir lupas ir rankas
as naudoju firmos arran ranku krema su levandom ir vitaminu E.
man labai patinka
nzn ar Lietuvoj jo yra pirkti
man labai patinka
nzn ar Lietuvoj jo yra pirkti
šiuo metu pats geriausias- neutrogena concentrated formula. rankos super!
Labai dziaugiuosi Skin MD Natural Shielding Lotion. Rezultatai labai geri vos po keliu naudojimu. Rankos laaaabai svelnios, padrekintos. Pasitepus greitai isigeria, nepalieka tokio bjauraus riebumo jausmo kaip buna kiti. Labai labai patenkinta siuo pirkiniu.
Mano ranku oda nuolat reikalauja drekinimo, jau toks bjaurus iprotis susiformavo - kremas turi buti visada salia. Bet is visu bandytu tai vienareiksmiskai geriausi NEUTROGENA - nors jie brangesni, bet labai skalsus, mazai reikia, darba atlieka liuksiskai. Reciau tepti rankas reikia apskritai.
Gal galite palyginti Uriage ranku krema su avene?
Gal turite krema Burt's Bees Hand Creme - Beeswax & Banana ?
Nivea pure and natural rankų kremas
ka naudojaute rankoms ziema, kad neserpetotu ir butu padrekintos?