Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa rankų oda

Dariausi parafino procedūrą rankoms, labai patiko, kokias dvi savaites rankos normalios buvo, beveik nesausėjo thumbup.gif thumbup.gif dabar net galvoju kokiu būdu pačiai tas parafino procedūras darytis - ar verta vonelę pirkti ar tiesiog parafino nusipirkus ištirpinti dubenyje ir ten sumerkti tas rankas biggrin.gif gal kas žinot kur pigiau parafinas - pigiausiai radau po 14 lt už 500 g g.gif
Atsakyti
Labai didelių problemų su rankom neturiu, bet mažesnių apsčiai. Maloniai veikia salotų padažo kaukė biggrin.gif T.y. alyvuogių aliejukas pamaišytas su keliais lašiukais citrinos sulčių. Įtrinti masažuojant nedidelį kiekį. Palaikyti kol apdžius.
Brangių kremų nesu bandžius, bet geras yra su kviečių gemalais iš Čistaja linija serijos. Būna Litfarmos vaistinėj. Kaina juokinga smile.gif Yra jų visokių, bet man šitas thumbup.gif
Atsakyti
Mano rankos šiuo metu baisiai išsausėjusios. Negaliu į jas žiūrėti. Visos šerpetuoja, oda skilinėja, kraujas tose vietose bėga. Be to, dar ir skauda. Jau tiek įvairiausių kremų išbandžiau, visiškai niekas nepadeda. Ir tepu labai dažnai, su pirštinėm visąlaik.
Galvoju nusipirkt "Neutrogena". Verta?
Atsakyti
pabandykit A+D vitaminų tepalą (būna vaistinėse prie vazelinų) Man išgydė žaizdas ant rankų, kurios buvo atsiradusios nuo sausumo. Dabar nakčiai tepuosi juo, tai ryte tokios fainos rankos būna smile.gif
Atsakyti
gal bandete naujaji zepter ranku krema su aukso dulkemis,ar gerai drekina
Atsakyti
Parsiveziau toki ranku krema is vokietijos
user posted image
Nieko geresnio nesu iki siol turejusi. Mano rankos serpetodavo iki skausmo, o sis kremukas per kelias dienas padare stebukla thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2012 02 09, 17:35)
gal bandete naujaji zepter ranku krema su aukso dulkemis,ar gerai drekina

QUOTE(krista08 @ 2012 02 10, 16:48)
Parsiveziau toki ranku krema is vokietijos
user posted image
Nieko geresnio nesu iki siol turejusi. Mano rankos serpetodavo iki skausmo, o sis kremukas per kelias dienas padare stebukla  thumbup.gif

Šiuo metu šiuos du ir naudoju - super thumbup.gif
Atsakyti
jei rankos sutruke,lupasi ,sausos pabandykit vaistineje nusipirkti ranku tepala kerasal.jis su salicilio rugstimi skirtas odos nusluoksniavimui,ragejimui gydyti.vakare issitepti uzsideti celof.pirstines(buna prie plauku dazu) palaikyti 15min.rankas taip gydyti 5-6 dienas.efektas bus mirksiukas.gif ranku kremas asmeniskai man is favoritu-ANA LOTAN su negyvos juros mineralais Sekmes 4u.gif
Atsakyti
man labai patiko Garnier intensive 7 days,puikiai minkstina drinks_cheers.gif
Atsakyti
o kaip tbs kanapiu ranku kremas,ar gerai drekina
Atsakyti
Mano ranku oda taip pat labai sausa, naudoju alyvuogiu alieju. Pikiai sudrekina, naturalus dalykas taipogi. smile.gif
Atsakyti
Na o musu bedos su ranku sausumu kaip ir senai pasibaige, vis kaltinau salta ora o pasirodo beda buvo kitur. Mums padejo riebus krema su lipidais Excipial, visokie ranku kremai tik labiau pablogindavo situacija. Ir dar noriu pabrežti pziurekite koki muila ar indu plovikli naudojate labai dirgina oda ir visi preparatai padada laikinai mes pvz nuo Amwy perejom prie vaikisku skalbimo milteliu visi berimai siurkstumai ranku dingo thumbup.gif
Indu plovikli su muilu taip pat pakeitem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lara-klara: 29 vasario 2012 - 11:18