Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa rankų oda

QUOTE(Desire*~> @ 2010 11 23, 14:26)
Sveikos merginos.
Turiu tokią problemėlę, gal jūs ką nors patarsit.
Nuo praeitų metų maždaug tokiu laiku rankos pradeda baisiai sausėt ir net lupasi oda. Nežinau ką daryti  unsure.gif  naudoju rankų kremus, naudoju tokį gelį "Fenistil", tai kol rankos išteptos atrodo normaliai, bet tik nusiplaunu rankas ir vėl tas pats.
Kreipiausi į gydytojus, bet nieko nepasakė, tik kažką užsiminė, kad gal kokią alergija ar kažko trūksta, nieko konkretaus nepasakė.  schmoll.gif
Ir taip tęsiasi maždaug nuo lapkričio iki sausio. Gal patarsit kokį kremuką ar kam nors ir taip buvo.

Sveiki,
Va mano mergaitei taip pat irgi itariu alergija kazkokia sad.gif patepus ranku kremais tik blogiau pasidaro, nupirkau sebamed jautriai odai nieko tas pats dar labiau parausta pradeda niestet perstet, o pagereja kai neinam i lauka. Su gyd pasikonsultavau pasiule krema nupirkt kur kainuoja virs 40lt na zinokit abejoju ar pades doh.gif
Gal kokius kompresus ar voneles rankom reiktu drayt unsure.gif
Gal kas patarti gali
Atsakyti
isbandziau BBW rankoms skirta kremuka. labai labai geras thumbup.gif mano rankos labai problematiskos, ant vienos rankos keliu pirstu atsiranda egzema (ypac suaktyveja ziema) tai sis kremukas gana neblogai kontroliuoja situacija drinks_cheers.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lara-klara @ 2010 12 01, 23:56)
Sveiki,
Va mano mergaitei taip pat irgi itariu  alergija kazkokia sad.gif patepus ranku kremais tik blogiau pasidaro, nupirkau sebamed jautriai odai nieko tas pats dar labiau parausta pradeda niestet perstet, o pagereja kai neinam i lauka. Su gyd pasikonsultavau pasiule krema nupirkt kur kainuoja virs 40lt na zinokit abejoju ar pades doh.gif
Gal kokius kompresus ar voneles rankom reiktu drayt  unsure.gif
Gal kas patarti gali

Patariu išbandyti paprasčiausią sviestmedį/taukmedį wink.gif Mano pažįstama, serganti dermatitu, negali atsidžiaugti pradėjusi naudoti taukmedį, nes dabar ramiai miega visą naktį, o anksčiau pastoviai keldavosi teptis visokiausiais kremukais, nes kasydavosi visą naktį. Taukmedis puikiai drėkina.
Atsakyti
man neitiketinai padejo BORO PLIUS tepaliukas, rankos buvo tragiskos neperdedu nuo salciu, suskirdusios, net iki kraujo, padejo tik jis thumbup.gif kvapas tai ziaurus, bet efektas thumbup.gif
rimi yra uz 2.99 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 12 06, 01:36)
man neitiketinai padejo BORO PLIUS tepaliukas, rankos buvo tragiskos neperdedu nuo salciu, suskirdusios, net iki kraujo, padejo tik jis  thumbup.gif  kvapas tai ziaurus, bet efektas  thumbup.gif
rimi yra uz 2.99  thumbup.gif

Esu seniau turėjusi aš jį, tikrai geras buvo laugh.gif pamenu močiutė davė, prisipirkus kaime buvo, nes Vilniuje net nesu mačiusi. Didelėse Rimi būna?
Atsakyti
Man tai beda ta, kad prie ranku kremo greitai oda pripranta. Dabar vel nusipirkau MAgaritos su pienu ir medumi. Kazkuriam laikui pades schmoll.gif
Atsakyti
Mano sausoms rankoms bei alkunems padejo Skystis ranku odai minkstinti. Pirkau vaistineje ir mokejau iki 5 lt (tikslios kainos neatsimenu blush2.gif ). Skyscio sudetis neimantri, ieina amoniakas, kurio kvapas pirmasias akimirkas ir suerzina, bet paskui viskas ok. As dazniausiai nakciai pasitepu. Padauginus skyscio jauciasi ant ranku, tad nereiketu persistengti. dziaugiuosi uz nedidele kaina radusi mano rankoms tinkati produkta thumbup.gif
Atsakyti
Išbandžiau kelis kremus ir madariau išvadą, kad ne tiek svarbu, koks kremas, kiek tai, kada ir kiek jį tepi. Man dažnai tenka rankas plauti. Po kiekvieno plovimo vis kremu patepu.
Atsakyti

pasidalinsiu ir aš savo patirtimi smile.gif .kadangi dirbu medicinoje,tai dažnai plaunu rankas, mūviu gumines pirštines - taip,kad rankų oda labai kenčia, kremus esu naudojus visus kuriuos įmanima nusipirkti Lietuvoje g.gif , bet nei vienas stebuklo nepadarydavo schmoll.gif .Prieš porą metų atradau sau išsigelbėjimą - maždaug kas pusmetį vaikštau pas manikiūristę, kuri daro parafino voneles, tai užtenka 4-6 kartų ir rankos atsigauna, ir tada bet koks kremas tinka biggrin.gif
Atsakyti
neutrogena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KRV @ 2011 02 22, 17:23)
pasidalinsiu ir aš savo patirtimi smile.gif .kadangi dirbu medicinoje,tai dažnai plaunu rankas, mūviu gumines pirštines - taip,kad rankų oda labai kenčia, kremus esu naudojus visus kuriuos įmanima nusipirkti Lietuvoje g.gif , bet nei vienas stebuklo nepadarydavo schmoll.gif .Prieš porą metų atradau sau išsigelbėjimą - maždaug kas pusmetį vaikštau pas manikiūristę, kuri daro parafino voneles, tai užtenka 4-6 kartų ir rankos atsigauna, ir tada bet koks kremas tinka biggrin.gif

Pagaliau ir as prisiruosiau parafino voneliu procedurai, bet po jos nesijauciau gerai: jautesi dar didesnis odos sausumas. Nezinau, ar man si procedura netiko, ar cia tik atsitiktinumas... bet toliau proceduru netesiau... g.gif
Atsakyti
Eucerin su šlapalu
Atsakyti