Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa rankų oda

Aš Florena dabar naudoju, riebus ir pamaitina odytę wub.gif Naudojau Faberlic'o kremą- nepatiko
Atsakyti
QUOTE(Praurimė @ 2010 11 08, 21:41)
nu, manau, sviestmedžio dabar galima rasti beveik visose el.parduotuvėse ar sveikose pardėse  lotuliukas.gif Aš naudoju sviestmedį iš kvapų namų, ilgai naudojasi thumbup.gif  o kokosą pirkau CUP'e  mirksiukas.gif

o kurioj vietoj konkreciai?
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2010 11 22, 13:08)
o kurioj vietoj konkreciai?

Trečiam, berods, aukšte. Atvažiavus su mašina į trečią aukštą ir einant į CUP'ą, tai iškart prie įėjimo maža tokia parduotuvėlė eko yra, kur visokie aliejukai, kosmetika (yra ir dekoratyvinės eko kosmetikos Nvey, kurią labai mėgau, kol neaptikau Benecos, kuri gerokai pigesnė, nors ir ne eko, bet užtenka ir natūralios man ax.gif ). Lyg ir maisto pakuoto dar kažkiek ten buvo, tiksliai nepamenu blush2.gif net neatkreipiau dėmesio, kaip ta parduotuvėlė vadinasi doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.
Turiu tokią problemėlę, gal jūs ką nors patarsit.
Nuo praeitų metų maždaug tokiu laiku rankos pradeda baisiai sausėt ir net lupasi oda. Nežinau ką daryti unsure.gif naudoju rankų kremus, naudoju tokį gelį "Fenistil", tai kol rankos išteptos atrodo normaliai, bet tik nusiplaunu rankas ir vėl tas pats.
Kreipiausi į gydytojus, bet nieko nepasakė, tik kažką užsiminė, kad gal kokią alergija ar kažko trūksta, nieko konkretaus nepasakė. schmoll.gif
Ir taip tęsiasi maždaug nuo lapkričio iki sausio. Gal patarsit kokį kremuką ar kam nors ir taip buvo.
Atsakyti
As darausi parafino voneles ir tepu sviestmedzio aliejum,padeda ,tik reikia nuolat tai daryti.
Atsakyti
Manau, kad verta pameginti sviestmedzio alieju bigsmile.gif O ji gryna tepate ar maisote su kokiais aliejais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey/Tea: 25 lapkričio 2010 - 21:52
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 11 25, 22:49)
Manau, kad verta pameginti sviestmedzio alieju bigsmile.gif O ji gryna tepate ar maisote su kokiais aliejais?

Aš tai su niekuo sviestmedžio/taukmedžio nemaišau. Tikrai nebūtina, nebent gal galima kokio eterinio aliejaus lašiuką kitą įlašint dėl kvapo smile.gif Aš ir rankas, ir pėdas tepu su taukmedžio aliejum - gerai minkština ir drėkina odą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 11 25, 22:49)

as gryna tepu,man kvapas priimtinas,beje ir vaikuciu patepu ,ir pries baseina visad patepu kuneli,kad chlorotas vanduo taip nesausintu,siaip labai pamegau Sheagold,jis toks svelnesnis,ne gabalinis,tik naudojasi greiciau smile.gif
Atsakyti
Svieki aš turi šita kakavos sviesdmedi girdėjau kad irrankom gali ji naudotidi user posted image
bet nelabai isivaizduoju ji naudoti gal kas gali man patarti doh.gif
ax.gif Bučiau labai dėkinga
Atsakyti
QUOTE(rande @ 2010 11 30, 23:52)
Svieki aš turi šita kakavos sviesdmedi girdėjau kad irrankom gali ji naudotidi user posted image
bet nelabai isivaizduoju  ji naudoti gal kas gali man patarti doh.gif
ax.gif  Bučiau labai dėkinga

As turiu kietos formos sviestmedi, tai tiesiog pasildau tarp delnu ar indelyje su karstu vandeniu (sviesta idedu i lekstele, o ja imerkiu i kita su vandeniu:) Tada labai paprasta issitepti rankas. Rankos nustojo sauseti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rande @ 2010 11 30, 23:52)
bet nelabai isivaizduoju  ji naudoti gal kas gali man patarti doh.gif
ax.gif  Bučiau labai dėkinga

Kietuosius sviestus išsuku su prieskonių grūstuve dubenėtyje (bet galima ir šaukštu bandyti) iki baltos gana purios masės ir tada atgal į induką sukrečiu. Lengvai tepasi ir šildyti nereikia ax.gif
Atsakyti
ačiū už patarimus thumbup.gif
Atsakyti