Man tai pats geriausias atradimas sausai odai (ne tik rankų) - sviestmedžių arba taukmedžių aliejus Su kokosu tepu visą kūną po dušo, tai ir super drėkina ir kvepia O taukmedį dažniausiai tik rankoms ir pėdoms naudoju, kai jau labai labai išsausėja. Ir kainos tokios pat kaip įprastų kremų. Pvz., vakar kaip tik pirkaunaują kokoso indelį 120ml, tai sumokėjau tik 23lt Anksčiau pirkdavau iš Kvapų namų už 32 lt
QUOTE(Praurimė @ 2010 11 08, 16:34)
Man tai pats geriausias atradimas sausai odai (ne tik rankų) - sviestmedžių arba taukmedžių aliejus Su kokosu tepu visą kūną po dušo, tai ir super drėkina ir kvepia O taukmedį dažniausiai tik rankoms ir pėdoms naudoju, kai jau labai labai išsausėja. Ir kainos tokios pat kaip įprastų kremų. Pvz., vakar kaip tik pirkaunaują kokoso indelį 120ml, tai sumokėjau tik 23lt Anksčiau pirkdavau iš Kvapų namų už 32 lt
Sviestmedis man irgi gerai drėkina, bet kur turiu, labai kietas, nepatogu
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 08, 20:04)
Sviestmedis man irgi gerai drėkina, bet kur turiu, labai kietas, nepatogu
Na, sviestmedis minkštėja prie kokių 25 laipsnių, man atrodo, tai pabandyk laikyti vonioje, gal bent kiek suminkštės O aš tai kietą tepu. Įtrinant į odą suminkštėja, išsilydo
QUOTE(Praurimė @ 2010 11 08, 19:30)
Na, sviestmedis minkštėja prie kokių 25 laipsnių, man atrodo, tai pabandyk laikyti vonioje, gal bent kiek suminkštės O aš tai kietą tepu. Įtrinant į odą suminkštėja, išsilydo
ir jį turbūt galima įsigyt "Ekodėjoj"?
QUOTE(Praurimė @ 2010 11 08, 20:30)
Vonioj būna, bet vistiek kietas ant radiatoriaus statau, tada minkštesnis pasidaro.
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 08, 22:00)
Vonioj būna, bet vistiek kietas ant radiatoriaus statau, tada minkštesnis pasidaro.
o, tikrai, gera mintis
QUOTE(Vitulka @ 2010 11 08, 21:59)
ir jį turbūt galima įsigyt "Ekodėjoj"?
nu, manau, sviestmedžio dabar galima rasti beveik visose el.parduotuvėse ar sveikose pardėse Aš naudoju sviestmedį iš kvapų namų, ilgai naudojasi o kokosą pirkau CUP'e
QUOTE(spilgiukee @ 2010 09 09, 12:53)
turiu nemaza problemyte nuo chemikalu ant keletos pirstu atsirado pirmieji egzemos pozymiai... kuo toliau tuo labiau pleciasi isbandziau ivairiu tepaliuku is vaistines, taip pat ivairius pigius ir brangius ranku kremus. nelabai kas padeda! su pirkstinemis darbuotis irgi nelabai pasiteisina, del to, kad rankos pirstinese suprakaituoja ir rezultatas dar blogesnis. dabar jau netgi pradedu pastebeti, kad pablogeja ir nuo vandens, ta prasme kai rankos ilgai buna slapios.
gal kas susiduret su panasia problema? kaip kovojat, gydotes? aciu uz patarimus
gal kas susiduret su panasia problema? kaip kovojat, gydotes? aciu uz patarimus
pas mane irgi tokia pati problema, ypac suaktyveja rudeni/pacasari, vasarai keliems men buvo isnykus
labiausiai padeda Fucicort kremukas, bet anas su antibiotikais, beit niezejima ir berima labai greit naikina, tai saugau ji paciam blogiausiam atvejui
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 11 16, 12:31)
Man labai patiko "Himalaya" ranku kremas sausai odai - eurovaistineje su akcija net 4 Lt nekainuoja, o rezultatas Neriebus, be erzinancio kvapo - su migdolu, alyvuogiu, saulegrazu aliejais
Aš kažkokį Himalaya neseniai baigiau, tai nieko gero, trūko drėkinimo
Užbėgus į sarma pasiūlė garnier mėlynoj tūbelei krema rankoms, pažiūrėjau į tą reikalą kreivai bet dar buvo nuolaida jam ir šiaip kaina nesikanžiojo tai pagalvojau prigriebsiu. Nes rankos jau buvo baisios, pirštines nusiimt baisu, net teko vaistinei pirkti minkštikli nes trukinet vietomis buvo pradėjusios ir likau labai maloniai nustebusi, nes ta firma nelabai žaviuosi, bet labai patiko ir rezultatas gana greit pastebimas