Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa rankų oda

Man tai pats geriausias atradimas sausai odai (ne tik rankų) - sviestmedžių arba taukmedžių aliejus thumbup.gif Su kokosu tepu visą kūną po dušo, tai ir super drėkina ir kvepia smile.gif O taukmedį dažniausiai tik rankoms ir pėdoms naudoju, kai jau labai labai išsausėja. Ir kainos tokios pat kaip įprastų kremų. Pvz., vakar kaip tik pirkaunaują kokoso indelį 120ml, tai sumokėjau tik 23lt thumbup.gif Anksčiau pirkdavau iš Kvapų namų už 32 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Praurimė @ 2010 11 08, 16:34)
Man tai pats geriausias atradimas sausai odai (ne tik rankų) - sviestmedžių arba taukmedžių aliejus thumbup.gif  Su kokosu tepu visą kūną po dušo, tai ir super drėkina ir kvepia  smile.gif O taukmedį dažniausiai tik rankoms ir pėdoms naudoju, kai jau labai labai išsausėja. Ir kainos tokios pat kaip įprastų kremų. Pvz., vakar kaip tik pirkaunaują kokoso indelį 120ml, tai sumokėjau tik 23lt  thumbup.gif  Anksčiau pirkdavau iš Kvapų namų už 32 lt smile.gif

Sviestmedis man irgi gerai drėkina, bet kur turiu, labai kietas, nepatogu doh.gif
Atsakyti
Pats geriausias ranku kremas yra TBS kanapiu kremas. kaina apie 40lt. bet tikrai lb ilgam uztenka ir efektas tikrai yra smile.gif ir kvapas man lb patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 08, 20:04)
Sviestmedis man irgi gerai drėkina, bet kur turiu, labai kietas, nepatogu  doh.gif

Na, sviestmedis minkštėja prie kokių 25 laipsnių, man atrodo, tai pabandyk laikyti vonioje, gal bent kiek suminkštės mirksiukas.gif O aš tai kietą tepu. Įtrinant į odą suminkštėja, išsilydo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Praurimė @ 2010 11 08, 19:30)
Na, sviestmedis minkštėja prie kokių 25 laipsnių, man atrodo, tai pabandyk laikyti vonioje, gal bent kiek suminkštės mirksiukas.gif  O aš tai kietą tepu. Įtrinant į odą suminkštėja, išsilydo smile.gif

ir jį turbūt galima įsigyt "Ekodėjoj"? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Praurimė @ 2010 11 08, 20:30)
Na, sviestmedis minkštėja prie kokių 25 laipsnių, man atrodo, tai pabandyk laikyti vonioje, gal bent kiek suminkštės mirksiukas.gif  O aš tai kietą tepu. Įtrinant į odą suminkštėja, išsilydo smile.gif

Vonioj būna, bet vistiek kietas biggrin.gif ant radiatoriaus statau, tada minkštesnis pasidaro.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 08, 22:00)
Vonioj būna, bet vistiek kietas biggrin.gif ant radiatoriaus statau, tada minkštesnis pasidaro.

o, tikrai, gera mintis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 11 08, 21:59)
ir jį turbūt galima įsigyt "Ekodėjoj"?  cool.gif

nu, manau, sviestmedžio dabar galima rasti beveik visose el.parduotuvėse ar sveikose pardėse lotuliukas.gif Aš naudoju sviestmedį iš kvapų namų, ilgai naudojasi thumbup.gif o kokosą pirkau CUP'e mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2010 09 09, 12:53)
turiu nemaza problemyte doh.gif  nuo chemikalu ant keletos pirstu atsirado pirmieji egzemos pozymiai... kuo toliau tuo labiau pleciasi verysad.gif  isbandziau ivairiu tepaliuku is vaistines, taip pat ivairius pigius ir brangius ranku kremus. nelabai kas padeda! su pirkstinemis darbuotis irgi nelabai pasiteisina, del to, kad rankos pirstinese suprakaituoja ir rezultatas dar blogesnis. dabar jau netgi pradedu pastebeti, kad pablogeja ir nuo vandens, ta prasme kai rankos ilgai buna slapios.
gal kas susiduret su panasia problema? kaip kovojat, gydotes? aciu uz patarimus drinks_cheers.gif

pas mane irgi tokia pati problema, ypac suaktyveja rudeni/pacasari, vasarai keliems men buvo isnykus
labiausiai padeda Fucicort kremukas, bet anas su antibiotikais, beit niezejima ir berima labai greit naikina, tai saugau ji paciam blogiausiam atvejui doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Man labai patiko "Himalaya" ranku kremas sausai odai - eurovaistineje su akcija net 4 Lt nekainuoja, o rezultatas thumbup.gif Neriebus, be erzinancio kvapo - su migdolu, alyvuogiu, saulegrazu aliejais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 11 16, 12:31)
Man labai patiko "Himalaya" ranku kremas sausai odai - eurovaistineje su akcija net 4 Lt nekainuoja, o rezultatas thumbup.gif Neriebus, be erzinancio kvapo - su migdolu, alyvuogiu, saulegrazu aliejais smile.gif

Aš kažkokį Himalaya neseniai baigiau, tai nieko gero, trūko drėkinimo schmoll.gif
Atsakyti
Užbėgus į sarma pasiūlė garnier mėlynoj tūbelei krema rankoms, pažiūrėjau į tą reikalą kreivai bet dar buvo nuolaida jam ir šiaip kaina nesikanžiojo tai pagalvojau prigriebsiu. Nes rankos jau buvo baisios, pirštines nusiimt baisu, net teko vaistinei pirkti minkštikli nes trukinet vietomis buvo pradėjusios ir likau labai maloniai nustebusi, nes ta firma nelabai žaviuosi, bet labai patiko ir rezultatas gana greit pastebimas
Atsakyti