Gal galėtumėte palyginti las kerites (jei gerai parašiau) rankų kremus baltoj ir geltonoj pakuotėj? Aš turiu baltoj, tad galvoju, kuo skiriasi tas geltonoj
man patinka vakare itrinti rankas alyvuogiu ar migdolu aliejumi
As naudoju kamil ranku krema sensitive jo kavpas tai man nelabai, gal kad su glicerinu, nors siaip parasyta, kad bekvapis Bet padeda tikrai
turiu nemaza problemyte nuo chemikalu ant keletos pirstu atsirado pirmieji egzemos pozymiai... kuo toliau tuo labiau pleciasi isbandziau ivairiu tepaliuku is vaistines, taip pat ivairius pigius ir brangius ranku kremus. nelabai kas padeda! su pirkstinemis darbuotis irgi nelabai pasiteisina, del to, kad rankos pirstinese suprakaituoja ir rezultatas dar blogesnis. dabar jau netgi pradedu pastebeti, kad pablogeja ir nuo vandens, ta prasme kai rankos ilgai buna slapios.
gal kas susiduret su panasia problema? kaip kovojat, gydotes? aciu uz patarimus
mano labai rankos ir nagai atsigavo nuo sezamo nerafinuoto aliejaus, kelis kartus per diena pateplioju, labai greitai susigeria ir net atrodo kad oda pasviesejo, o manau todel kad sudrekino
Naujas bandymas gerokai atvėsus orams: kremas rankoms " Corine de Farme" hand and nail cream". Pirkau jį vasarą, tada pasirodė riebokas, bet dabar visai patinka. Bandau atsiminti kaina: apie 10 Lt. su trupučiu
QUOTE(Madera @ 2010 10 10, 12:57)
Naujas bandymas gerokai atvėsus orams: kremas rankoms " Corine de Farme" hand and nail cream". Pirkau jį vasarą, tada pasirodė riebokas, bet dabar visai patinka. Bandau atsiminti kaina: apie 10 Lt. su trupučiu
O kur jį pirkote jei ne paslaptis?
QUOTE(JurgaS @ 2010 10 10, 15:52)
O kur jį pirkote jei ne paslaptis?
Pirkau "Maximoje" Mindaugo g. Tikriausiai reiktų ieškoti didesniuose prekybos centruose, nes mažuose gali ir nebūti...
Papildyta:
QUOTE(Madera @ 2010 10 10, 12:57)
Pamiršau paminėti, kad ant pakuotės rašoma "Be parabenų. Be dažomųjų medžiagų", "98 proc. natūralių medžiagų".
QUOTE(spilgiukee @ 2010 09 09, 13:53)
turiu nemaza problemyte nuo chemikalu ant keletos pirstu atsirado pirmieji egzemos pozymiai... kuo toliau tuo labiau pleciasi isbandziau ivairiu tepaliuku is vaistines, taip pat ivairius pigius ir brangius ranku kremus. nelabai kas padeda! su pirkstinemis darbuotis irgi nelabai pasiteisina, del to, kad rankos pirstinese suprakaituoja ir rezultatas dar blogesnis. dabar jau netgi pradedu pastebeti, kad pablogeja ir nuo vandens, ta prasme kai rankos ilgai buna slapios.
Man sis labai padejo, gana nepigiai gaunasi, bet jo ten toms pazeistoms vietoms nedaug tesunaudoji. Tik patepti siulyciau keleta kartu dienoje. Nezinau ar sutapimas, bet man nuo psoriazes padejo, kai jau apie 4 metus vargau ir buvau irgi visko isbandziusi
Dermatodoron
QUOTE(ryyd @ 2010 10 10, 20:15)
Man sis labai padejo, gana nepigiai gaunasi, bet jo ten toms pazeistoms vietoms nedaug tesunaudoji. Tik patepti siulyciau keleta kartu dienoje. Nezinau ar sutapimas, bet man nuo psoriazes padejo, kai jau apie 4 metus vargau ir buvau irgi visko isbandziusi
Dermatodoron
Dermatodoron
aciukas
man pataria periodiskai darytis parafino voneles, bet pastebejau, kad kol dedu parafina, tol rezultatas aisku geras, bet tik nutraukiu ir vel tas pats...
nenoriu pripratinti savo ranku prie jo, nes kas bus senatvej, jeigu jau dabar tokios problemos
QUOTE(spilgiukee @ 2010 09 09, 13:53)
As susiduriau Niekas nepadejo, kaip tik nekist ranku i vandeni daugiau, negu reikia, t.y. rankas tik higienos sumetimais slapint (ir geriau muilo nenaudot), o daugiau ne Po to, kai suslapindavau rankas dar patpdavau kermu, kad nesausetu. Geriausias budavo Nivea losijonas toks su dozatorium, bet dabar nebera prekyboje jo, tai antras atradimas- Florena su alyvuogem. Daugiau nezinau ne vieno gero kremo Tiesa, dabar esu atradus naturalu vazelina, galbut savo laiku jis butu padejes ir serpetojanciai odai.