Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa rankų oda

Man tai jau niekas nepadės verysad.gif , nes nušąlusios buvo stipriai rankos, kai tik ruduo ir žiema, jos pamėlę, suskilinėjusios, sausos. Kasdien po porą kartų tepuosi kremu su taukmedžiu, arba Nivea, specialų. Nieko unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Teta Anna @ 2010 02 04, 20:28)
Man tai jau niekas nepadės  verysad.gif , nes nušąlusios buvo stipriai rankos, kai tik ruduo ir žiema, jos pamėlę, suskilinėjusios, sausos. Kasdien po porą kartų tepuosi kremu su taukmedžiu, arba Nivea, specialų. Nieko  unsure.gif .

nereikia noreti rezultato is kremo kuri pardavineja maxima..rekomenduoju is the body shop su kanapem(kvapas gali nepatikt) bet pats kremas thumbup.gif kaina apie 40lt
Atsakyti
QUOTE(*Laila* @ 2010 02 03, 10:41)
Kiek teko isbandyti kremu, padejo tik vienintelis Neutrogena  smile.gif

mano mazajai buvo ziauriai issausejusi rankyciu odyte,tai nuejau i vaistine (UK) ir man pasiule sita Neutrogena,is pradziu truputeli supykau,nes mazajai buvo tik 2 metukai ir maciau kad jai tikrai skauda,maniau kad reiketu kazko rimtesnio,bet sitas kremas tikrai padejo ir labai greitai.
Atsakyti
Mano ranku oda rudeni-ziema visuomet labai issauseja ne tik nuo salcio, bet ir nuo dazno ranku plovimo su kietu vandeniu. Tai man gelbeja tik aliejai, dar turiu siuo metu toki tepaliuka dermobaza. Jisai toks kaip vazelinas tai pariebina, sudrekina neblogai kazkiek padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teta Anna @ 2010 02 04, 19:28)
Man tai jau niekas nepadės  verysad.gif , nes nušąlusios buvo stipriai rankos, kai tik ruduo ir žiema, jos pamėlę, suskilinėjusios, sausos. Kasdien po porą kartų tepuosi kremu su taukmedžiu, arba Nivea, specialų. Nieko  unsure.gif .

Aš irgi esu nušalusi rankas, irgi niekas nepadeda nuo mėlynavimo ir viso kito gėrio. Vienintelis dalykas kas nors šiek tiek apgydė tai Mirra Lux kremas. Bet jį reikia naudoti ilgai ir kasdien, sunaudojau dvi pakuotes ir pastebėjau, kad tikrai jua netaip mėlynuoja rankos. Šią žiema nepirkau tai vėl tas pats, dabar planuoju kelionę į parduotuvę vėl pirksiu rolleyes.gif
Atsakyti
Drauge parveze is Vokietijos 75 ml Neutrogenos ranku kremu. Tai galeciau parduoti uz 11 Lt jei ka sudomintu. Vis pigiau nei parduotuveje smile.gif Taip pat turiu ir Neutrogenos kuno losijonu. Kaina irgi sutartume. Mano tel: +370 68495442
Atsakyti
mano ranku oda ir sausoka tai tepu Nivea Sos kremu, visai man padeda wink.gif
Atsakyti
Siandien ir as nusipirkau. Pirmas ispudis puikus smile.gif

QUOTE(amber123 @ 2010 01 12, 20:27)
As nesenai atradau Raskila firmos su ozku pienu krema ranku.. kainuoja pora lt bet lb patiko  wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Teta Anna @ 2010 02 04, 20:28)

Kažaka ir mano buvo tokios rankos. Gydžiausi labai paprastai, kiekvieną vakarą tepdavau rankas rankų kremu ir taip išsigydžiau mirksiukas.gif Bet gydžiausi gal kokius metus, bet man padėjo mirksiukas.gif Dabar labai saugau rankas, kad kuo mažiau šaltu.
Atsakyti
user posted image Pats geriausias kremas. Po jo rankos silkines tiesiog wub.gif
*laila* pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrandNewSmile: 27 balandžio 2010 - 11:19
QUOTE(BrandNewSmile @ 2010 04 27, 12:18)
user posted image Pats geriausias kremas. Po jo rankos silkines tiesiog  wub.gif
*laila* pritariu  drinks_cheers.gif

o man sitas labiausiai nepatikes schmoll.gif geriausias mano turetas Chanel kompanijos kremukas
Atsakyti
O man Florena creme, mit Kamille 4u.gif
Atsakyti