Man padeda Avon ranku pylingas su sviestmedziu ir po to rankas istepu Avon parafino kauke (cia viskas is Spa planet serijos), kauke istepu ir palaikau ilgiau, net valanda ar ilgiau. Nesu didele Avon kosmetikos gerbeja, bet sios priemones man patiko. O is kremu patiko Les Karites, planuoju pabandyti ir TBS su kanapem.
O man labai padeda BIOderma-L linijos Rankų balzamas. Ir nebrangus ir tikrai patikimai saugo mano rankas.
naudoju panthenol extra dry skin milk ar panasiai, toks baltai oranzinis buteliukas, pirkau vaistinej, naudoju ir kunui ir rankoms - greitai susigeria, gerai pamaitina sausa oda
Man labiausiai patiko Anna lotan mineralinis rankų kremukas tokios švelniai rožinės spalvytės, skaniai kvepia ir rankytes po jo tiesiog šilkinės! Be to, nepalieka riebios plėvelės...
turiu Clinique ranku krema,labai patinka.be to,kazkuri jau cia rase,kad labai gerai alyvuogiu aliejus,ypac nakciai issitepti ir uzsideti pirstinaites
as tai naudoju toki: tik didesnio pv neradau vadinasi shea karite:
o gal zinote, ar labai skiriasi les karites ir she karite kremai?
o gal zinote, ar labai skiriasi les karites ir she karite kremai?
Mano labai sausa ranku oda. Ir kiek tik nebandziau ranku kremu . Ir pries keleta dienu nusipirkau TBS ranku krema su kanapem. Tai zinokit man jis labai labai . Kaina zinoma didesne nei kitu, bet uz tai labai geras jis man
QUOTE(veiva @ 2008 02 15, 22:39)
Mano labai sausa ranku oda. Ir kiek tik nebandziau ranku kremu . Ir pries keleta dienu nusipirkau TBS ranku krema su kanapem. Tai zinokit man jis labai labai . Kaina zinoma didesne nei kitu, bet uz tai labai geras jis man
Pritariu.Atradau stebukla rankoms ir as.TBS ranku kremas su kanapem.Tikrai dar tokio gero nebuvau turejus.Jau senai man drauges sakydavo,kad ziauriai geras,bet va isitikinau pati
Gal ir mane tas TBS išgelbėtų, nebežinau ką daryt, kaip rankos sausėja.........
Aš naudoju pakaitom: Les Karites
Oriflame
TBS kanapinis
Oriflame
TBS kanapinis
QUOTE(Morepink @ 2008 02 17, 01:01)
kuris geriausias?
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 02 26, 14:47)
kuris geriausias?
Visi trys geri, tik tbs per brangus truputi