Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa rankų oda

QUOTE(olivka9 @ 2010 01 28, 14:51)
Man Neutrogena neblogas. rolleyes.gif

as irgi si kremuka naudoju bet man jis nestebuklingas g.gif
Atsakyti
O aš naudoju Generos gražių rankų kremą - taip jis vadinasi wink.gif Sudėty yra migdolo, kokosų aliejaus, alantoino, glicerino ir parafino.

Dar geras Generos rankų ir nagų kremas - intensyviai prižiūrinti ir gydanti priemonė.
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 01 13, 13:51)
Aš irgi per akcija IKI nusipirkau  lotuliukas.gif Labai nustebino, nesitikėjau nieko gero, bet patiko. Darbe naudojamas kasdien  thumbup.gif
o, reiks pabandyti bigsmile.gif nes kiek išbandžiau iki šiol, tai geriausias buvo Faberlic ax.gif
Atsakyti
man lb patinka sis kremas les karites yra droge
user posted image
Atsakyti
QUOTE(more more @ 2010 01 27, 08:20)
parašysiu ir aš savo pastebėjimus. Kai tik atšaldavo orai, iš karto pradėdavo šerpetoti rankų oda (beje kaip pas daugelį). Ką dariau?

1. Nusipirkau iš universiteto vaistinės kilogramą parafino (antram aukšte).

2. Susipyliau į plastikinį dubenį, kurį įstačiau į karšto vandens vonelę ir per kokias 20 -30 min. parafinas išsilydė. Reikia sekti, kad lydytusi po truputį ir neperkarštai, nes neįmanoma bus įkišti rankų.

3. Labai atsargiai ir per kelis kartus merkdavau rankas į skystą parafiną. Tik dar kartą akcentuoju, NENUSIDEGINTI  blink.gif

4. Kai ištraukiu iš parafino, įvynioju rankas į ką nors, kad laikytusi šiluma. Būna užsidėję tokios kietos parafininės pirštinės.

5. Palaikau kiek noriu, po to tas parafinas lengvai nusilupa ir rankytės patampa šilkinės thumbup.gif

O tada kremai tinka VISI, žinoma,  pagal poreikius; kam maitinantis, kam drėkinantis
Papildyta:
Tiesa, neparašiau, kad parafinas kainavo apie 20 litų, bet aš jį naudoju n kartų ta patį. Jis sušyla ir vėl sustingsta tam reikalui skirtam inde . Terlionės yra, bet verta kartą savaitėje ar mėnesyje tą procedūrą pasidaryti

cia tai superine ideja !!! aciu , kad pasidalinote 4u.gif o jis vadinasi kosmetinis parafinas ? ar tiesiog parafinas ? blush2.gif
idomu, kur galima rasti parafino Kaune?
Atsakyti
Parafino proceduros labai pagelbeja rankytiems,ir nagu odele svelnesne pasidaro,neserpetoja,dabar ir salonose atpigo ta procedura,galima sau leist toki malonuma,tuo labiau rezultatas labai nudziugins wink.gif
Atsakyti
nežinau kaip tiksliai vadinasi, nes paprasčiausiu baltų granulių kilograminis maišas parsiduoda vaistineje, o į saloną eiti tai aš nesiryžtu. Reikia visai neskaičiuoti pinigų, kad už tokį paprasta dalyką mokėti 30 - 40 litų g.gif Kai pagalvoju, tai geriau jau kokį geresnį šampūną už juos nusipirksiu... ax.gif
Atsakyti
Naudojau neutrogenos kremą, visai man jis patiko smile.gif Bet dabar pabandymui nusipirkau eucerin kremuką ir esu juo labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(more more @ 2010 01 30, 16:58)
nežinau kaip tiksliai vadinasi, nes paprasčiausiu baltų granulių kilograminis maišas parsiduoda vaistineje, o į saloną eiti tai aš nesiryžtu. Reikia visai neskaičiuoti pinigų, kad už tokį paprasta dalyką mokėti 30 - 40 litų g.gif  Kai pagalvoju, tai geriau jau kokį geresnį šampūną už juos nusipirksiu... ax.gif

dabar jau ir uz 20lt parafino procedura galima pasidaryt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuziukas: 30 sausio 2010 - 22:23
QUOTE(more more @ 2010 01 30, 15:58)
nežinau kaip tiksliai vadinasi, nes paprasčiausiu baltų granulių kilograminis maišas parsiduoda vaistineje, o į saloną eiti tai aš nesiryžtu. Reikia visai neskaičiuoti pinigų, kad už tokį paprasta dalyką mokėti 30 - 40 litų g.gif  Kai pagalvoju, tai geriau jau kokį geresnį šampūną už juos nusipirksiu... ax.gif

aisku, kad nesamone, mano nuomone smile.gif . ypac jei sunku iseiti is namu del vaikiuko smile.gif
be abejo, kas gali eiti i salona, viskas tvarkoj. bet as geriau jau namie pasidarysiu kelis kartus procedura uz vienos proceduros kaina smile.gif
o tai kokioj vaistinej kaune pavyzdziui galima butu nusipirkti tu baltu granuliu ? smile.gif
kiek isbandziau ivairiausiu kremu, alieju - nepadeda sad.gif aisku, dar sezonas kaltas, taciau trukdo gyventi man rankos, kai delnai pedkelnes drasko smile.gif
Atsakyti
Aš manau, kad galima ieškoti tose vaistinėse, kuriuose užsiima vaistų gamyba smile.gif
Atsakyti
Kiek teko isbandyti kremu, padejo tik vienintelis Neutrogena smile.gif
Atsakyti