Mna labai padeda rankas nusišveisti su kavos tirščiais+cukrum, tada išsitepti šiltu medum, pabūti kelias min, nuplauti rankas ir ištepti trupučiu alyvuogių aliejaus Drėkinimo procedūra nr.1.
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 01 11, 12:25)
Nenorėjau kurti naujos temos, taigi klausiu čia, gal kas turi tokią pačią bėdą. Pas mane sutrikusi kraujo apytaką į galunes, t.y. rankos būna žiemą ar vasara raudonos raudonos arba violetinės. Girdėjau, kad padeda tai išspręsti preparatai su ginkmedžiu. Gal kas naudojate ir galite parekomenduoti konkretų preparatą, norėčiau pradeti naudoti, kad vasara būtų rankos gražios. Ačiū iš anksto.
Aisku as galiu klysti, bet ar raudonos ar violetines rankos buna ne delto, kad kazkada jas nusalote? Mano pvz. matyt vaikysteje buvo pasale nes kai nuleidziu rankas zemyn arba pasalu jas rankos pasidaro tamsiai raudonos. O del sutrikusios kraujo apytakos pvz. rankos sala. Ta probleme as taip pat turiu tai nuolat su atsalusiom galunem esu Zinoma galiu klysti. Bet mano atvejis butent toks.
O kremai nemanau, kad cia nepades. Reikia kazka rimciau vartoti.
Man Eucerin padėjo, dar geri kremukai yra Declare
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 01 13, 14:51)
Aš irgi per akcija IKI nusipirkau Labai nustebino, nesitikėjau nieko gero, bet patiko. Darbe naudojamas kasdien
Mama net 3 pagriebe tikrai geras
QUOTE(amber123 @ 2010 01 12, 20:27)
As nesenai atradau Raskila firmos su ozku pienu krema ranku.. kainuoja pora lt bet lb patiko
pasiskaiciau atsiliepimu ir nusipirkau isitikint kas ten toks. Labai patiko, vienas geriausiu is bandytu
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 12, 13:14)
Gal yra atsiliepimu apie Uriage ranku kremuka, kur dabar Eurovaistinese nuolaida?
Ir maciau buna kazkoks tirpalas Silkines rankeles, ar kas bandete? Teko kelis kartus isbandyti, lyg nieko, bet nesiryztu pirkti dar patiko - raso, jog ir dezinfekuoja rankas, tai gal geriau toki nesiotis rankineje nei paprasta krema
Ir maciau buna kazkoks tirpalas Silkines rankeles, ar kas bandete? Teko kelis kartus isbandyti, lyg nieko, bet nesiryztu pirkti dar patiko - raso, jog ir dezinfekuoja rankas, tai gal geriau toki nesiotis rankineje nei paprasta krema
Kaip tik nuolaidų metu buvau nusipirkau. Riebokas, gerai isigeria, man patiko.
kadangi kremą rankom perku minimum vieną kartą per mėnesį, tai jis vienas iš tų, kurį dar nusipirksiu. Tik nuolaidos jau baigėsi
dabar bandysiu paieškoti visoms patikusio kremuko su ožkos pienu
Mano ranku oda irgi labai sausa. Bandziau nemazai kremu: ir Margarita su saltalankiais, ir L'occitane su sviestmedziu, ir Deborah, bet kol kas geriausias man Avon kompleksinis ranku kremas.
Pasiskaiciau jusu pasisakymus, tai kai bagsiu, bandysiu nusipirkti ta Raskilos
Pasiskaiciau jusu pasisakymus, tai kai bagsiu, bandysiu nusipirkti ta Raskilos
parašysiu ir aš savo pastebėjimus. Kai tik atšaldavo orai, iš karto pradėdavo šerpetoti rankų oda (beje kaip pas daugelį). Ką dariau?
1. Nusipirkau iš universiteto vaistinės kilogramą parafino (antram aukšte).
2. Susipyliau į plastikinį dubenį, kurį įstačiau į karšto vandens vonelę ir per kokias 20 -30 min. parafinas išsilydė. Reikia sekti, kad lydytusi po truputį ir neperkarštai, nes neįmanoma bus įkišti rankų.
3. Labai atsargiai ir per kelis kartus merkdavau rankas į skystą parafiną. Tik dar kartą akcentuoju, NENUSIDEGINTI
4. Kai ištraukiu iš parafino, įvynioju rankas į ką nors, kad laikytusi šiluma. Būna užsidėję tokios kietos parafininės pirštinės.
5. Palaikau kiek noriu, po to tas parafinas lengvai nusilupa ir rankytės patampa šilkinės
O tada kremai tinka VISI, žinoma, pagal poreikius; kam maitinantis, kam drėkinantis
Papildyta:
Tiesa, neparašiau, kad parafinas kainavo apie 20 litų, bet aš jį naudoju n kartų ta patį. Jis sušyla ir vėl sustingsta tam reikalui skirtam inde . Terlionės yra, bet verta kartą savaitėje ar mėnesyje tą procedūrą pasidaryti
2. Susipyliau į plastikinį dubenį, kurį įstačiau į karšto vandens vonelę ir per kokias 20 -30 min. parafinas išsilydė. Reikia sekti, kad lydytusi po truputį ir neperkarštai, nes neįmanoma bus įkišti rankų.
3. Labai atsargiai ir per kelis kartus merkdavau rankas į skystą parafiną. Tik dar kartą akcentuoju, NENUSIDEGINTI
4. Kai ištraukiu iš parafino, įvynioju rankas į ką nors, kad laikytusi šiluma. Būna užsidėję tokios kietos parafininės pirštinės.
5. Palaikau kiek noriu, po to tas parafinas lengvai nusilupa ir rankytės patampa šilkinės
O tada kremai tinka VISI, žinoma, pagal poreikius; kam maitinantis, kam drėkinantis
Papildyta:
Tiesa, neparašiau, kad parafinas kainavo apie 20 litų, bet aš jį naudoju n kartų ta patį. Jis sušyla ir vėl sustingsta tam reikalui skirtam inde . Terlionės yra, bet verta kartą savaitėje ar mėnesyje tą procedūrą pasidaryti
QUOTE(more more @ 2010 01 27, 09:20)
parašysiu ir aš savo pastebėjimus. Kai tik atšaldavo orai, iš karto pradėdavo šerpetoti rankų oda (beje kaip pas daugelį). Ką dariau?
Papildyta:
Papildyta:
As taip ir nenueinu i salona, nors daug kas sako, kad labai padeda ... Super ideja! ir nebrangi! tik... belieka nusipirkti ir prisiruosti prosedurai!
aciu už patarimą