Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa rankų oda

QUOTE(Dovė* @ 2010 01 04, 01:33)
SWISSO LOGICAL
Hand Lotion
firma zepter
gamintojas sveicarija  4u.gif baltas butelaitis su dozatorium
yra toks pat ir ranku kremas bet losjonas lengvesnes konsistencijos labai fainas gerai susigeria nepalieka riebumo jausmo  thumbup.gif

Aš irgi jau antrą pakuotę baigiu išnaudoti, labai patinka thumbup.gif MB irgi giria, nes greit rankos sugyja. Naudoju losjoną 300 ml. buteliukas su dozatoriumi. Manau reiks ir kremą išbandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Migdolų aliejus švelnina rankas

Sudiržusios rankos patepus migdolų aliejumi taps vėl švelnios ir lygios. Aliejaus riebalai suminkština jas. Jaunystės vitaminas E išlygina raukšleles ir pašalina pigmentines dėmes. Palepinkite savo rankas kartą per savaitę tokiu mišiniu: 10 ml migdolų aliejaus ir 3 lašai arbatmedžių aliejaus. Ištepkite, 5 minutes pamasažuokite. Aliejaus likučius nuvalykite kosmetine servetėle.
Atsakyti
QUOTE(Dovė* @ 2010 01 04, 02:33)
SWISSO LOGICAL
Hand Lotion
firma zepter
gamintojas sveicarija  4u.gif baltas butelaitis su dozatorium
yra toks pat ir ranku kremas bet losjonas lengvesnes konsistencijos labai fainas gerai susigeria nepalieka riebumo jausmo  thumbup.gif

o kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2010 01 08, 17:03)
o kokia kaina?

apie 50lt mokejau, jau 2 butelaicius sutepiau ir nieko, kol susitepi gerai, kai isigeria po laiko vel sausa. Na tik kvapas tai nerealus, oi kaip skaniai kvepia wub.gif
Atsakyti
naudoju l'occitane su taukmedziu, tai vis negaliu atsidziaugt. Labai puikiai drekina ir nors skaitosi bekvapis, bet labai malonu kvapa neikyru turi. Kai pasitepu rankas, po to negaliu liautis ju lietusi biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien nusipirkau Himalaya antiseptic Cream, vaistininkė patarė. Bandysiu gyditi pirštus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 01 08, 10:57)
Aš irgi jau antrą pakuotę baigiu išnaudoti, labai patinka  thumbup.gif MB irgi giria, nes greit rankos sugyja. Naudoju losjoną 300 ml. buteliukas su dozatoriumi. Manau reiks ir kremą išbandyti  mirksiukas.gif

mano MB irgi labai patinka tas kremas pats tepasi rankas juo biggrin.gif sako labai geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2010 01 08, 23:32)
naudoju l'occitane su taukmedziu, tai vis negaliu atsidziaugt. Labai puikiai drekina ir nors skaitosi bekvapis, bet labai malonu kvapa neikyru turi. Kai pasitepu rankas, po to negaliu liautis ju lietusi  biggrin.gif

O man jis netiko doh.gif Per silpnas jis man
Atsakyti
Nenorėjau kurti naujos temos, taigi klausiu čia, gal kas turi tokią pačią bėdą. Pas mane sutrikusi kraujo apytaką į galunes, t.y. rankos būna žiemą ar vasara raudonos raudonos arba violetinės. Girdėjau, kad padeda tai išspręsti preparatai su ginkmedžiu. Gal kas naudojate ir galite parekomenduoti konkretų preparatą, norėčiau pradeti naudoti, kad vasara būtų rankos gražios. Ačiū iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2010 01 08, 22:32)
naudoju l'occitane su taukmedziu, tai vis negaliu atsidziaugt. Labai puikiai drekina ir nors skaitosi bekvapis, bet labai malonu kvapa neikyru turi. Kai pasitepu rankas, po to negaliu liautis ju lietusi  biggrin.gif

L'occitane su taukmedžiu geras drinks_cheers.gif
Tik gaila kad kvapas nėra malonus doh.gif
Atsakyti
As nesenai atradau Raskila firmos su ozku pienu krema ranku.. kainuoja pora lt bet lb patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 01 12, 20:27)
As nesenai atradau Raskila firmos su ozku pienu krema ranku.. kainuoja pora lt bet lb patiko  wub.gif

Aš irgi per akcija IKI nusipirkau lotuliukas.gif Labai nustebino, nesitikėjau nieko gero, bet patiko. Darbe naudojamas kasdien thumbup.gif
Atsakyti