Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa rankų oda

QUOTE(Dovė* @ 2009 12 27, 03:24)

o seip rankas tepu su Zepter firmos losjonu jo man kvapas nerealus ir kas be ko labai geras  thumbup.gif

geras, jie ir kremus turi bigsmile.gif
Atsakyti
Kad ir kokiu kremu tepu rankas, įmaišau šiek tiek natūralaus kosmetinio migdolų aliejaus. Efektas superinis biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 27, 14:36)
zepter bandziau pas drauge, labai patiko, jei apie ta pati snekam  thumbup.gif

manau apie ta pati ranku losjonas swisso logical thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Monrutė @ 2009 12 27, 15:25)
geras, jie ir kremus turi bigsmile.gif

aha turi ne tik puodus bet ir kremus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovė* @ 2009 12 27, 23:09)

aha turi ne tik puodus bet ir kremus  biggrin.gif

o kaip tiksliai vadinasi?
Atsakyti
Man rankoms geriausi:

Weleda Skin Food - maitinimui, nes labai intensyviai veikia. Naudoju retai. wub.gif
Phantenol rankų kremas iš vaistinės - kasdienai, nes nepalieka plėvelės. 4u.gif

kartais darausi kavos pilingą-masažą plaštakoms.

....rankos lieka ypač švelnios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SiVidz @ 2010 01 01, 23:19)
....rankos lieka ypač švelnios   wub.gif

aš taip pat darausi, tikrai lieka ypatingai švelnios, bet jau kvapas.. Šiaip mėgstu ką tik užplikytos kavos kvapą, nors jos negeriu, man neskanu, bet kai įtrini į rankas, ir nuplauni, lieka grynai rūkalų kvapas ir ilgokai laikosi, žinoma jei kelis kart nuplausi muilu, nebeliks to kvapo, bet ir švelnumo. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 02 sausio 2010 - 03:48
Pamirkau vandenyje su jūros druska ir gausiai kelis kartus per dieną tepu lietuvišku margaritos rankų kremu. Rankos atrodo kaip vasarą.
Atsakyti
QUOTE(SiVidz @ 2010 01 02, 00:19)

....rankos lieka ypač švelnios  wub.gif

As darausi ir rankoms, ir visam kunui ax.gif
Atsakyti
Diena naudou bet koki krema koks pakliuna po ranka,margarita, dar ten keli,o nakciai megstu gausiai issitepti alyvuogiu aliejumi ,taip ir kojytes palepinu,pamirkau gerai vandeni ir prisitepus gausiai i kojines tokias ir gulti einu,tai ryte tikrai geras efektas buna
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2010 01 01, 16:37)
o kaip tiksliai vadinasi?

SWISSO LOGICAL
Hand Lotion
firma zepter
gamintojas sveicarija 4u.gif baltas butelaitis su dozatorium
yra toks pat ir ranku kremas bet losjonas lengvesnes konsistencijos labai fainas gerai susigeria nepalieka riebumo jausmo thumbup.gif
Atsakyti
Nebežinau kuo tepti, pištai(paglvėlių viršūnės) sutrūkinėja iki kraujo ir niekas jų negydo nei sviestmedis nei kremai (Garnier, Essex, neutrogena). Pati rankų oda nėra šiurkšti, labai sušvelnina citrina: pusę citrinos išspaudi ir išgeri arbatą lotuliukas.gif , o su likusia žievele ir minkštimu įtrini rankas, išdžiūna ir vėl įtrini (ypač nakčiai gerai) Bet ką su pirštų oda daryti verysad.gif , mano išbandytos priemonės nepadeda g.gif
Atsakyti
Man Essex geriausias kremas thumbup.gif
Atsakyti