Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa rankų oda

QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 12, 13:14)

Ir maciau buna kazkoks tirpalas Silkines rankeles, ar kas bandete? Teko kelis kartus isbandyti, lyg nieko, bet nesiryztu pirkti biggrin.gif dar patiko - raso, jog ir dezinfekuoja rankas, tai gal geriau toki nesiotis rankineje nei paprasta krema  g.gif

Ai va niekas nepamomentavo ir pati nusipirkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 12, 18:15)
Ai va niekas nepamomentavo ir pati nusipirkau biggrin.gif

Lauksim komentaru - kai panaudosit, idomu ar isties dezinfekuoja ir pan.?
Atsakyti
QUOTE(Svelte @ 2009 12 12, 20:12)
Lauksim komentaru - kai panaudosit, idomu ar isties dezinfekuoja ir pan.?

Na kad svelni oda lieka ir netraukia, tai jau jauciu tikrai smile.gif
o del dezinfekavimo manau irgi tiesa pagal sudeti (glicerinas, salicilo rugstis, alkoholis, arbatmedzio aliejus, kazkks leaf oil ir vanduo). Tai as kaip suprantu dezinfekuoja salicilas, alh., arbatmedis.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(solouro @ 2008 02 29, 09:09)
Eurovaistinėj aptikau rankų kremą Hospital hand, bekvapis, labai gerai susigeria ir rankų oda labai pagerėjo  thumbup.gif

QUOTE(cikada7 @ 2009 02 22, 13:13)
Suskeldejimams yra neblogas ir nebrangus kremas vaistinese, kazkur apie 6 lt. kainuoja, vadinasi hospital cream, tikrai labai pamaitina oda ir gydo suskeldejimus

drinks_cheers.gif Žiemą mano rankas geriausiai saugo būtent Hospital hand cream thumb_yello.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image

šitą naudoju visam kūnui - taip pat ir rankom mirksiukas.gif kvepia! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 12 15, 12:09)
drinks_cheers.gif Žiemą mano rankas geriausiai saugo būtent Hospital hand cream thumb_yello.gif
user posted image

Netiekiamas didmeninės vaistų prekybos įmonių nuo 2009.12.08
Va ka radau vaistai.lt g.gif
Papildyta:
QUOTE(lukasz @ 2009 12 15, 15:16)

Man irgi labai patinka tbs kuno sviestai ne tik kunui, bet ir rankoms thumbup.gif
Atsakyti
Naudoju Zepter rankų losjoną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 15, 20:50)
Netiekiamas didmeninės vaistų prekybos įmonių nuo 2009.12.08

Įdomu kodėl g.gif Na, mažmenininkai dar tikrai turės - teks užsipirkt porai metelių ax.gif
Atsakyti
As tai neatsidziaugiu Kaaralo kremuku skirtuprofesionaliam nauduojimui, kirpeju rankoms,aisku jis kiek skystokas ir ta tubele ne itin patogi,bet kiekis 150ml,o reikia tikrai tik lasiuka,ir oda labai gera buna ilga laika,jis toks visai neriebus,galvojau netiks man,anaiptol,tikrai puikus
Atsakyti
QUOTE(reikli @ 2009 12 16, 20:24)
As tai neatsidziaugiu Kaaralo kremuku skirtuprofesionaliam nauduojimui, kirpeju rankoms,aisku jis kiek skystokas ir ta tubele ne itin patogi,bet kiekis 150ml,o reikia tikrai tik lasiuka,ir oda labai gera buna ilga laika,jis toks visai neriebus,galvojau netiks man,anaiptol,tikrai puikus

Skaičiau kad kaaral plaukų kosmetika. Ar aš klystu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jogurtine: 17 gruodžio 2009 - 18:26
QUOTE(Jogurtine @ 2009 12 17, 18:25)
Skaičiau kad kaaral plaukų kosmetika. Ar aš klystu?

Manau, kad neklystat. Kaip aš supratau, tai tas kremas yra skirtas ne masiniam naudojimui, gal todėl ir neradau apie jį jokios info gamintojo puslapyje ax.gif
Atsakyti
user posted image

o man nuo sausos ranku odos padeda Miraculum kremas
Atsakyti