Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa rankų oda

Naudoju Neutrogena, jis bekvapis ir tikrai tinka rudens - ziemos sezonui, kai issauseja ranku oda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunsbaby @ 2009 10 20, 22:00)
Naudoju Neutrogena, jis bekvapis ir tikrai tinka rudens - ziemos sezonui, kai issauseja ranku oda  4u.gif

man jis labai nepatinka,kazkokia plevele dengiasi,reikia gerai patrint,kad susigertu,man patinka,kuriuos uztepi ir jie,tarytum, dingsta,o oda iskart silkine,Chanel toks,brangus,bet antra sezona tepliojuos ir dar daug turiu
Atsakyti
Man geriausias Margaritos su saltalankiais wub.gif Greitai susigeria,rankos svelnios 4u.gif
Atsakyti
as naudoju body shop'o, o pries nakti pasitepu Mary Kay vasku good.gif
Atsakyti
as taip darau - pirma ranku pylinga, paskui pries einant miegot issitepu su naktiniu ranku kremu dregme atstatanciu ir uzsimaunu medvilnines pirstinaites kol uzmiegu. taip bent karta i savaite , plius dar kauke rankoms dedu kai laiko turiu, ir kasdienai krema siaip drekinanti naudoju, rankutes visados svelnuteles smile.gif priemones - Oriflame. 4u.gif
Atsakyti
Zepter firmos losjonas rankoms - super. Ir maitina ir svelinina ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Pats geriausias dalykas--tai glicerinas thumbup.gif galima nupsipirkti vaistinese, o tepti geriausia nakciai. Greit gydo ir rankuciai bus minkstuciai ir sudrekinti smile.gif
Atsakyti
Alyvuogių aliejus.... smile.gif
Atsakyti
Naudoju parafino kaukes (AVON SPA) drinks_cheers.gif O be to dar turiu kazkoki specialu parafina, kuri reikia naudoti, kai labai labai sausa oda. Tinkamas naudoti kaip kremas ir prausiklis, vaistininke pasiule thumbup.gif
Kai jau labai baisi bukle issitraukiu ta parafina smile.gif

Dar nebandziau alyvuogiu aliejaus, cia taip visos giriate bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skine: 02 lapkričio 2009 - 23:33
QUOTE(Madera @ 2009 10 19, 21:39)
nusipirkau "decubal" krema su lipidais. Nors neparasyta, kad konkreciai rankoms, bet vaistininke patare pabandyti. kadangi kainavo ~ 11 lt., tai ir nusipirkau. Rezultatus parasysiu veliau smile.gif

Taigi peikti "decubal" negaliu, bet kadangi mano ranku oda problematiska, t.y. vis jauciasi sausumo pojutis, tai jis ir neisnyko ir naudojant si kremuka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madera: 08 lapkričio 2009 - 16:45
Gal yra atsiliepimu apie Uriage ranku kremuka, kur dabar Eurovaistinese nuolaida? smile.gif
Ir maciau buna kazkoks tirpalas Silkines rankeles, ar kas bandete? Teko kelis kartus isbandyti, lyg nieko, bet nesiryztu pirkti biggrin.gif dar patiko - raso, jog ir dezinfekuoja rankas, tai gal geriau toki nesiotis rankineje nei paprasta krema g.gif
Atsakyti
Dabar naudoju Rasa ranku krema - lengvas, neblogai susigeria, neikyrus kvapas
Atsakyti