Naudoju Neutrogena, jis bekvapis ir tikrai tinka rudens - ziemos sezonui, kai issauseja ranku oda
QUOTE(Sunsbaby @ 2009 10 20, 22:00)
Naudoju Neutrogena, jis bekvapis ir tikrai tinka rudens - ziemos sezonui, kai issauseja ranku oda
man jis labai nepatinka,kazkokia plevele dengiasi,reikia gerai patrint,kad susigertu,man patinka,kuriuos uztepi ir jie,tarytum, dingsta,o oda iskart silkine,Chanel toks,brangus,bet antra sezona tepliojuos ir dar daug turiu
Man geriausias Margaritos su saltalankiais Greitai susigeria,rankos svelnios
as naudoju body shop'o, o pries nakti pasitepu Mary Kay vasku
as taip darau - pirma ranku pylinga, paskui pries einant miegot issitepu su naktiniu ranku kremu dregme atstatanciu ir uzsimaunu medvilnines pirstinaites kol uzmiegu. taip bent karta i savaite , plius dar kauke rankoms dedu kai laiko turiu, ir kasdienai krema siaip drekinanti naudoju, rankutes visados svelnuteles priemones - Oriflame.
Zepter firmos losjonas rankoms - super. Ir maitina ir svelinina ir t.t.
Pats geriausias dalykas--tai glicerinas galima nupsipirkti vaistinese, o tepti geriausia nakciai. Greit gydo ir rankuciai bus minkstuciai ir sudrekinti
Alyvuogių aliejus....
Naudoju parafino kaukes (AVON SPA) O be to dar turiu kazkoki specialu parafina, kuri reikia naudoti, kai labai labai sausa oda. Tinkamas naudoti kaip kremas ir prausiklis, vaistininke pasiule
Kai jau labai baisi bukle issitraukiu ta parafina
Dar nebandziau alyvuogiu aliejaus, cia taip visos giriate
Kai jau labai baisi bukle issitraukiu ta parafina
Dar nebandziau alyvuogiu aliejaus, cia taip visos giriate
QUOTE(Madera @ 2009 10 19, 21:39)
nusipirkau "decubal" krema su lipidais. Nors neparasyta, kad konkreciai rankoms, bet vaistininke patare pabandyti. kadangi kainavo ~ 11 lt., tai ir nusipirkau. Rezultatus parasysiu veliau
Taigi peikti "decubal" negaliu, bet kadangi mano ranku oda problematiska, t.y. vis jauciasi sausumo pojutis, tai jis ir neisnyko ir naudojant si kremuka
Gal yra atsiliepimu apie Uriage ranku kremuka, kur dabar Eurovaistinese nuolaida?
Ir maciau buna kazkoks tirpalas Silkines rankeles, ar kas bandete? Teko kelis kartus isbandyti, lyg nieko, bet nesiryztu pirkti dar patiko - raso, jog ir dezinfekuoja rankas, tai gal geriau toki nesiotis rankineje nei paprasta krema
Ir maciau buna kazkoks tirpalas Silkines rankeles, ar kas bandete? Teko kelis kartus isbandyti, lyg nieko, bet nesiryztu pirkti dar patiko - raso, jog ir dezinfekuoja rankas, tai gal geriau toki nesiotis rankineje nei paprasta krema