Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa rankų oda

Nusipirkau Neurtogenos greit susigerianti krema 4u.gif labai svelnios rankos buna net po nusiplovimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 06 02, 09:35)
man padeda karta per savaite sitas Sephoros sveitiklis rankoms  wub.gif jau minkstuteles buna  wub.gif

user posted image

http://www.sephora.c...ldPaginate=true

Ir man sis labai padejo smile.gif Nes rankos tai labai sausos ir tokios siurkscios budavo smile.gif
Atsakyti
as vakare pries einant miegot rankas pasitepu alyvuogiu aliejum thumbup.gif drekina ir ryte rankytes buna laaabai svelnios. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai efektyvu ir tikrai thumbup.gif,parafino voneles...po ju rankytes svelnios,odyte lyg kudikio wub.gif
Atsakyti
as naudojau netrogena, bet poveikio visai nebuvo, net iskarto pasitepus rankos atrodydavo nesudrekintos g.gif
Naudoju Johnsons firmos kremuka, labai maloniai kvepia ir rankos buna svelnios labai wub.gif
Atsakyti
Naudoju Neutrogena,bet butent raudonu kamsteliu.Man patinka smile.gif
Atsakyti
Patinka Margaritos ranku kremas su palmiu aliejum bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 08 13, 22:41)
Patinka Margaritos ranku kremas su palmiu aliejum bigsmile.gif

reiktu pabandyti sita.ne sdabar turiu margaritos su saltalankiu aliejum-nieko gero : sunkiai susigeria ir nejauciu, kad sudrekintu, minkstintu mano ranku oda. g.gif
Atsakyti
as naudoju ranku sistema is mary kay,o ypac patinka,kad galima ir kojas tepti ir meduti veidui naudoti biggrin.gif
Atsakyti
pats paciausias
user posted image
Atsakyti
as naudoju siuos

user posted image

ir dar ruzava toki ax.gif siaip patinka thumbup.gif
Atsakyti
nusipirkau "decubal" krema su lipidais. Nors neparasyta, kad konkreciai rankoms, bet vaistininke patare pabandyti. kadangi kainavo ~ 11 lt., tai ir nusipirkau. Rezultatus parasysiu veliau smile.gif
Atsakyti