Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa rankų oda

QUOTE(Auksiukė @ 2009 05 20, 21:51)
O kiek kainuoja Bioderma rankų balzamas?  ax.gif

As pries savaite pirkau Ranku balzama 150 g Eurokos parduotuveje Kaune, Mole. Tai ten buvo akcija ir mokejau 11 Lt su centais.
Atsakyti
QUOTE(Juratelele @ 2009 05 21, 14:41)
As pries savaite pirkau Ranku balzama 150 g Eurokos parduotuveje Kaune, Mole. Tai ten buvo akcija ir mokejau 11 Lt su centais.

Ačiū, tai nebrangus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksiukė: 22 gegužės 2009 - 17:39
As daznai rankas pasitepu kuno sviestu tai oda atsigauna ir nebuna tokia siurksti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lalabas @ 2009 05 22, 19:51)
As daznai rankas pasitepu kuno sviestu tai oda atsigauna ir nebuna tokia siurksti biggrin.gif

As irgi taip pat smile.gif geriausiai man tiko kuno sviestas, nei visi ranku kremukai ax.gif
Atsakyti
As savo rankom Margaritos krema su palmiu aliejum per menesi eveik sutepiau,o tepu juo vakare tik,aisku ne po viena sluoksni,bet rankos viska sugeria.Ryte kita krema naudoju.
Atsakyti
man irgi teko naudoti Margarita, tikrai nera prastas, susigeria, nepalieka jokio lipnumo
Atsakyti
man padeda karta per savaite sitas Sephoros sveitiklis rankoms wub.gif jau minkstuteles buna wub.gif

user posted image

http://www.sephora.c...ldPaginate=true

Atsakyti
Siuo metu naudoju du NEUTROGENOS kremukus: vienas greit susigeriantis, o kitas koncentruotas.Visai nieko, bet juos pradejau naudoti, kai atsilo oras ir oda taip nesauseja, taigi tiksliau ivertinti galeciau tik saltuoju metu laiku, kai oda buna labai problematiska.
Atsakyti
Gal kas žinote, kur galima nusipirkti Les Karites (tokia geltona pakuote) rankų kremą, man jis pats geriausias, anksčiau pirkau euro vaistinėje, dabar jo ten nerandu...

Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cingute @ 2009 06 14, 22:44)
Gal kas žinote, kur galima nusipirkti Les Karites (tokia geltona pakuote) rankų kremą, man jis pats geriausias, anksčiau pirkau euro vaistinėje, dabar jo ten nerandu...

Ačiū.  4u.gif

droge yra dar buvo akcija cia pries kelias dienas, viena prigriebiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
O man pats, pats, pats geriausias, svelniausias, pigiausias yra skystis glicerinas su amoniaku. Ar ziema, ar vasara ranku oda svelnut svelnutele wub.gif wub.gif wub.gif
Na gal tik siek tiek smirda. Naudoju ji ir tik ji jau gal 15 metu. Anksciau jo buvo vaistinese. Dabar iseme is gamybos tai kelis menesiu panika buvo unsure.gif .... issisniukstinejau, kad vaistinese, kur gamina vaistus galima pasigaminti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_25 @ 2009 06 15, 21:36)
droge yra dar buvo akcija cia pries kelias dienas, viena prigriebiau drinks_cheers.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti