As savo rankom Margaritos krema su palmiu aliejum per menesi eveik sutepiau,o tepu juo vakare tik,aisku ne po viena sluoksni,bet rankos viska sugeria.Ryte kita krema naudoju.
Siuo metu naudoju du NEUTROGENOS kremukus: vienas greit susigeriantis, o kitas koncentruotas.Visai nieko, bet juos pradejau naudoti, kai atsilo oras ir oda taip nesauseja, taigi tiksliau ivertinti galeciau tik saltuoju metu laiku, kai oda buna labai problematiska.
Gal kas žinote, kur galima nusipirkti Les Karites (tokia geltona pakuote) rankų kremą, man jis pats geriausias, anksčiau pirkau euro vaistinėje, dabar jo ten nerandu...
Gal kas žinote, kur galima nusipirkti Les Karites (tokia geltona pakuote) rankų kremą, man jis pats geriausias, anksčiau pirkau euro vaistinėje, dabar jo ten nerandu...
O man pats, pats, pats geriausias, svelniausias, pigiausias yra skystis glicerinas su amoniaku. Ar ziema, ar vasara ranku oda svelnut svelnutele Na gal tik siek tiek smirda. Naudoju ji ir tik ji jau gal 15 metu. Anksciau jo buvo vaistinese. Dabar iseme is gamybos tai kelis menesiu panika buvo .... issisniukstinejau, kad vaistinese, kur gamina vaistus galima pasigaminti