Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa rankų oda

4u.gif Man neblogi visai yra Dove kremukai rankom.Maloniai kvepia,lengvai isigeria.Nesenai siaip taip subaigiau ta Neutrogenos koncentruota krema,tai kaip jau kazkuri minejo,susigeria labai sunkiai,bet uztai oda palieka svelni wub.gif
Atsakyti
QUOTE(viol @ 2008 05 28, 08:21)
buna pirkti tokios baltos pirstinaites, specialiai ir skirtos tokiems laikymams..as turiu nusipirkus is Avon, bet labai greit man jos issitampe..dar maciau The Body Shop parduoda.

Aš irgi kažkada turėjau tokias specialias pirštinaites, bet Lt kažkaip jų neradau, o Avon ir TBS man nedašilo jų ieškoti, tai sugalvojau paprasčiausiai nusipirkti "darbo pirštines" - skamba ir atrodo gal nekaip, bet man visai patiko ax.gif Tiesiog jos yra iš medvilnės, todėl ir pamaniau kad šiam reikalui jos tiktų. Na, būna tokios su guminiais taškiukais, bet aš pirkau be jų. Ir pigios (nei lito nekainuoja kai kurios), ir naudoju jau kurį laiką, bet niekas neišsitampo (o jei ir išsitampytų, tai negaila dažnai keisti už tokią kainą) ir rasit jų visur (Maxima, Senukai ir kt. parduotuvės) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sensuelle @ 2009 05 04, 01:35)
4u.gif Man neblogi visai yra Dove kremukai rankom.Maloniai kvepia,lengvai isigeria.Nesenai siaip taip subaigiau ta Neutrogenos koncentruota krema,tai kaip jau kazkuri minejo,susigeria labai sunkiai,bet uztai oda palieka svelni wub.gif

babandykit palaikyti rankeles siltame aliejuje, tai labai padeda:)
Atsakyti
as siuo metu naudoju norvegian formula ranku krema- nieko ipatingo...
Atsakyti
QUOTE(vijuna @ 2009 05 07, 19:44)

Kuris?
Aš trijų rūšių turiu. Du tokie skystesni, kaip įprasti kremai, o geriausią efektą duoda tas koncentruotas, kuris tepasi ir atrodo kaip taukai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 08 gegužės 2009 - 15:26
QUOTE(vijuna @ 2009 05 07, 20:44)

Man Neutrogenos rankų kremas irgi neypatingas (turėjau koncentruotą). Dabar bandysiu pirkti Doliva arba Eucerin, daugelis gyrėt juos smile.gif Ir reikėtų atsisakyti paprastų muilų, todėl norėčiau įsigyti Eucerin prausiamąjį aliejų rankoms, gal išbandžiusios galėtų pasakyti ar jis bent kiek padeda kovojant su išsausėjimu?
Atsakyti
Mano ranku oda labai sausa. Indus visada plaudavau tik su pirstinem, nes po kiekvieno net ir puodelio isplovimo turedavau teptis su kremu. Siandien dienai as kiekviena vakara is po duso pasiputepu su vaikisku aliejuku JOHNSON baby su alijosiumi is einu miegoti. Oda tiesiog aksomine
Atsakyti
QUOTE(Jedute @ 2009 05 08, 23:13)
Mano ranku oda labai sausa. Indus visada plaudavau tik su pirstinem, nes po kiekvieno net ir puodelio isplovimo turedavau teptis su kremu. Siandien dienai as kiekviena vakara is po duso pasiputepu su vaikisku aliejuku JOHNSON baby su alijosiumi is einu miegoti. Oda tiesiog aksomine

Aš irgi taip bandžiau - rankos kitą rytą tikrai buvo labai švelnios, tik delnams, deja, jis nepagelbėjo... verysad.gif Nes jie man labai sausėja (vis neprisiruošiu pas dermatologę nueiti... unsure.gif ), jaučiu kad čia man reikės gydymo, o ne pasitepliojimų su kremais ir aliejais verysad.gif
Atsakyti
O ką daryti, gal vis dėlto yra kokių priemonių, ar kremų, kad rankos nebūtų raudonai mėlynos? Aš jau praradau bet kokią viltį turėti gražias, švelnias rankas... unsure.gif
Aš, kaip Madona, dar ir dabar vaikštau su odinėmis pirštinėmis. blush2.gif Pačiai juokinga, bet jaučiuosi truputėlį geriau. ax.gif
Namie tos rankos, kaip rankos, bet lauke, darbe, siaubas, ne kaip žmonių... schmoll.gif
Ką daryti, kokį kremą tepti?
Kaina neturi reikšmės...
Atsakyti
QUOTE(Mantex @ 2008 01 26, 20:40)
O man labai padeda BIOderma-L linijos Rankų balzamas. Ir nebrangus ir tikrai patikimai saugo mano rankas. thumbup.gif

Aha, sita ir as isbandziau, pasiskaiciusi mamyciu patarimu. Siuo metu laiku PUIKUS thumbup.gif Man dar labai patinka, kad jis nepalieka riebalo ant ranku. Kitu kremu kai pasitepi, tai dar norisi pasaugoti aplinkinius daiktus, kad kurio nesuteptum. O sis Ranku balzamas greitai isigeria ir rankos tokios minkstos minkstos pasidaro. Super thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(evkau @ 2009 05 07, 18:40)
babandykit palaikyti rankeles siltame aliejuje, tai labai padeda:)

Sakykit, o alieju kaip pasildyti, tiesiog puode? Ir iki kokios temperaturos? Kad rankai butu malonu? O neuztenka kambario temperaturos?

Atsakyti
O kiek kainuoja Bioderma rankų balzamas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiukė @ 2009 05 20, 21:51)
O kiek kainuoja Bioderma rankų balzamas?  ax.gif

BIOderma-L gydomasis rankų balzamas (150ml), kiek radau internete, dabar kainuoja apie 14.50 lt. Eurovaistinėse tikrai turėtų būti, atrodo netgi ir Maximoj esu mačiusi g.gif
Beje, pati jį kažkada naudojau ir man taip pat labai patiko, rankos atsigaudavo per vieną naktį thumbup.gif Nepatiko tik tai, kad jis labai skystas ir buteliukas nepatogus, tai naudodavau tik nakčiai, o su savim rankinėj nešiodavausi kokį kremą.
Atsakyti