Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa rankų oda

mano ranku oda ,baisu ziuret,bet kremu nenaudoju,nes mazas vaikas ima mano rankas i burnyte,tai baisu kad neprisivalgytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2009 04 10, 17:57)
mano ranku oda ,baisu ziuret,bet kremu nenaudoju,nes mazas vaikas ima mano rankas i burnyte,tai baisu kad neprisivalgytu smile.gif

Ir tu gerai jautiesi? Man tik pasauseja ir baisus diskomfortas.
Manau laisvai glai tepti kokiu alyvuogiu aliejumi, nakciai dar pirstines uzsideti.. Pasirupink savo rankytemis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2009 04 10, 19:57)

neleisk kad imtu schmoll.gif
Atsakyti
Dabar naudoju is Nevo Premier, super thumbup.gif labai gerai isigeria ir drekina, zodziu, ciki piki ploja.gif
Atsakyti
siuo metu Johnson's bandau thumbup.gif drauge ipirso, na kolkas neblogas atrodo. Labai malonus jausmas po to kai pasitepi wub.gif bet esu turejus ir geresniu kremuku. Man ranku oda sausoka, bet ypac sausa oda prie nagu, net nezinau, gal sakau padetu tie aliejukai kur cia kalbejot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ella*: 14 balandžio 2009 - 19:59
Žiemą mano rankų oda buvo labai išsausėjus. Nusipirkau Neutrogenos koncentruotą rankų kremą- patepliojau kelias dienas po kelis kartus ir rankos kaip aksominės rolleyes.gif Tik nelabai patiko, kad susigeria sunkokai, bet poveikis vertas ir to biggrin.gif Kadangi nesunaudojau visos tūtelės, dar ir dabar prieš einant miegoti kas vakarą juo rankas pasitepu, o dieną pasiteplioju kokiais skystesniais, lengvesniais kremais arba tuo pačiu, kuriuo kūną tepu smile.gif
Atsakyti
Greitai susigeriantis, ir labai atgaivinantis, susvelninantis ranku kremas- kauke PULANA. Su zensenio saknimi, gamybos paslaptis is pacios Kinijos. Beveik bekvapis, skalsus. thumbup.gif
O NEUTROGENOS kremukas dabar yra naujas, su specialia greito susigerimo technologija. Tik pasiskaityti reik, kuris is ju, nes yra kelios rusys mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
darom tyrima, kuriuo norime suzinoti sio forumo vartotoju nuomone apie muila smile.gif jei nesunku uzpildykit anketa mirksiukas.gif http://www.publika.l...6059d7e95f.html
is anksto dekui smile.gif
Atsakyti
Aš garnier kremuką itin sausai rankų odai nusipirkau, tai man patiko- negraužia, neraudonuoja, neperšti pasitepus thumbup.gif Ir kvapas malonus smile.gif
Atsakyti
Naudoju kuno losijona,jis ypac sausai,jautraiai odai ir parduodamas tik vaistinese ir uzstrigo pavadinimas doh.gif o taip pat visam kunui naudoju alyvuogiu alieju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JAZZ @ 2009 04 06, 09:41)
As va toki  krema  nakcia naudoju, labai atstato ranku  oda. Ziema klaikiai skilinedavo, serpetodavo, bet kiekviena vakara naudojant atsistato. Perku is Vokietijos, nors maciau Panoramoj  stenda su sia kosmetika.
http://www.yves-roch...ndbalsam-nacht/

Drauge buvo pardvezusi lauktuviu is sios serijos "Arnica Essentiel" fur jeden Tag". Man ypatingo poveikio nepadare, sis kremukas tam kartui sudrekina, bet problemu neisprendzia bent jau man...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madera: 03 gegužės 2009 - 22:38
QUOTE(ella* @ 2009 04 14, 18:59)
siuo metu Johnson's bandau thumbup.gif drauge ipirso, na kolkas neblogas atrodo. Labai malonus jausmas po to kai pasitepi wub.gif  bet esu turejus ir geresniu kremuku. Man ranku oda sausoka, bet ypac sausa oda prie nagu, net nezinau, gal sakau padetu tie aliejukai kur cia kalbejot? g.gif

O man Johnson & Johnson rankų kremukas labai nepatiko g.gif kvepia tai labai skaniai ir tik pasitepus lyg ir gerai, bet trumpai veikia tas gerumas, vieną tubelę per savaitę išnaudojau biggrin.gif
Atsakyti