Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa rankų oda

Labai patinka rasos ir cistaja linija kremai
Atsakyti
Vaistinese yra Neutrogena kremas rankoms labai thumbup.gif , dar geras Eucerin 18 valandu poveikio, o siaip lietuviski Margaritos irgi labai geri thumbup.gif
Atsakyti
Neseniai pabandziau lietuviska - margaritos su saltalankiais - puiku toki tureti rankineje - maloniai, neerzinanciai kvepia, gerai drekina ir lb lb greitai isigeria, dar taip greitai isigeriancio neturejau, o jaudojau ir avon, ir the body shop, ir neutrogena ir nevo spa ir t.t. Zodziu - tik 4.99 droge, o toks, kokio seniai ieskojau thumbup.gif
Atsakyti
aš dabar turiu nivea naktinį rankų kremą, visai nieko smile.gif anksčiau turėjau avon kažkokį, jis labai thumbup.gif buvo
Atsakyti
QUOTE(Gidi @ 2009 03 25, 18:51)
Neseniai pabandziau lietuviska - margaritos su saltalankiais - puiku toki tureti rankineje - maloniai, neerzinanciai kvepia, gerai drekina ir lb lb greitai isigeria, dar taip greitai isigeriancio neturejau, o jaudojau ir avon, ir the body shop, ir neutrogena ir nevo spa ir t.t. Zodziu - tik 4.99 droge, o toks, kokio seniai ieskojau  thumbup.gif

Doliva dar geriau įsigeria negu Margarita mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gidi @ 2009 03 25, 18:51)
Neseniai pabandziau lietuviska - margaritos su saltalankiais - puiku toki tureti rankineje

mano pasirinkimas. Dievinu si lietuviska ranku krema wub.gif . Beje, didesnej pakuotes jis puikai tinka kunui. Vien uz sia priemone myliu "Margarita", nes daugiau niekas nepatinka..
Atsakyti
kamil ranku kremas labai fainas mano rankytem thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 26, 16:31)
kamil ranku kremas labai fainas mano rankytem thumbup.gif

mano rankytem taip pat kamil thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D+R: 27 kovo 2009 - 18:18
QUOTE(Dusele @ 2009 03 25, 23:58)
mano pasirinkimas. Dievinu si lietuviska ranku krema wub.gif . Beje, didesnej pakuotes jis puikai tinka kunui. Vien uz sia priemone myliu "Margarita", nes daugiau niekas nepatinka..

Šitas ir man labai patinka 4u.gif
Atsakyti
As va toki krema nakcia naudoju, labai atstato ranku oda. Ziema klaikiai skilinedavo, serpetodavo, bet kiekviena vakara naudojant atsistato. Perku is Vokietijos, nors maciau Panoramoj stenda su sia kosmetika.
http://www.yves-roch...ndbalsam-nacht/
Atsakyti
teko daug rankų kremų išbandyti, bet itin veiksmingas pasirodė - sea of SPA thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mijukas @ 2009 03 20, 20:01)
Labai gerai suminkstina ir padrekina parafino proceduros.

Taip, labai gerai veikia. Ir ne tik kaip grožio priemonė, bet ir kaip medicininė.
Pasinaudokit proga, kam aktualu savo rankytes palepint 4u.gif
http://gemma.lt/lt/news/view/?id=23
Atsakyti