Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa rankų oda

Aš tai Hemp su kanapėm naudoju iš BS tai nieko toks visai, greit įsigeria, labai drėkina thumbup.gif user posted image
Atsakyti
Man labai fainas iš Oriflame Swedish Spa minerals, jau antrą naudoju smile.gif Kadangi jis riebesnis, skirtas daugiau nakčiai, tai visada prieš miegą juo tepuosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No_Angel*: 06 kovo 2009 - 20:49
Atsizvelgusi į pagyrimus Dolivai, nusipirkau Doliva hand balm. Patinka smile.gif , labai idomiai tepasi: kremas greit įsigeria ir darosi sunku braukti per odą. 100 ml kaina Eurovaistinėje - ~13 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Madera @ 2009 03 07, 23:28)
Atsizvelgusi į pagyrimus Dolivai, nusipirkau Doliva hand balm. Patinka  smile.gif , labai idomiai tepasi: kremas greit įsigeria ir darosi sunku braukti per odą. 100 ml kaina Eurovaistinėje - ~13 Lt.

Man jis irgi patiko thumbup.gif Tik kvapas gan stiprus unsure.gif
Atsakyti
Man tai buvo iskilusi problema su ranku oda, kai pradejau dirbti su chemikalais. Oda nerealiai issausejo, pradejo netgi trukineti ir skaudeti. Nusipirkau triju etapu Satin Hands ranku prieziuros rinkini ir esu labai juo patenkinta.

I sita rinkini ieina:

1. Naktinis kremas minkstinantis oda
* Sulaiko dregme odos pavirsiuje. Norint pasiekti dar geresni efekta, ranku oda reiketu sudrekinti pries kremo tepima.
* Idealiai tinka issausejusiai, sutrukinejusiai odai.
Drekina issausejusias rankas ir minkstina epidermio sukietejimus, salindamas padidejusi sausuma ir siurkstuma. Sumazina odos polinki i trukinejimus.
* Pasizymi apsauginiu poveikiu.

2.Ranku prausimo sveitiklis Satin Hands
* Mechaniskai sveicia suragejusi epidermio sluoksni. Salina negyvas epidermio lasteles bei ant odos atsiradusius sukietejimus
* Lygina
* Valo
* Suteikia minkstumo ir gaivumo pojuti.
* Galima naudoti kelis kartus per diena

3. Ranku kremas Satin Hands
* Uztikrina ilgalaiki drekinima, o tai teigiamai veikia odos elastinguma.
* Padeda kovoje su pigmentinemis dememis (lygina odos atspalvi).
* Saugo oda nuo neigiamo saules spinduliu poveikio.
Atsakyti
Labai gerai suminkstina ir padrekina parafino proceduros.
Atsakyti
As naudoju aliejuka smile.gif
Atsakyti
margarita siuo momentu thumbup.gif
Atsakyti
doh.gif O imanoma parafino voneles darytis namie? aciu wub.gif nes mano db net trukineja oda,niekad nebuvo taip verysad.gif
Atsakyti
nr 1 - parafino voneles
nr 2 - priemones, kuriu sudety yra Urea (nuo 4 iki 15proc), Retinolio

Labai geras yra Vittela kremas, jis daugiau prie gydomuju, kai oda tikrai issausejus, trukineja.
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 21, 14:17)
doh.gif O imanoma parafino voneles darytis namie? aciu wub.gif  nes mano db net trukineja oda,niekad nebuvo taip verysad.gif

as dariau, bet ne taip patogu, kaip salone, reikia labai temperatura ziureti. Dabar su sese perpus galvojame specialia vonele isigyti g.gif
Atsakyti
Pempe,o kokia? 4u.gif

O is kur gauti parafino? ar galima jo naudoti paciai namie? wub.gif

Dusele,aciu 4u.gif
Atsakyti