Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa rankų oda

QUOTE(MODELiukai @ 2009 02 26, 12:42)
O nailtek kur perkat irgi vaistinej? ar parduotuvej, girdejau pas mus akropolyje yra kazkokia parduotuve, bet jos nepastebejau kazkaip  doh.gif

Nailtek parsisiunciau is usa, nes kiek anksciau buvau ziurejus kainas lietuvoj, tai labai jau didelis skirtumas gaunasi, bais brangu cia. nagavita.lt skelbiasi esanti oficialus nailtek atstovas lietuvoj, tai pas juos tikrai yra ranku kremu, tai galit paziureti internete, tik kainos neparasytos ten.
Atsakyti
QUOTE(vitilda @ 2009 02 26, 12:12)
Nailtek parsisiunciau is usa, nes kiek anksciau buvau ziurejus kainas lietuvoj, tai labai jau didelis skirtumas gaunasi, bais brangu cia. nagavita.lt skelbiasi esanti oficialus nailtek atstovas lietuvoj, tai pas juos tikrai yra ranku kremu, tai galit paziureti internete, tik kainos neparasytos ten.

aciu aciuks.gif einu ziureti bigsmile.gif
Atsakyti
man irgi stipiai issausejusios rankos yra. Jei vandenuku prausi ar seip suslampa, iskart einu kremo ieskoti, nes jausmelis, tai oi oi.. jau apie popieriaus lietima tada net brrrrr.... pagalvoti.
Tepu Garnierio kremu. nebolgai man jis . Rozinins arba raudonas. Riebus kremai nepadeda, nei tie kuriuos reklamuoja apsaugai nuo visko. sukisau 17LT o naudos jokios.
Kartais vakare kauke oriflame rankom su pirstinaitem naudoju. Neblogai.
Atsakyti
QUOTE(MODELiukai @ 2009 02 26, 12:42)
O nailtek kur perkat irgi vaistinej? ar parduotuvej, girdejau pas mus akropolyje yra kazkokia parduotuve, bet jos nepastebejau kazkaip  doh.gif

Laba, KLP. akropoly salon+ paziurek nailtek. O siap dar nauja parduotuve prie seno turgaus, kur konceliarines kazkadais buvo, atsidare, ten irgi turetu buti daug visokiu geru kremu pasirinkimas. Arba minejai, kad mary kay nebandei, tai siulau pabandyti thumbup.gif
Atsakyti
Gera zinau ranku balzama, ypac tinka ziema,kai nuo salcio net suskilineja oda blink.gif Ogi paprasciausias lietuviu gamybos balzamas su sibiro kedru. Taip ir vadinasi "Ranku balzamas". Kazkada netycia uztikau "Eurokos", tai nuo to laiko neapsieinu be jo ziema. Toks gelsvas buteliukas. Kai kam kvapas nepatinka, toks vos ne vaistu. Man tai kaip tik patinka, toks naturalus "sveikas kvapas". Labai geras balzamukas thumbup.gif Beje,kainuoja apie 15 Lt, jei neklystu...
Atsakyti
QUOTE(juraza @ 2009 03 05, 15:02)
Gera zinau ranku balzama, ypac tinka ziema,kai nuo salcio net suskilineja oda blink.gif  Ogi paprasciausias lietuviu gamybos balzamas su sibiro kedru. Taip ir vadinasi "Ranku balzamas". Kazkada netycia uztikau "Eurokos", tai nuo to laiko neapsieinu be jo ziema. Toks gelsvas buteliukas. Kai kam kvapas nepatinka, toks vos ne vaistu. Man tai kaip tik patinka, toks naturalus "sveikas kvapas". Labai geras balzamukas thumbup.gif  Beje,kainuoja apie 15 Lt, jei neklystu...

o jis padėtų nagų odelėms? mano rankų oda normali, bet va apie nagus visada baisiai išsausėja ir atšerpetoja
Atsakyti
QUOTE(jazzcat @ 2009 03 05, 16:49)
o jis padėtų nagų odelėms? mano rankų oda normali, bet va apie nagus visada baisiai išsausėja ir atšerpetoja

Manau padetu. Man ziema kartais krumpliai net suskilineja, patepi nakciai, ryte kaip niekur nieko thumbup.gif
Atsakyti
Turiu labai rimta beda verysad.gif ranku oda netai kad tik sausa o ji man trukinėja, tačiau tie itrukimai yra tokie gylus kad kol užgija praeina laiko. Nebežinau ka ir bedaryti ko tik aš neišbandžiau. Pasitepusi kremu isbunu apie valanda ir vėl rankos atarodo kaip susiraukšlėjusios išdžiuvusios, reikalaujančios drėgmės. Nebeisivaizduoju ka man bedaryti. Nuėjusi pas savo daktare paklausiau ka daryti tai gavau toki kieta atsakyma mažiau šlapink rankas blink.gif tai kad aš ir taip stengiuosi ju kuo mažiau šlapinti bet uk neplauti visai tai irgi negali. Gal kas turit kokiu minčiu o gal yra tokiui susiduriusiu su tokiaa bėda, kaip tai išsprendėte.

Išanksto ačiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ivules @ 2009 03 05, 23:03)
Turiu labai rimta beda verysad.gif  ranku oda netai kad tik sausa o ji man trukinėja, tačiau tie itrukimai yra tokie gylus kad kol užgija praeina laiko. Nebežinau ka ir bedaryti ko tik aš neišbandžiau. Pasitepusi kremu isbunu apie valanda ir vėl rankos atarodo kaip susiraukšlėjusios išdžiuvusios, reikalaujančios drėgmės. Nebeisivaizduoju ka man bedaryti. Nuėjusi pas savo  daktare paklausiau ka daryti tai gavau toki kieta atsakyma mažiau šlapink rankas blink.gif  tai kad aš ir taip stengiuosi ju kuo mažiau šlapinti bet uk neplauti visai tai irgi negali. Gal kas turit kokiu minčiu o gal yra tokiui susiduriusiu su tokiaa bėda, kaip tai išsprendėte.

Išanksto ačiu  mirksiukas.gif

O tu pabandyk mano mineta balzama, truputi auksciau paskaityk, manau turetu padeti thumbup.gif
Atsakyti
Dėkuj butinai pabandysiu ir pažiūrėsiu kas gausis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ivules @ 2009 03 06, 09:21)
Dėkuj butinai pabandysiu ir pažiūrėsiu kas gausis  mirksiukas.gif

Pranesk ar tiko, gerai? rolleyes.gif Gal man vienai jis toks stebuklingas, gal be reikalo giriu visiems blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ivules @ 2009 03 05, 23:03)
Turiu labai rimta beda verysad.gif  ranku oda netai kad tik sausa o ji man trukinėja, tačiau tie itrukimai yra tokie gylus kad kol užgija praeina laiko. Nebežinau ka ir bedaryti ko tik aš neišbandžiau. Pasitepusi kremu isbunu apie valanda ir vėl rankos atarodo kaip susiraukšlėjusios išdžiuvusios, reikalaujančios drėgmės. Nebeisivaizduoju ka man bedaryti. Nuėjusi pas savo  daktare paklausiau ka daryti tai gavau toki kieta atsakyma mažiau šlapink rankas blink.gif  tai kad aš ir taip stengiuosi ju kuo mažiau šlapinti bet uk neplauti visai tai irgi negali. Gal kas turit kokiu minčiu o gal yra tokiui susiduriusiu su tokiaa bėda, kaip tai išsprendėte.

Išanksto ačiu  mirksiukas.gif

na, dėl kremų jau minėjau, naudoju nivea soft su vit e, jis veidui, bet aš su juo gaivinu rankytes, nes nušalu labai greitai......išgyja per parą, tepu nuolat
be to pradėjau plauti indus ir pan. tik su pirštinėm
Atsakyti