Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa rankų oda

QUOTE(_Kere_ @ 2009 02 12, 17:56)
O kur jo buna pirkti?

Visuose droguose buna mirksiukas.gif

Mano specialybe tai tokia, kad daznai tenka rankas po vandeniu kist tai isbandziau labai daug visokiu kremu, tai labai patiko margarita su saltalankiais (nebrangu ir veiksminga thumbup.gif ) o nakciai kartais jei jauciu kadtraukia odele, tai patepu TBS sviestu... thumbup.gif
Atsakyti
Man neblogas ranku kremas is Oriflame thumbup.gif ..tikslaus pavadinimo nepamenu tik. Oranzine pakuote.. 4u.gif
Atsakyti
Styx Bulviu balzamas rankoms yra geras. rolleyes.gif Tinka sausai, siurksciai, sutrukinejusiai, suskilinejusiai ranku odai.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Madera @ 2007 11 30, 18:01)
Kamuoja problema: atšalus orams itin išsausėja, šerpetoja rankų oda (nors mane ši problema kamuoja visais metų laikais)  verysad.gif

Kaip prižiūrite rankų odą? kokius kremus naudojate, kokias procedūras atliekate, kad rankos būtų švelnios? 4u.gif

Man preaitą žiemą labai išsausėjo, suskeldėjo ir šerpetojo rankos, užsitepus kremu, net perštėt imdavo (tuo metu naudojau Neutrogeną) doh.gif Vaistinėj nusipirkau Eucerin rankų kremą, praktiškai po vieno karto rankos atsigavo thumbup.gif Kremą naudoju iki šiol ir jokių problemų nebeliko mirksiukas.gif
Atsakyti
Padėkit mergaitės,vaikystėje padariau didelę klaidą,vaikščiojau be pirštinių,o dabar rankos raudonos kaip gandro kojos doh.gif Vos tik sukaistu ar išeinu į lauką,rankos paraudonuoja,na nelabai gražu kažkaip,ar galėtumete ką nors pasiūlyti sustabdyti šią katastrofą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(KarolinaViktorija @ 2009 02 15, 03:14)
Styx Bulviu balzamas rankoms yra geras.  rolleyes.gif Tinka sausai, siurksciai, sutrukinejusiai, suskilinejusiai ranku odai.
user posted image

Buvau ir šitą nusipirkusi, man ,deja, nepadėjo. Nesakau, kad visai nenaudingas, bet nepadarė tokio efekto, kokio norėčiau...
Atsakyti
QUOTE(_Lukata_ @ 2009 02 15, 16:02)
Padėkit mergaitės,vaikystėje padariau didelę klaidą,vaikščiojau be pirštinių,o dabar rankos raudonos kaip gandro kojos  doh.gif  Vos tik sukaistu ar išeinu į lauką,rankos paraudonuoja,na nelabai gražu kažkaip,ar galėtumete ką nors pasiūlyti sustabdyti šią katastrofą?  g.gif

jei neklystu, turetu padeti parafino voneles
Atsakyti
QUOTE(_Lukata_ @ 2009 02 15, 12:02)
Padėkit mergaitės,vaikystėje padariau didelę klaidą,vaikščiojau be pirštinių,o dabar rankos raudonos kaip gandro kojos  doh.gif  Vos tik sukaistu ar išeinu į lauką,rankos paraudonuoja,na nelabai gražu kažkaip,ar galėtumete ką nors pasiūlyti sustabdyti šią katastrofą?  g.gif

Mano rankos taip pat salcio gavusios parausta, ir serpetoja blink.gif tai ma labai padejo "Garnier Extra Dry" ranku kremas.. thumbup.gif
Atsakyti
savo ieskojimus pacio paciausio ranku kremui tesiu - isigyjau (turbut jau beveik ir pabaigiau, nes naudoju kelis kartus per diena) vichy - lipidiose mains tai sakyciau labai neblogas bigsmile.gif tik eilini karta kvapas nepatinka, ziauriai nepatinka. jei ne kvapas, pirkciau turbut antra karta g.gif
Atsakyti
KADANGI GAVAU DOVANU,TAI TEPU RANKU LOSJONU IS ZEPTER KOMPANIJOS,NU NIEKO VISAI,PATI BUVAU PIRKUSI GENWOLIO KREMUKA RANKOM TAI LABIAU PATIKO mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justjura @ 2009 02 16, 11:12)
jei neklystu, turetu padeti  parafino voneles

mano rankos buvo nusale, parafino voneliu dariau 10, labai saugojau rankas, gerinau kraujotaka, naudojau gerus kremus, susitvarke!
Atsakyti
Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti