Man labai padeda kremai su glicerinu.Dabar naudoju Neutrogena.Rankos svelnios,bet trumpam
QUOTE(Female @ 2009 01 31, 20:24)
garnier rozineje tubeleje ir apvalioje plastmasineje dezuteje - nieko gero nei vienas nei kitas
[
[
rozinis tai man skystokas buvo, bet va raudonoj tubeleje tai labai patiko o apvalioje dezuteje tai ten ne veidui kartais?
QUOTE(Female @ 2009 01 31, 19:24)
doliva ranku kauke laaabai nemalonus kvapas, bet labai gerai drekina, labiau tinka nakciai, nes rankos lieka aliejinos.
Nežinojau, kad dar yra ir Doliva rankų kaukė. Aš naudoju kremą, tai labai gerai susigeria, puikiai drėkina, ir rankos nelieka riebaluotos
siuo metu man pats geriausiais TBS ranku kremas su kanapemis
Nusipirkau SHEA sviestuko L'Occitane ranku krema ir po savaites galiu mesti lauk, nes oda ranku turejo buti pamaitinta o jauciais dar sausesne, dar labiau serpetota
Man ypach sausai ranku odai padeda 'Dove regenerating night' Na, zhinokit priesh miega pasitepu, atsikeliu ryte - rankos shvelnios kaip kudikelio
Daug kremų esu išbandžiusi, tačiau labiausiai padėjo sviestmedžio aliejus iš Kvapų namų, jei anksčiau po kiekvieno rankų sudrėkinimo tepiau kremu, tai dabar nakčiai ištepu šitą sviestmedžio aliejų, o dieną rankas kokiu kremu patepu tik porą kartų, ir nagų odelėms jis labai tiko, jos irgi pas mane super sausos, tai po šitos priemonės jau taip neišsausėjusios ir nešerpetoja
Jau kiek tik aš ko išbandžiau, kad rankų oda nesausėtų ir neskerėtų, tai jau ir nebeišvardinčiau visko Šiuo metu man labiausiai padeda lietuvišlkas rankų kremas MARGARITA su šaltalankiu
Jus nepatikėsit, bet man labai labai patiko paprastutis ir pigutis kremas Ziaja.
Visada naudoji ji. Liginau su Loccetane, Zepter, Geteneu. Bet kiekvienam savo.
Visada naudoji ji. Liginau su Loccetane, Zepter, Geteneu. Bet kiekvienam savo.
As kol kas savo rankoms nieko geresnio nerandu iz NIVEA melynoj metalinej dezutej. Jis toks riebus, bet pakankamai greit isigeria ir rankos neskerdeja daugiau. Kiek kremu isbandziau, be sito ziema niekaip neissiverciu .
niekada neturejau problemu del ranku odos. bet va sia ziema, kazkaip susiduriau su sia problemele, rankos sausos nors tu ka. naudoju LOccitane drekinanti ranku krema. pritariu, kad jis tik, ishsausina. na bent jau man. manau prisipisiu indeli alyvuogiu aliejaus, pasishildysiu, ir imerskiu rankutes. gal taip pasimaitins
QUOTE(Emocija2009 @ 2009 02 07, 12:55)
O kur jo buna pirkti?