Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa rankų oda

MAN SIAIP LABAI GERI VISI RANKU KREMAI KURIU SUDETYJE YRA KARITE SVIESTO bigsmile.gif siuo metu naudoju "Shea Karite", ir kaina pinigines nedrasko ir stipriai atgaivina ir saugo rankas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maumė @ 2009 01 10, 10:40)
na man baisiausias dalykas yra grynas glicerinas ir kremai su glicerinu - jie ištraukia visą drėgmę man iš rankų, iki kraujo suskeldėja. iš pradžiu nesupratau kodėl, bet paskui paskaičiau kad priklauso nuo to kokioj aplinkoj gyveni - jei ore santykinė drėgmė per maža. tai glicerinas ją trauks ne iš oro, o iš odos tiesiog sad.gif
patiko avon tas ružavas, bet jį labai seniai turėjau, aliejukais tepliojuos pastoviai, bet kai kurie iš jų pvz kviečių daigų tik dar labiau išsausina.Labiausiai turbūt jojobos tinka. Florena kremas neblogas bet jo kvapas man žiauriai aštrus.Pastebėjau kai rankos dar nėra visai nusibaigusios, tai bet koks kremas gali tikti dažnai, bet jau kai nušala, nušerpetoja..vakar tepiausi su tokiu:
http://www.sveikipro...d...23&id=18247
šiaip jis veidui buvo padovanotas, labai gerai susigeria, bet mane alergizuoja kažkas, tikriausiai rožių aliejus sad.gif tai išsitepiau juo, ant viršaus jojobos aliejuku, užsidėjau pirštines ir taip ėmė graužti man rankas sad.gif
jau nebežinau ką daryt, jos pas mane iki kraujo beveik suskeldėję.

Sveika,
pabandyk taukmedžio sviestą. Jis tikrai išgydis tavo rankas. As turiu probleminę odą, tai be jo niekur.http://www.natures-lift.lt/shea_butter_natures_details.php?id=53
Atsakyti
Man San Germaine kremas Perfect form neblogas buvo. Bet nežinau, ar pagelbėtų, jeigu rankos labai suskirdusios būtų. Mano draugė sakė, kad kai turėjo problemų dėl rankų odos naujodo Styx kremą rankoms su bulvėmis. Efektas labai geras buvo, nes rankos iki kraujų buvo suskirdusios. Tik skundėsi, kad kremo kvapelis tai toks žudantis. Na, bet efektas, pasak jo, buvo nerealus.
Atsakyti
Turiu sia problema jau kelerius metus,tik ziema ir rankos suskirsta,suskeldeja iki kraujo.Kokiu tik kremu neisbandziau doh.gif rezultatas trumpalaikis.Pirstines deviu retai,dazniausiai visur su automobiliu,rankos nesala (neturiu bedos su salanciomis galunemis),nebezinau koki krema ir bebandyti doh.gif Ju turiu gal 10 skirtingu (nesvarbu kaina),efektas 0. Dar puse bedos padeda Margaritos su saltalankiais.
Laukiu pavasario biggrin.gif,kad rankos atsigautu!
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 01 13, 20:05)
Turiu sia problema jau kelerius metus,tik ziema ir rankos suskirsta,suskeldeja iki kraujo.Kokiu tik kremu neisbandziau doh.gif rezultatas trumpalaikis.Pirstines deviu retai,dazniausiai visur su automobiliu,rankos nesala (neturiu bedos su salanciomis galunemis),nebezinau koki krema ir bebandyti doh.gif Ju turiu gal 10 skirtingu (nesvarbu kaina),efektas 0. Dar puse bedos padeda Margaritos su saltalankiais.

Linkusias skeldėti rankas ypač reikia saugoti esant šaltam sezonui. Mano rankos irgi sutrūkinėdavo iki kraujo, daug kremų esu naudojusi, vienas labiau padėdavo, kitas mažiau, dar kitas visai nepadėdavo. Dabar mano atradimas Doliva kremukas, bet tepuosi, kada tik atsimenu, nežinau kiek kartų per dieną doh.gif . Ar naudojote šitą?
Dar man įsiminė, kai žurnale perskaičiau, nė sekundės be pirštinių, kai šalta g.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 01 13, 21:05)

Man Margaritos su šaltalankiais irgi labai patinka. Beje, jeigu labai blogai pabandyk tą mano draugės nautodą Styx su bulvem. Sake, padejo jai. Kainos nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2009 01 13, 22:42)
Linkusias skeldėti rankas ypač reikia saugoti esant šaltam sezonui. Mano rankos irgi sutrūkinėdavo iki kraujo, daug kremų esu naudojusi, vienas labiau padėdavo, kitas mažiau, dar kitas visai nepadėdavo. Dabar mano atradimas Doliva kremukas, bet tepuosi, kada tik atsimenu, nežinau kiek kartų per dieną  doh.gif . Ar naudojote šitą?
Dar man įsiminė, kai žurnale perskaičiau, nė sekundės be pirštinių, kai šalta  g.gif

Ne,sito nebandziau,kur ji galima isigyti?Zinau,kad be pirstiniu negalima,bet juk nesimausi ju del 2metru g.gif O,skilineja iki kraujo,o kai plauni persti ir raudonos raudonos,kaip nuplikytos verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(laukyte @ 2009 01 14, 15:54)
Man Margaritos su šaltalankiais irgi labai patinka. Beje, jeigu labai blogai pabandyk tą mano draugės nautodą Styx su bulvem. Sake, padejo jai. Kainos nezinau.

Reikes pabandyti,aciu biggrin.gif
Atsakyti
[quote=lovely,2009 01 14, 19:12]
Ne,sito nebandziau,kur ji galima isigyti?Zinau,kad be pirstiniu negalima,bet juk nesimausi ju del 2metru g.gif O,skilineja iki kraujo,o kai plauni persti ir raudonos raudonos,kaip nuplikytos verysad.gif
Papildyta:

Reikes pabandyti,aciu biggrin.gif
[righ
Tai Tu bandyk be muilo rankas plauti, gal su kokiais aliejiniais muiliukais ar želėmis. Aš pati pastebėjau, kad jeigu dažniau rankas su muilu žiemą paplaunu, iš karto rausta, peršti. Ir po kiekvieno plovimo iš karto kremu tepi, nieko čia labai protingo be intensyvios priežiūros turbūt ir nesugalvosi.
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 01 14, 18:12)

Doliva kremą pirkau Camelijoje, nepatiko man tik jo kvapas, bet jau pripratau ax.gif . Mano rankos dar bijo buitinės chemijos, todėl dabar viską darau su pirštinėmis, rankas plaunu tik natūraliu muilu (Medimix geras muilas). Darau viską, kad tik apsaugočiau rankų odą, ir rezultatai matosi. Na, ir kaip rašiau, rankas tepu, tepu ir tepu... O šitą kremuką tikrai pabandykit, tikiuosi padės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2009 01 15, 14:29)
Doliva kremą pirkau Camelijoje, nepatiko man tik jo kvapas, bet jau pripratau ax.gif . Mano rankos dar bijo buitinės chemijos, todėl dabar viską darau su pirštinėmis, rankas plaunu tik natūraliu muilu (Medimix geras muilas). Darau viską, kad tik apsaugočiau rankų odą, ir rezultatai matosi. Na, ir kaip rašiau, rankas tepu, tepu ir tepu... O šitą kremuką tikrai pabandykit, tikiuosi padės  mirksiukas.gif

Mano rankos ir pries chemija biggrin.gif Indu ploviklis tik vienas tinka,kuris nedirgina - Persil.O,kremuka butinai nusipirksiu pabandymui,gal tiks ir patiks,aciu biggrin.gif
Atsakyti
greičiausiai suskeldėjusią rankų odą bent jau man atstato paprastas skystas glicerinas. pasitepus rankos nemaloniai limpa, bet po kelių kartų matosi rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
mano ranku oda siaubingai sausa verysad.gif ir darbas toks kad jas tenka labai daznai plauti, tai irgi labai ne i nauda..
rankineje visada nesiojuos bent pora ranku kremu. per paskutinius pora menesi problema buvo itin aktuali ir is nevilties bandziau viska is eiles ir nusipirkus esu:
garnier rozineje tubeleje ir apvalioje plastmasineje dezuteje - nieko gero nei vienas nei kitas
neutrogenos koncentruotas kremas - trumpalaikis poveikis, po poros val vel teptis noris unsure.gif
adam hospital cream ar kazkas pan - trenkia atsakanciai, labai tinka skilinejanciom rankom, bet drekina tai silpnai.
the body shop su kanapem - juodai smirda, drauge net neleidzia juo teptis kai salia esu biggrin.gif bet deja irgi nieko gero verysad.gif
doliva ranku kauke thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif laaabai nemalonus kvapas, bet labai gerai drekina, labiau tinka nakciai, nes rankos lieka aliejinos.
nevo dead sea spa losjonas rankoms ir kunui - malonus kvapas, poveikis kosmetinis, rankos labai svelnios lieka pasitepus bet irgi neypatingai drekina verysad.gif
ivostin ranku kremas - patiko! drekina, ramina. su terminiu vandeniu, tinka alergiskai ir jautriai odai.
glicerinas irgi geras daiktas smile.gif
labai rankytems patinka vichy lipidiose kuno kremas. kazin kaip vichy ranku kremas? g.gif gal bandete kas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Female: 31 sausio 2009 - 19:27