Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa rankų oda

na man baisiausias dalykas yra grynas glicerinas ir kremai su glicerinu - jie ištraukia visą drėgmę man iš rankų, iki kraujo suskeldėja. iš pradžiu nesupratau kodėl, bet paskui paskaičiau kad priklauso nuo to kokioj aplinkoj gyveni - jei ore santykinė drėgmė per maža. tai glicerinas ją trauks ne iš oro, o iš odos tiesiog sad.gif
patiko avon tas ružavas, bet jį labai seniai turėjau, aliejukais tepliojuos pastoviai, bet kai kurie iš jų pvz kviečių daigų tik dar labiau išsausina.Labiausiai turbūt jojobos tinka. Florena kremas neblogas bet jo kvapas man žiauriai aštrus.Pastebėjau kai rankos dar nėra visai nusibaigusios, tai bet koks kremas gali tikti dažnai, bet jau kai nušala, nušerpetoja..vakar tepiausi su tokiu:
http://www.sveikipro...d...23&id=18247
šiaip jis veidui buvo padovanotas, labai gerai susigeria, bet mane alergizuoja kažkas, tikriausiai rožių aliejus sad.gif tai išsitepiau juo, ant viršaus jojobos aliejuku, užsidėjau pirštines ir taip ėmė graužti man rankas sad.gif
jau nebežinau ką daryt, jos pas mane iki kraujo beveik suskeldėję.
Atsakyti
sveikos,

pabandziau vakar nivea soft veido kremą su tiv e, na galiu pasakyti, geriausias variantas kol kas išbandytų...nes kas rankoms, iš to, ką turiu nepadeda.....
Atsakyti
Mano visai neseniai atrastas stebuklas Ciornyj Zemciug maitinamasis ranku kremas thumbup.gif Dar tokio gero kremo nesu turejus, nes visi ankstensi nepadedavo, rankos vis tiek likdavo suskeldejusios nuo salcio, o sitas labai greitai susigeria ir rankos tokios svelnios.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 01 09, 15:22)
Saltuoju metu laiku man jokie kremai nepadeda,rankos sauseja siaubingai,po vandeniu plaunant labai skauda unsure.gif  tepu ricinu aliejum,tai jis normalizuoja kazkiek,riebus begalo,bet tinka

tai gal be pirstiniu vaikstai?....
arba plauni pries iseidama i lauka?
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 01 12, 09:46)

dar yra kraujotakos klausimas
man nuo vaikystės šąla rankos, žiemą šerpetoja rankos, nesvarbu, aš su vilnonėm pirštinėm nuolat, užtenka kelių min. šalčio ir viskas
pažiūrėkit vyrai, iš viso be pirštinių, be šaliko ir nieko doh.gif
Atsakyti
Nepamirskit kad i minusine temperatura einant tik maitinamuoju galima tept,po drekinamojo nusals.Taigi ziema iseina du kremus reik turet.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 01 12, 17:57)
Nepamirskit kad i minusine temperatura einant tik maitinamuoju galima tept,po drekinamojo nusals.Taigi ziema iseina du kremus reik turet.

Apskritai maitinamasis yra žiemai, o drėkinamasis vasarai, kai trūksta drėgmės.
Aš šiemet jau antrą tūbelę baigiu sunaudot rankų kremo iš AVON. Serija vadinasi Skin So Soft, o pats rankų kremas nežinau, ar turi kokį kitą pavadinimą. Jis skirtas būtent žiemai ir šalčiams. Lengvai įsigeria ir labai maloniai kvepia. Be to, nebrangus. Tik kad nusipirkti galima tik per AVON kosmetikos platintojas.
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 01 10, 10:24)
sveikos,

pabandziau vakar nivea soft veido kremą su tiv e, na galiu pasakyti, geriausias variantas kol kas išbandytų...nes kas rankoms, iš to, ką turiu nepadeda.....

aš namie būdama irgi kartais šituo tepu, labai liuks drinks_cheers.gif
Atsakyti
O as NIVEA tamsiai melynoj skardinej dezutej tepu visur kur jau tik reik ir man jis nuo senu senoves dar kai buvo deficitas tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aplsncks @ 2009 01 12, 18:15)
aš namie būdama irgi kartais šituo tepu, labai liuks drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Bitute32, aš ir nuo senų laikų pačios minimą naudojau, bet db nebepadeda....tik padėjo tas veido soft....
Atsakyti
[quote=Monrutė,2009 01 12, 17:47]
dar yra kraujotakos klausimas
man nuo vaikystės šąla rankos, žiemą šerpetoja rankos, nesvarbu, aš su vilnonėm pirštinėm nuolat, užtenka kelių min. šalčio ir viskas

būtent. pas mane tas pats. Visada atvėsus, o ne tik atšalus, tos pačios problemos: sausa, šerpetojanti rankų oda. Kiek pati bandžiau, kiek jūsų patarimais pasinaudojau, bet problemos neišsprendžia... Visų čia pasiūlytų kremų dar neišbandžiau, bet turiu jų gal šešis:) vienas visada darbe, vienas rankinėje, o kiti namuose smile.gif
Kelis vakarus, kai oda buvo labai sausa ir net turimi kremai nepadėjo (nes pasitepu, praeina kiek laiko ir vėl tenka tepti, nes labai nemalonus pojūtis), nakčiai pasitepiau rankas alyvuogių aliejumi ir , iš tiesų, po kelių naktų jautėsi efektas. thumbup.gif
Tiesa, vis neprisiruošiu išbandyti parafino vonelių.
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 01 12, 09:46)

neee,su pirstinem,ir kur kailis viduj,pries iseidama tai plaunu,bet ne pries pat isejima,o koki 30 min.pries. unsure.gif
Atsakyti