paarafino voneles darausi
Naudoju "Logonos" kuno svieta. Jis tinka visam kunui, o as ir vietoje ranku kremo naudoju. Ne vienas ranku kremas taip gerai nemaitino odos.
Labai geras kremas is Bio Boutique Florame
QUOTE(Bitute32 @ 2008 12 02, 23:26)
Labai geras kremas is Bio Boutique Florame
tik kad brangokas zaltys
Naudoju TBS kremą su kanapėm, L'Occitane su taukmedžio sviestu, Margarita su šaltalankiais, Rasa su šilko baltymais, būna kartais alyvuogių aliejum palepinu rankas ir pan. Mano rankų oda labai sausa, padeda tik dažnas tepimas kremais. Bet turiu švelniai tariant paranoją - ar kremai nekenkia juvelyriniams dirbiniams? Visuomet prieš tepdama rankas kremu nusiimu žiedus - bet kai tai tenka daryti gan dažnai nusibosta - gal nėra tam reikalo?
Mano ranku oda yra labai sausa,tai po kiekvieno ranku plovimo reikia teptis rankas,nes oda traukia.Nepadejo man jokie tbs kremai ar kiti kurie skirti sausai odai ranku..
Palepinu rankas alyvuogiu aliejumi tikrai padeda,suteikia odai dregmes.Pastebejau jeigu oda yra linkusi sauseti tai ranku kremai nelabai man pagelbsti,geriausiai padeda aliejai kurie yra virtuveje
Zadu isigyti ir nesiotis rankineje neutrogenos krema,kazkada turejau tai tikrai gera ispudi paliko,nes su aliejumi darbe ranku nelabai pasitepsi,paskui visa klaviatura riebaluota
Palepinu rankas alyvuogiu aliejumi tikrai padeda,suteikia odai dregmes.Pastebejau jeigu oda yra linkusi sauseti tai ranku kremai nelabai man pagelbsti,geriausiai padeda aliejai kurie yra virtuveje
Zadu isigyti ir nesiotis rankineje neutrogenos krema,kazkada turejau tai tikrai gera ispudi paliko,nes su aliejumi darbe ranku nelabai pasitepsi,paskui visa klaviatura riebaluota
Vietoj ranku kremo naudoju body shop kuno sviesta. Atsigavo rankutes iskarto
as naudoju ranku krema
pastovaus neturiu, tiesiog megstu juos kaitaliot
pastovaus neturiu, tiesiog megstu juos kaitaliot
QUOTE(Maserati @ 2009 01 09, 16:22)
Saltuoju metu laiku man jokie kremai nepadeda,rankos sauseja siaubingai,po vandeniu plaunant labai skauda tepu ricinu aliejum,tai jis normalizuoja kazkiek,riebus begalo,bet tinka
sveikos,
man ta pati bėda
kadangi mano kraujo apytaka ne kokia, pastoviai šąla rankos, kojos....
nebežinau, kuom tepti rankas, jau ir vaiko aliejumi tepu, ir veido maitinančiais kremais
As daug rankom kremuku isbandzius patiko Avon kremukas rankom.. seip labai riebus ir kvapas toks labai fainas tai is Londono parsiveztas Cocao butter vadinas..su vitaminu E cia visam kunui, bet as tepu rankas Dirbdama L'Occitane vis pasitepdavau ranku kremu su taukmedziu ir geras..! Dar turiu TBS su kanapem, geras, bet kad kazkas stebuklingo butu uz tokia kaina tai negaliu pasakyt.. ir visu geriausias man MARGARITOS su saltalankiu aliejum.. galvoju pabandysiu..nerealus! Toks jausmas kad kazkuom aptraukia rankas pasitepus.. liux!
Radau temą apie kremukus ir nutariau pasidžiaugt didele laime žodžiu, man geriausias kremas yra Garnier Intensive Care iš pradžių naudojau rožinėj dėželėj, jis, man atrodo, nėra taip stipriai drėkinantis, kaip raudonas. Dabar naudoju raudoną. Didžiausia laimė ta, kad kojos odą išsigydžiau per maždaug dvi savaites (koja gipse prabuvo du mėnesius, tai na buvo turbūt baisiau, nei baisiai sausa oda ) ir tikrai manau, kad jis - geriausia pagalba, kurią gavau