Kamuoja problema: atšalus orams itin išsausėja, šerpetoja rankų oda (nors mane ši problema kamuoja visais metų laikais)
Kaip prižiūrite rankų odą? kokius kremus naudojate, kokias procedūras atliekate, kad rankos būtų švelnios?
Mano irgi labai sausėja ,tai nežinau kokių tik kremų rankoms nesu išbandžius ,bet neatrandu tokio ,kuris tikrai patiktų ,kad būtų poveikis nors mažulytis ,net ir kartą rankas nusiplovus
Dabar turiu tokį riebų ,pirkau iš Eurovaistinės [dabar jam yra taikoma nuolaida ,tai kainuoja apie 15 LT] Iš karto pasitepus uždeda tokį riebalą ,kuris neįsigeria visiškai ,tačiau žadu tept nakčiai ,gal pamaitins per naktį?Šiaip jo reikia labai nedaug,greit sušvelnina ,suglotnina odelę Tik kvapas Man primena tokių senų močiutės vaistų kvapą [ atrodo Sintomicino]
Dabar turiu tokį riebų ,pirkau iš Eurovaistinės [dabar jam yra taikoma nuolaida ,tai kainuoja apie 15 LT] Iš karto pasitepus uždeda tokį riebalą ,kuris neįsigeria visiškai ,tačiau žadu tept nakčiai ,gal pamaitins per naktį?Šiaip jo reikia labai nedaug,greit sušvelnina ,suglotnina odelę Tik kvapas Man primena tokių senų močiutės vaistų kvapą [ atrodo Sintomicino]
man padeda kosmetiniai aliejai Gali pabandyti tepti ant dregnos odos. Tinka avokadu, sausmedzio ir kiti riebesni
aciu uz patarimus. Girdejau, kad padeda proceduros su karstu parafinu. ar bandete? ir koks efektas?
man ir aliejai gerai sudrekina ranku oda dar patiko poveikis TBS su kanapem, tikrai rankytes svelnios, sudrekintos, pasaka, tik jau to kremo kvapas
QUOTE(Lalaa @ 2007 12 02, 20:29)
man ir aliejai gerai sudrekina ranku oda dar patiko poveikis TBS su kanapem, tikrai rankytes svelnios, sudrekintos, pasaka, tik jau to kremo kvapas
norejau pasiteirauti : ka reiskia TBS su kanapem? aciu uz paaiskinima
dabar turiu eucerin kremą rankom
bet jis per lenvas manau stipriai šerpetojančiom rankom
kai man šerpetodavo naudojau Essex tepalą (sudėty tik vazelinas ir parafinas)
vaistinėse yra, tiiubelėse.
bet šitą essex tai tik nakčiai tepdavau nes geriasi jis labai lėtai, dieną neįmanoma būtų..
bet jis per lenvas manau stipriai šerpetojančiom rankom
kai man šerpetodavo naudojau Essex tepalą (sudėty tik vazelinas ir parafinas)
vaistinėse yra, tiiubelėse.
bet šitą essex tai tik nakčiai tepdavau nes geriasi jis labai lėtai, dieną neįmanoma būtų..
QUOTE(Madera @ 2007 12 02, 23:32)
norejau pasiteirauti : ka reiskia TBS su kanapem? aciu uz paaiskinima
The Body Shop, ranku kremas su kanapem
http://www.thebodyshop.lt/pub/?id=114
QUOTE(Lalaa @ 2007 12 02, 23:09)
Jo, sitas tai gerulis kremukas
QUOTE(evelinki @ 2007 12 04, 04:38)
Jo, sitas tai gerulis kremukas
Pats nuostabiausias
as tai is Euro vaistines kazkoki kremuka už 5lt ranku gydymui perku
As Exepialio riebu krema naudoju. Darbe pasitepu paprasciausiu Nivea.