Dovanėlei reikia kokio nors daikto su nupieštu voru ar voro pavidalo iki 15 Lt. Gal kas matėt Klaipėdoje ?

QUOTE(rusaite @ 2010 12 06, 12:40)

Pora idėjų dovanėlėms:
1. Puodelis - termosas
http://www.senukai.l...id=000050913159
2. Laikraštinė
http://www.senukai.l...-ly-3605_4.html
3. Arbatinės (arbatų dėžutės)
1. Puodelis - termosas
http://www.senukai.l...id=000050913159
2. Laikraštinė
http://www.senukai.l...-ly-3605_4.html
3. Arbatinės (arbatų dėžutės)
QUOTE(Vaidagan @ 2010 12 07, 10:44)
vaikui??? zmones jus zinot ka su tomis antytemis reikia daryti?
)) man atrodo ir pacios galite pradeti zaisti
D
juk cia beveik vibratorius

juk cia beveik vibratorius

ai kad mums nereik vibruojancio - uztektu ir paprastos gumines, tik galetu siek tiek "prikolniau" atrodyt

Sveikutes,
Oi daug dovanu esu gavusi...Bet kazkaip nebuvo tokios kuri istrigtu giliai sirdyje nu nebent ta kuria gavau is vyro per antras mudvieju kaledas tai didziuli DIDZIULI pliusini balta meskuti...Tai vat ja lig siolei branginu ir pasiziurejus prisimenu...
Kazkaip sias kaledas nesinori dovanoti kazko nereikalingo ir nuobodaus...
Tai galvoju gal koki maza porcelianini angeleli kiekvienam su graziais palinkejimais.Juk nera labai svarbu ka dovanoji svarbu kaip ir ka pasakai...
Oi daug dovanu esu gavusi...Bet kazkaip nebuvo tokios kuri istrigtu giliai sirdyje nu nebent ta kuria gavau is vyro per antras mudvieju kaledas tai didziuli DIDZIULI pliusini balta meskuti...Tai vat ja lig siolei branginu ir pasiziurejus prisimenu...
Kazkaip sias kaledas nesinori dovanoti kazko nereikalingo ir nuobodaus...
Tai galvoju gal koki maza porcelianini angeleli kiekvienam su graziais palinkejimais.Juk nera labai svarbu ka dovanoji svarbu kaip ir ka pasakai...
QUOTE(evuttee @ 2010 12 05, 16:18)
Ir pas mus klaseje taip gavosi
Is pirmosios raides ir kaina 25 lt. Gal turite kokiu minciu, kad dovanele butu is V raideles

vainikas kalėdinis , vaza, vabalas ( taupyklė ), vaizdajuostė, saldainiai arba arbata iš V raidės
Priklausomai ar tai mergaitė , ar berniukas
25 lt tikrai normali suma dovanai
Papildyta:
QUOTE(suomė @ 2010 12 03, 15:42)
Noriu visoms padėkot už įdėjas dovanai iš G raidės
Nupirkom girliandą. Tinka ir berniukui ir mergaitei , galu gale ir auklėtojai.( sužinos kam dovanos tik tą pačią dieną , kada keisis dovanom)
Gėlė atkrito , nes jeigu ištrauks berniuką, tai kaip jam tą gėlę dovanosi. Nors siūliau kaktusą papuoštą griliažinias saldainiais.
galvosūkiai visi pasirodė perbrangūs , nes dovanai skirta iki 10 Lt.
guminukus auklėtojai irgi kažkaip nei šis nei tas dovanot.
noriu ir aš pagalbos, nes vienas lauke ne karys, o forume mūsų labai daug. Išsitraukiau Z raidę, labai sunkią raidę. Pasimečiau ką reikia nupirkti. Aišku lengviausias variantas zuikis, be to zuikio metai bus, bet nesinori. Gal yra galvotų mamyčių, patartumėt:)

Kadangi artėjantys metai bus kiškio tai dovaną galima susiet su tuo. Ką labiausiai mėgsta kiškiai? O gi morkas ir kopūstus
Taigi, su palinkėjimais, kad kiškis tikrai tavės neaplenktų bei metai būtų laimingi, sėkmingi ir sotūs galima dovanot maišą morkų/kopūstų
Originalu, sąlyginai nebrangu ir aišku labai praktiška 

QUOTE(RP30 @ 2010 12 07, 15:13)
noriu ir aš pagalbos, nes vienas lauke ne karys, o forume mūsų labai daug. Išsitraukiau Z raidę, labai sunkią raidę. Pasimečiau ką reikia nupirkti. Aišku lengviausias variantas zuikis, be to zuikio metai bus, bet nesinori. Gal yra galvotų mamyčių, patartumėt:) 

Daaaug zefyru

Nu soryyy gyvenime nedovanočiau daugiau tele loto bilietu. kaimynui padovanojom,išloše 70000,daba net labas nesako.apsimeta kad nepazysta.mieste jei pamato tai galva nulenkes pro šali praeina,tipo taves nematau.nei prašiau kazko ,nei net neužsiminiau.nu šampes tikėjaus

QUOTE(RP30 @ 2010 12 07, 16:13)

Zomšu dengta užrašų knygelė, žaislas/taupyklė zebras, filmas "Zebriukas dryžius", išsikeisti litus i Lenkijos zlotus galima