Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai II dalis

user posted image
user posted image
nu va mano katinas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2007 12 20, 16:26)
Gal kas žinot, kur KAUNE galima įsigyt dažų veidui išpaišyt?

Maximoje...prie raštinių prekių....
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2007 12 20, 18:55)
nu va mano katinas  mirksiukas.gif

eik tu sau nuo grozio apakau thumbup.gif toks gavos inteligentiskas katinas kaip toje reklamoje kitiketas. lotuliukas.gif thumbup.gif na tu cia ir pasidarbavai thumbup.gif man ypac kalaraistis patiko. saunuole 10 balu. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvačiuke @ 2007 12 19, 18:31)
vaikas turi vaidinti sniegeli, ka idomaus sugalvoti....gal turit ideju???

na jei sniegelis pareng baltai jei negaila drabuziu nupursk sniegeliu dirbtinu dar veida kaip nors ispaiskyk kad salcio efektas butu, su vasku plaukus pakelk ir stipriai is vaskuok. gausis kaip susale. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 12 lapkričio 2009 - 14:21
jau baigiau sedvra lotuliukas.gif savo. ikelsiu jusu teismui.
user posted image
sidabrinei augalai bus segami i plaukus pakabinsim snaige, tokia ten matosi kaip susalus.
user posted image
na o galutinio rezultato kaip bus apsirengus mergaite ziema teks palaukti iki 28 dienos. mirksiukas.gif . tai tada ir iklesiu bendra vaizda.
seip pati tai likau patenkinta. bet butumet mate mano ir sesers nagus nuo super glue doh.gif . baisu net paziureti buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 21 gruodžio 2007 - 16:27
ritperliukas, skaristė thumbup.gif , labai vykusi mirksiukas.gif , o tą apykaklę darei su kaulasi kur į korsetus deda ar dar ką nors sumąstei g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2007 12 22, 12:32)
ritperliukas, skaristė  thumbup.gif , labai vykusi  mirksiukas.gif , o tą apykaklę darei su kaulasi kur į korsetus deda ar dar ką nors sumąstei  g.gif

aciuks.gif nea dejau vielas nes pas save radau vielutes tokias storesnes. o ten tas baltas kaip kaklas tai dejau tokia medziaga kad laikytu ir kad vaikui nedurti tos vielos, tokia medziaga kur po grindu laminatu dedasi nz kaip ta medziaga vadinas nei poprulonas, nei vata.o tas vielutes- kur matosi sidabrine juostele, ta juostele klijavau su super glue.o is kitos puses klijavau balta juostele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 22 gruodžio 2007 - 10:47
Na va,as ir vakar apipirkau savo maziu.Siandien bus piratas.Is pradziu maniau pirksiu siuta pirato apranga,bet sukombinavau pati ir gavosi geresnis rezultatas nei tikejausi ir nei gatava siutine apranga.Jau ir pati laukiu sventes.
Atsakyti
Labutes,

Sveikinam visas ir visus su praejusiom Kaledom,
su artejanciais Naujaisiais.

Linkime visiems jums visko po truputi: darbo ir poilsio, meiles, pinigu, dziaugsmo ir ramybes. Ir daug daug SVEIKATOS!

Dar pasirodysim, koks lokiukas Vilius buvo per naujaka darziuke:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mari @ 2007 12 28, 11:13)
Labutes,

Sveikinam visas ir visus su praejusiom Kaledom,
su artejanciais Naujaisiais.

Linkime visiems jums visko po truputi: darbo ir poilsio, meiles, pinigu, dziaugsmo ir ramybes. Ir daug daug SVEIKATOS!

Dar pasirodysim, koks lokiukas Vilius buvo per naujaka darziuke:

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sveikunu visus ir visas su artejnaciais naujeis metais
o cia va mano isbaigtas darbelis ziema -
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
karsta.gif pavargom abis sus sese pokol mergaite is dazem ir aprengem nes labai ja ujudri ir nestygstanti vietoje. laukiu komentaru ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 13 lapkričio 2009 - 13:58
Nu saunuoles jus mamytes thumbup.gif as ir noreciau savo paukstuka parodyt,tik ikelt nemoku cry.gif
Su sventem newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2007 12 30, 02:16)
Nu saunuoles jus mamytes thumbup.gif  as ir noreciau savo paukstuka parodyt,tik ikelt nemoku cry.gif
Su sventem  newyear.gif

na va ikeliu Mimmi paukstuka, beje labai orginalus paukstukas thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Nu va ir mano Rugpjutis bigsmile.gif Va ka sugalvojau ax.gif
http://public.fotki....s/dsc01299.html

Jei kam reikia, prasom ideju pasisemti mirksiukas.gif
Atsakyti