nu va mano katinas
QUOTE(simre @ 2007 12 20, 16:26)
Gal kas žinot, kur KAUNE galima įsigyt dažų veidui išpaišyt?
Maximoje...prie raštinių prekių....
QUOTE(Naktibalda @ 2007 12 20, 18:55)
nu va mano katinas
eik tu sau nuo grozio apakau toks gavos inteligentiskas katinas kaip toje reklamoje kitiketas. na tu cia ir pasidarbavai man ypac kalaraistis patiko. saunuole 10 balu.
Papildyta:
QUOTE(gyvačiuke @ 2007 12 19, 18:31)
vaikas turi vaidinti sniegeli, ka idomaus sugalvoti....gal turit ideju???
na jei sniegelis pareng baltai jei negaila drabuziu nupursk sniegeliu dirbtinu dar veida kaip nors ispaiskyk kad salcio efektas butu, su vasku plaukus pakelk ir stipriai is vaskuok. gausis kaip susale.
jau baigiau sedvra savo. ikelsiu jusu teismui.
sidabrinei augalai bus segami i plaukus pakabinsim snaige, tokia ten matosi kaip susalus.
na o galutinio rezultato kaip bus apsirengus mergaite ziema teks palaukti iki 28 dienos. . tai tada ir iklesiu bendra vaizda.
seip pati tai likau patenkinta. bet butumet mate mano ir sesers nagus nuo super glue . baisu net paziureti buvo.
sidabrinei augalai bus segami i plaukus pakabinsim snaige, tokia ten matosi kaip susalus.
na o galutinio rezultato kaip bus apsirengus mergaite ziema teks palaukti iki 28 dienos. . tai tada ir iklesiu bendra vaizda.
seip pati tai likau patenkinta. bet butumet mate mano ir sesers nagus nuo super glue . baisu net paziureti buvo.
ritperliukas, skaristė , labai vykusi , o tą apykaklę darei su kaulasi kur į korsetus deda ar dar ką nors sumąstei
QUOTE(Naktibalda @ 2007 12 22, 12:32)
ritperliukas, skaristė , labai vykusi , o tą apykaklę darei su kaulasi kur į korsetus deda ar dar ką nors sumąstei
nea dejau vielas nes pas save radau vielutes tokias storesnes. o ten tas baltas kaip kaklas tai dejau tokia medziaga kad laikytu ir kad vaikui nedurti tos vielos, tokia medziaga kur po grindu laminatu dedasi nz kaip ta medziaga vadinas nei poprulonas, nei vata.o tas vielutes- kur matosi sidabrine juostele, ta juostele klijavau su super glue.o is kitos puses klijavau balta juostele.
Na va,as ir vakar apipirkau savo maziu.Siandien bus piratas.Is pradziu maniau pirksiu siuta pirato apranga,bet sukombinavau pati ir gavosi geresnis rezultatas nei tikejausi ir nei gatava siutine apranga.Jau ir pati laukiu sventes.
Labutes,
Sveikinam visas ir visus su praejusiom Kaledom,
su artejanciais Naujaisiais.
Linkime visiems jums visko po truputi: darbo ir poilsio, meiles, pinigu, dziaugsmo ir ramybes. Ir daug daug SVEIKATOS!
Dar pasirodysim, koks lokiukas Vilius buvo per naujaka darziuke:
Linkime visiems jums visko po truputi: darbo ir poilsio, meiles, pinigu, dziaugsmo ir ramybes. Ir daug daug SVEIKATOS!
QUOTE(Mari @ 2007 12 28, 11:13)
Labutes,
sveikunu visus ir visas su artejnaciais naujeis metais
o cia va mano isbaigtas darbelis ziema -
pavargom abis sus sese pokol mergaite is dazem ir aprengem nes labai ja ujudri ir nestygstanti vietoje. laukiu komentaru
QUOTE(Mimmi @ 2007 12 30, 02:16)
Nu saunuoles jus mamytes as ir noreciau savo paukstuka parodyt,tik ikelt nemoku
Su sventem
Su sventem
na va ikeliu Mimmi paukstuka, beje labai orginalus paukstukas
Nu va ir mano Rugpjutis Va ka sugalvojau
http://public.fotki....s/dsc01299.html
Jei kam reikia, prasom ideju pasisemti
http://public.fotki....s/dsc01299.html
Jei kam reikia, prasom ideju pasisemti